Discutii prietenoase intre Evander, sph si winxpfather

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
sph
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Bro, eu nu intru in jocul jignirilor dar ai vazut ca imi place sa trollez meltenii. Efectiv nu ma pot abtine pentru ca imi place prea mult. Iar cand am realizat ca plange ca o pasarica daca ma iau de el si de ineptiile pe care uneori le debiteaza parca am simtit asa... niste furnicaturi in degete. Pe care inca le mai simt se pare :D.

I-am batut obrazul ca arunca jigniri subtile in stanga si dreapta si mi-a dat prin pm o polologhie cu mega experienta lui (care intre noi fie vorba urla a mediocritate). Fii atent ce i-am raspuns http://pastebin.com/HyZ4HQC6 si dupa aia ma pomenesc ca zice pe forum ca ii vand gogosi. Pai sa nu ma iau de mamica lui cand mananca rahat de ciuda ca i-am atras atentia ca e nesimtit?

Mi-a scris atat de multe despre viata lui incat am crezut ca vrea sa ma ceara in casatorie. Acum este prima data cand am citit integral acel pm, pentru ca am realizat ca omul are probleme la mansarda. Voiam sa ii raspund punctual la toate teoriile eronate pe care mi le-a scris in pm, dar cum sa imi permit eu sa il corectez pe Evander? Eh, glumesc, mi-a fost lene. Poate are si el totusi nevoie de o pauza de la plans in perna.

Evander, ia-ti frate o vacanta. Fa-ti o gagica. Baga un joint. Fa-ti implantul ala de par la care visezi de atata timp. Serios, esti prea stresat. Si de-abia ai 7 ani in domeniul business online si deja dai semne ca o sa clachezi. Eu ce sa mai zic ca bag ca berila din 99?

Daca ai vreo susta cu aia de la CB poate le zici sa imi deblocheze contul ala din 2011 pe care am facut teste de trafic si mi l-au inchis dupa 3 ore ca li se parea imposibil sa am ratio 1:4 pe free signup la volumul meu de vizite. Dau o bere. Maxim doua. Si te las sa vezi si statisticile din afilierile mele.

Promit ca ma potolesc din secunda in care explica aici cum face el treaba cu pozele din Google Web Search pe cautarile de angajari videochat. Daca imi vine cu vreo partzareala de genul "pai nu faci pe cautarile alea ci pe cautari ca fustita roz cu pliuri americane si buline, ca sa targetezi femeile", pe bune ca ti-l si spurc chiar daca primesc ban pe forum. @Win stiu ca tu o sa ma intelegi daca o sa o comit, asa cum si eu voi intelege daca ma vei penaliza. E greu sa fii troll si sa ierti specimene ca asta. Imi afecteaza karma.

Cu drag,

Nelu
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Of, inteleg ce zici, ca eu cred ca sunt userul cu cele mai multe posturi mutate in zona crepusculara, diverse sau gunoi :). Chiar si scrise in timp ce eram moderator :)) deci iti dai seama... Pe buna dreptate toate, si stiam ca vor ajunge acolo dar nu ma puteam abtine, trebuia sa zic ce simt si asa cum vine... Si nu regret nimic, am asumat ce sunt. Zic asta sa vezi ca pot intelege. Asta e partea ilogica a comportamentului meu. Lipsa totala de eficienta si sens. Sa pierd timp sa scriu ceva care stiu ca va disparea si ca oricum va fi rastalmacit :). Mie care imi place sa fac treaba cu efort minim, rezultate maxime.

Dar cand stau si gandesc logic, imposibil sa nu vad si alta solutie, viabila si cu sens. Sa infrang primul impuls si sa las timpul sa-si faca treaba. Erodeaza si vointa celui mai tare. Pana si pe unul spanny l-a invins. Nu reusesc sa fac asta dar stiu ca asta ar fi de ales chiar daca sufer o zi ;). Iti impartasesc astea poate tu reusesti sa invingi primul impuls :).

Eu nu intram in discutie cu Evander daca nu erau 2 cuvinte. In general reactionez la cate un cuvant care spune totul. Unul veterani, si nu, nu m-am gandit la mine, si ca se vorbeste chineza. Nu e chiar asa, nu mai e chiar chineza, lumea incepe sa o invete si sa o vorbeasca.

Chiar nu vreau sa se continue acest ping-pong ca nu e ok. Voi splta postul, partea pentru care a fost pus si vizibil postul va ramane stiky in sectiunea webmasters, unde vom continua ontopic, si voi muta la diverse discutii libere Evander, sph si eu :) unde vom filozofa liber si decent. Suntem cu totii baieti mari si chiar nu vreau sa se ajunga la chestii de sters posturi etc.

Evander, uite, daca ai fetishul asta cu incepatorii si veteranii, iti satisfac eu ambele nevoi. Sunt veteran ca scrie acolo in colt si sunt incepator in rest. Ia-ma pe mine in balon:) Tot ce pot promite e ca voi fi un elev, daca nu cuminte si ascultator, unul care prinde repede. Pe probatelea. La cateva posturi scrise imi poti da cate un partial si la un topic terminat examen. :)

Sa fie intr-un ceas bun!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sph
User Junior
User Junior

E buna ideea cu splitul.

