am si eu o problema care a reaparut...poate stie cineva cum sa ma ajute.
am avut problema asta si pana acu o saptamana, s-a uitat un prieten dar n-a reusit sa-i dea de cap...am instalat in final windows 8.1, licenta...am scapat de problema.
acum brusc, dupa ce am inchis sesiunea, m-am trezit ca beleaua aia a reaparut. din senin!
e o chestie extraordinar de enervanta, ca mai ales pe site pe jasmin, apare in prostie...la fiecare click pe care il dau, imi deschide o pagina noua, cu tot felul de reclame, de matrimoniale, de toate tampeniile. la fiecare click stau si inchid pagini, si nici nu-mi raspunde la click decat dupa ce inchid reclama aia. mi-a scos peri albi pana saptamana trecuta...si acum cand am vazut ca a reaparut, ma ia si plansul.
in afara de faptul ca-mi sar pagini cu reclame la clickuri, si scrisul de pe siteuri este linkuit...nici nu stiu cum naiba sa explic, ca nu ma pricep
as pune si un prinscreen cu imaginea, dar nu stiu cum
azi pe zi, antivirusul din windows m-a atentionat ca a gasit ceva, asa din senin...m-am uitat acolo, n-am retinut denumirea, dar parea ca seamana cu ce imi gasea si cand am avut problema asta data trecuta. numai ca nu gasesc sa deschid ala ca sa vad, atunc icand a aparut, l-am mutat in carantina, dar acum nu gasesc unde sa intru.
stiu ca inainte pe win 7 il aveam mereu activ, langa ceas jos..security essentials sau ceva de genul asta se numea.
va rog din suflet, daca ma puteti ajuta sa scap de treaba asta ca ma termina cu nervii. ca cel mai agresiv apare pe ce lucrez..si e super enervant
va multumesc
PS: daca ma ajutati sa-mi spuneti cum, pun si un printscreen