I-am batut obrazul ca arunca jigniri subtile in stanga si dreapta si mi-a dat prin pm o polologhie cu mega experienta lui (care intre noi fie vorba urla a mediocritate). Fii atent ce i-am raspuns http://pastebin.com/HyZ4HQC6 si dupa aia ma pomenesc ca zice pe forum ca ii vand gogosi. Pai sa nu ma iau de mamica lui cand mananca rahat de ciuda ca i-am atras atentia ca e nesimtit?
Mi-a scris atat de multe despre viata lui incat am crezut ca vrea sa ma ceara in casatorie. Acum este prima data cand am citit integral acel pm, pentru ca am realizat ca omul are probleme la mansarda. Voiam sa ii raspund punctual la toate teoriile eronate pe care mi le-a scris in pm, dar cum sa imi permit eu sa il corectez pe Evander? Eh, glumesc, mi-a fost lene. Poate are si el totusi nevoie de o pauza de la plans in perna.
Evander, ia-ti frate o vacanta. Fa-ti o gagica. Baga un joint. Fa-ti implantul ala de par la care visezi de atata timp. Serios, esti prea stresat. Si de-abia ai 7 ani in domeniul business online si deja dai semne ca o sa clachezi. Eu ce sa mai zic ca bag ca berila din 99?
Daca ai vreo susta cu aia de la CB poate le zici sa imi deblocheze contul ala din 2011 pe care am facut teste de trafic si mi l-au inchis dupa 3 ore ca li se parea imposibil sa am ratio 1:4 pe free signup la volumul meu de vizite. Dau o bere. Maxim doua. Si te las sa vezi si statisticile din afilierile mele.
Promit ca ma potolesc din secunda in care explica aici cum face el treaba cu pozele din Google Web Search pe cautarile de angajari videochat. Daca imi vine cu vreo partzareala de genul "pai nu faci pe cautarile alea ci pe cautari ca fustita roz cu pliuri americane si buline, ca sa targetezi femeile", pe bune ca ti-l si spurc chiar daca primesc ban pe forum. @Win stiu ca tu o sa ma intelegi daca o sa o comit, asa cum si eu voi intelege daca ma vei penaliza. E greu sa fii troll si sa ierti specimene ca asta. Imi afecteaza karma.
Cu drag,
Nelu