Astept sa vina Evander cu explicatii despre nimic si continuam discutia. Deja imi fac lista cu spurcaciunile pe care o sa i le torn cand o va da cotita cu pozele din Google web search.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Cunosc un medic, am fost la cateva sedinte, are cabinet undeva vis a vis de cafeneaua Zvon de pe Decebal care are, zice el, un ser miraculos din plante, care printre altele cica ar face sa refaca radacina firului de par si nu ar mai fi nevoie de implant. Am zis cica, ca eu am testat in alte afectiuni serul, medicul zice ca e potiunea buna la toate, si nu prea a functionat. Nici placebo. Aveam niste dureri articulare de pe la aerobice de astea facute la peste 40 ani si nu a functionat, a mers cu odihna:). Asa ca daca vrea il pot pune in contact sa incerce. Medicul zice ca in 10 sedinte esti ca nou. Ma rog...vreau sa fiu de ajutor.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sph
User Junior
User Junior

Ma gandesc ca ar mai diminua din frustrari daca ar folosi KeraFiber sau Caboki pana strange bani de implant.
solveit_girl
User Junior
User Junior

Evander, ia-ti frate o vacanta. Fa-ti o gagica. Baga un joint. Fa-ti implantul ala de par la care visezi de atata timp. Serios, esti prea stresat.
Pe bune sph?
Buna, in primul rand.
In al doilea rand, nu inteleg de ce trebuie sa criticam un om pentru aspectul fizic, una este sa critici un om aici pentru viata profesionala, ca tu te plangeai de fapt de competentele, capacitatile acelui om, evident profesionale.
Atunci ce are a face profesionalul cu faptul ca are sau nu are par in cap? Sau ca vrea sa-si faca implant de par? :mrgreen:
Cumva crezi, ca oamenii fara par in cap sunt mai prosti? :lol:
Si eu pot sa-mi fac si implant de puta de papagal, sau de babuin daca vreau :mrgreen: , dar chestiile intime pe care le impartasim unii altora in pm ar trebui sa ramana in pm, exemplu date personale, cat de adanca e pasarica sau nu? In fine. Cata chelie avem. Unde-s mai multe femei la un loc, sau mai multi barbati la un loc, e aproape imposibil sa nu iasa cearta.
Faceti pace, se vede ca v-ati pus voi barbatii la cearta.
Daca erau si femei la mijloc, nu va mai certati ci faceati lucruri mai "hot", mai "sexy". :lol: 8)
solveit_girl
User Junior
User Junior

Sau nu intamplator te numesti sph- small penis humiliation.
Sunt curioasa, v-ati masurat si **** intre voi?
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

"Daca erau si femei la mijloc, nu va mai certati ci faceati lucruri mai "hot", mai "sexy". :lol: 8)"

Da sigur , cum sa nu ! Chiar si aceasta situatie fiind , ii turnau lui evander@ bromura in ....ceaiul de tei :lol: ! Reteta din Armata !
looooooool
sph
User Junior
User Junior

@solveit_girl ia de aici http://www.capital.ro/cel-mai-nou-mall- ... rilie.html si calm down.
googlefun
VIP
VIP

sph scrie:@solveit_girl ia de aici http://www.capital.ro/cel-mai-nou-mall- ... rilie.html si calm down.
loooooooooooooooooooool
Salut sph@,
Nu e spia@ !! :lol:
In alta ordine de idei , cred ca (userul de mai sus,precum si multi altii :lol: ) mai mult ar inclina balanta creditarii cu incredere ,intre cunostintele tale vs statisticile pline de grafice anoste prezentate cu somptuozitate de evander@ ,caruia nu-i contest eu priceperea ci doar modul de expunere ,daca-mi este permis .
So, nu e bine deschiderea de fronturi (de lupta :wink: ) multiple ! Plus ca ar cam trebui adaugate la titlul topicului , cuvintele " + multi altii " :lol:
Ultima oară modificat 23 Feb 2015, 14:24 de către googlefun, modificat 1 dată în total.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

La varianta inversa nu te-ai gandit Solveit?:)Nu prea are profil de tarfa,mai degraba invers :wink: Eu cred ca si-a facut userul cu susta ca sa-i impartaseasca fetilii pe pm,cat de adanca au scorbura.
Sph mai inseamna si alte lucruri dar vorba aia '' Ce nu-i poti scoate unei femei din cap? Penisul''

Intreaba-l pe Winx,daca pm-ul lui ar avea gura s-ar rasuci sfintii in morminte ca puii la rotisor de ce pot sa impartaseasca femeile la capitolul intimitati dar vad ca au inceput si barbatii,suntem pe calea cea buna:)))
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
googlefun
VIP
VIP

lol Isa@,
Probabil Win@ a profitat si de bunavointa lui Sad@, marindu-i-se astronomic spatiul ,de altfel limitat pentru majoritatea , alocat PM-ului !
:lol: :lol:
solveit_girl
User Junior
User Junior

sph scrie:@solveit_girl ia de aici http://www.capital.ro/cel-mai-nou-mall- ... rilie.html si calm down.
N-am inteles gluma :?:
Sau sunt eu prea serioasa :lol:
solveit_girl
User Junior
User Junior

Da, Isa, si barbatilor vad ca le place gossiping. :mrgreen: :mrgreen:
Pace, "bro", ca eu una nu mai inteleg nimic.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”