Buna seara, stiu ca titlul suna cam ciudat si sincer nu vreau sa credeti ca l am pus la misto sau ceva, povestea mea incepe cam asa: acum doi anisori abia implinisem varsta de 18 ani si m am indragostit de un baiat cu doi ani mai mare decat mine (stiu ca suna siropos ) m am indragostit innebuneste de el, ne am mutat impreuna in apartamentul parintilor lui (care in momentul acela erau plecati din tara cu munca)am avut o relatie frumoasa bazata pe incredere etc etc bla bla, pana in momentul in care am ramas insarcinata si aveam nevoie urgenta de bani, intr un final am reusit sa ne imprumutam de la niste prieteni de o suma de bani pe care ulterior a trebuit sa o dam inapoi, si cum am fi reusit noi asta in conditiile in care nici unul dintre noi nu avea un loc de munca, raspunsul e simplu : Videochat. Cine? Eu bineinteles ca sunt fata. Si taca paca ne am mobilizat am luat pc ul sorasii (unul vechi bineinteles) un webcam si mai vechi am facut cateva poze mai sexoase si ne am pus pe treaba, Acum cand ma gandesc ma bufneste si rasul la cat de penibila am fost referitor la cat de cheap ma imbracam la cum pozam la ce atitudine aveam etc. Am tinut o asa o perioada, am rezolvat treaba cu banutii, era totul ok dar parca prea usor facusem banii astia si voiam sa continui treaba daca tot m am bagat in asta. M am gandit sa bag niste $$ in PC, webcam internet, decor etc, intr un final am ajuns sa imi fac un pc cat de cat bunicel (eu lucram doar pe imlive, cu ala m am inteles cel mai bine)un webcam tot cam cat de cat bun, (nu mai tin minte exact ce model dar era logitech seria C ) mi am pus un tapet super, camera mea era total schimbata. Diferenta era de la cer la pamant, dar bineinteles cum orice lucru frumos se termina...relatia noastra a inceput sa scartaie si ne am despartit iar el cum a fost un om cu "maaare caracter" nici macar webcamul nu mi l a mai dat inapoi ce sa mai vorbesc de pc...(in conditiile in care eu le am cumparat, si numai eu stiu cat mi am aratat curu la camera pentru banisorii aia... nvm. ) Absolut tot ce cumparasem a fost vandut de el si nu mi am mai capatat absolut nimic cu exceptia hainelor mele. :? Mda, intre timp am plecat in Anglia la un prieten am stat acolo cateva luni, ma lasasem de job ul asta iar acum a venit o perioada in viata mea cand am ajuns iarasi la mana parintilor si imi este extrem de rusinte de rusinea lor sa le mai cer bani pentru x sau y, asadar am hotarat sa ma apuc iarasi de videochat. Tin sa mentionez ca inca am contul de imlive si pe cel de jasmin. Am un laptop cumparat nou din emag acum cateva luni pe care vreau sa lucrez, (
http://www.emag.ro/laptop-lenovo-b50-70 ... D4VWRBBBM/) vreau sa imi cumpar si o camera ( am gasit pe olx c950 parca cu trepied la suma de 290 ron) Vreau sa ma apuc serios de treaba ca stiu ca pot sa fac bani frumosi. Am incercat saptamana asta sa intru sa vad cum mai e, mi am mai facut niste poze de proasta calitate bineinteles pentru ca a mea camera web incorporata nu este buna de nimic, si am facut in vreo 3 zile (mentionez ca nu am stat foarte mult aproximativ 4 ore pe sesiune) suma de 158$. Foarte putin dar in conditiile in care am lucrat, credeti ma ca sunt ceva. Simt ca laptopul nu imi este suficient, atunci cand sunt in free imi sta procesorul la 70% lejer. Intentionez sa imi cumpar o camera perioada asta pe 2 cand imi vin banii si cealalta perioada sa imi strang bani pentru un PC, problema este ca Vreau sa imi sugerati un pc bun fix pentru asta si nimic mai mult care sa fie cat de cat rezonabil la pret si sa imi suporte 2 siteuri.
Stiu ca prietenia nu se dezvolta de pe o zi pe alta, dar sincer as avea nevoie de o fata( pentru ca fata baieti mi e super rusine si sincer nici nu as vrea sa ma complic cu asta datorita faptului ca sunt intr o relatie pe care nu as vrea sa o compromit cu treburi dinastea) care sa fie in domeniu si sa stie cu ce se mananca meseria asta dar nu in ultimul rand sa vrea sa ma ajute cu un sfat atunci cand am nevoie, poate cu o sesiune foto (intentionez sa imi cumpar si un aparat foto mai profi cu care sa imi fac pozele ) etc.
Sper ca nu v am plictisit cu povestea mea de viata si sper ca nu v am aburit prea tare cu modalitatea mea de a scrie, dar fix ce e pe foaie fix asa e si in capul meu un haos total, nu stiu de unde sa incep cum sa incep. Please help!
Multumesc mult pentru timpul acordat si scuze inca o data pentru postul plictisitor.

hugs and kisses to everyone!