Dispun de 50000 euro si as dori sa deschid un studio!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
E greu cu 50 k sa faci studio si sa gasesti si modele, ma refer la metoda de acolo,pentru nivelul ala iti trebuie bani nu jucarie si daca nu ai nici bani multi si nu cunosti nici domeniul te duci la vale rapid.
Ca o paranteza..I-am dat sitele cuiva care dispunea de 200 k,l-a citit vreo 2 luni,bine omul chiar il duce capul si saptamana trecuta s-a dus in Germania si si-a luat noul S classe,mi-a spus ca a fost cea mai buna variant sa cheltuiasca 200 k:))))Bine,are afacere care produce cam la fel ca vchatul numai ca I s-a parut ingrozitor de greu si stufos domeniul.
Ca o paranteza..I-am dat sitele cuiva care dispunea de 200 k,l-a citit vreo 2 luni,bine omul chiar il duce capul si saptamana trecuta s-a dus in Germania si si-a luat noul S classe,mi-a spus ca a fost cea mai buna variant sa cheltuiasca 200 k:))))Bine,are afacere care produce cam la fel ca vchatul numai ca I s-a parut ingrozitor de greu si stufos domeniul.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- Mugur
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
50.000 EUR sunt ok pentru un studio de 6-9 camere, intr-un oras de dimensiuni medii. Pentru Bucuresti iti recomand un studio de minim 15 camere, buget estimat 100.000 EUR minim. Daca mai ai nevoie de detalii ai datele mele de contact in profil.
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.
www.studio20.ro
www.studio20.ro
- GlamChatStudio
- GoldMember

Mugur daca tot te-am prins,poti Maria ta sa ne de-francizezi si pe noi muritorii din google?Sau macar sa ne dai si noua ceva acolo ce te lasa inima ta buna ,macar un salariu acolo,vezi tu ,ceva sa simtim si noi ca suntem angajati ca personal recrutor :lol:Svideo scrie:50.000 EUR sunt ok pentru un studio de 6-9 camere, intr-un oras de dimensiuni medii. Pentru Bucuresti iti recomand un studio de minim 15 camere, buget estimat 100.000 EUR minim. Daca mai ai nevoie de detalii ai datele mele de contact in profil.
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- GlamChatStudio
- GoldMember

Multumim,eu acceptam si salariu:)))WinXPfather scrie:Sunteti defrancizati. A facut-o. Ati ramas francizati doar de richgirls.
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Eu spun ca este o onoare sa ocupi statutul de recrutor, pacat ca nu vezi partea pozitiva din tot acest lucru.IsaGlamChat scrie: Mugur daca tot te-am prins,poti Maria ta sa ne de-francizezi si pe noi muritorii din google?Sau macar sa ne dai si noua ceva acolo ce te lasa inima ta buna ,macar un salariu acolo,vezi tu ,ceva sa simtim si noi ca suntem angajati ca personal recrutor :lol:
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- solveit_girl
- User Junior

- Been thanked: 0
Sper ca voi va refereti la faptul ca ar trebui sa inchirieze o cladire cu 50 000 euro si sa-i ramana si bani de decoruri banuiesc.
Pai daca investeste 7000 euro in fiecare camera, ar putea renova aproximativ 8 camere, in care vor incapea 24 de modele in total. E buna ideea, dar sa inchirieze.
Ca daca cumpara vila costa cel putin 250 000-300 000 euro.
Asta daca nu vrea sa mute studioul la tara. :lol: :lol:
Pai daca investeste 7000 euro in fiecare camera, ar putea renova aproximativ 8 camere, in care vor incapea 24 de modele in total. E buna ideea, dar sa inchirieze.
Ca daca cumpara vila costa cel putin 250 000-300 000 euro.
Asta daca nu vrea sa mute studioul la tara. :lol: :lol:
- Smart
- VIP

- Been thanked: 5 times
50.000 sunt prea de ajuns sa deschizi un studio ok intr-un oras de provincie...mai importante sunt cunostintele si echipa de oameni din acel studio...
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Tour, ar fi bine sa ne spui care sunt pretentiile si posibilitatile tale, ma refer aici, in ce oras? cate posturi de lucru doresti sa amenajezi? ce experienta ai? pe ce oameni te bazezi? ai experienta in managementul unei afaceri?
Daca la majoritatea intrebarilor de mai sus raspusul este neclar, sau iti da mult de gandit mai exista o varianta, care a zis-o markus candva si mi-a placut tare mult... ca sa nu pierzi toti banii, da-mi mie 25000, restul investeste-i in altceva, si bucura-te ca nu ai pierdut decat jumate din bani
Daca la majoritatea intrebarilor de mai sus raspusul este neclar, sau iti da mult de gandit mai exista o varianta, care a zis-o markus candva si mi-a placut tare mult... ca sa nu pierzi toti banii, da-mi mie 25000, restul investeste-i in altceva, si bucura-te ca nu ai pierdut decat jumate din bani
oras sibiu am experienta cat de cat prietena mea lucreaza si am fost ca un fel de trainer pt ea ma gandesc ca nu o sa gasesc fete motivate care sa vor sa lucreze 8-9 ore pe zi si aspect cat de cat, am si o infatisare care nu ma ajuta deloc par mai dur asa cam la 110 kg si 185 cm cam speriu lumea se ofera cineva sa ma ajute cu gasirea feteler si binenteles sa la invete ??? contra cost
- Smart
- VIP

- Been thanked: 5 times
Nu ai cum sa trimiti mesaje, ca iti spuneam eu niste chestii care iti trebuiesc pe langa bani....gratis..
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Cine e admin-ul care imi sterge mesajele?
Nu exista libertate de exprimare in acest fórum!!!!
Daca imi stergi si acest mesaj o sa imi dau seama ce fel de admin esti. Ce inseamna forumul asta? Toti va vorbiti frumos intre voi in mod fals? Eu spun ca gandesc cu adevarat. Poate spun multe adevaruri ce deranjeaza publicul.
Daca imi stergi si acest mesaj o sa imi dau seama ce fel de admin esti. Ce inseamna forumul asta? Toti va vorbiti frumos intre voi in mod fals? Eu spun ca gandesc cu adevarat. Poate spun multe adevaruri ce deranjeaza publicul.
- GlamChatStudio
- GoldMember

Spia,este un forum public,unde nu poti sa vii sa balacaresti asa pe cineva cum ai tu chef.Nu-l cunosti pe om personal ca sa-l cataloghezi in fel si chip.Mai toceste putin din limba aia ascutita si o sa fim toti bine.spia scrie:Cine e admin-ul care imi sterge mesajele?
Nu stiu de ce esti asa suparata azi,Sper ca nu a fost inchis la mall.
- GlamChatStudio
- GoldMember

Nu o sa vina nimeni sa-ti ''gaseasca'' fete,tu trebuie sa gasesti o modalitate de a gasi modele.O poti ruga pe prietena ta sa tina interviuri si sa le faca training modelelor.tour21 scrie:oras sibiu am experienta cat de cat prietena mea lucreaza si am fost ca un fel de trainer pt ea ma gandesc ca nu o sa gasesc fete motivate care sa vor sa lucreze 8-9 ore pe zi si aspect cat de cat, am si o infatisare care nu ma ajuta deloc par mai dur asa cam la 110 kg si 185 cm cam speriu lumea se ofera cineva sa ma ajute cu gasirea feteler si binenteles sa la invete ??? contra cost
adevarul e ca este o afacere cu prea multe riscuri ,sa depinzi de cineva daca are chef sa lucreze ,sau se gandeste ca vrea sa faca singura de acasa,si fete gasesti dar ce fete aici este intrebarea, cate vor face perfomanta.......trebuie sa ma gandesc bine inainte de a incepe
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Off toata lumea vrea pe nikky2 si nu doar una ci mai multe,tour21 scrie:adevarul e ca este o afacere cu prea multe riscuri ,sa depinzi de cineva daca are chef sa lucreze ,sau se gandeste ca vrea sa faca singura de acasa,si fete gasesti dar ce fete aici este intrebarea, cate vor face perfomanta.......trebuie sa ma gandesc bine inainte de a incepe
Performanta modelului este cauzata de know how-ul detinut de owner/ trainer implicare, model si multe alte lucruri.
Deci tu ar trebui sa fii sigur pe tine ca poti lua pe "ionela" care are cat de cat potential si sa o urci sus de tot, sunt aici cateva persoane care stiu sigur ca pot sa faca acest lucru !
Spor acolo.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!