Ping extrem de mare
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Din pacate nu o sa mearga ,e foarte mare .Am inteles ca e vorba de Italia si de ADSL cu 1 Mbps la upload .In principiu ar trebui sa mearga pt un singur site acea viteza ,numai ca asa cum ai constatat ,acel ping e extrem de mare .FreddyeX scrie:Daca pingu pe speedtest este peste 500 o sa mearga streamu?
Daca nu se poate decat ADSL acolo nu vad ce optiuni ar mai fi . Daca nu au infrastructura nici pt VDLS macar ,cum e si cazul cu Romtelecomul la noi, unde pt multe locatii chiar din orase mari, nu pot asigura decat ADSL , optiunile sunt cam zero .
Poti intreba de internet prin satelit , dar e scump /e cu taxa instalare /traffic limitat etc .
Ca sa-ti faci o idee, uita-te pe link-ul asta cum sta treaba cu internetul prin satelit :
http://www.mediasat.ro/tooway-abonamente.html
De internet prin satelit e vorba,de la tooway.Din cate am inteles pingu ar fi destul de mare gen peste 500.cei de la icams au zis ca nu ii intereseaza pingu ci doar viteza de uploud,da am zis sa intreb sa fiu sigur.Din pacatwpacate nu exista infrastructura pentru VDSL
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Eu am spus la nimereala despre tooway , fiind primul gasit pe net .Credeam ca e vorba de Italia cum spuneai intr-un alt post .FreddyeX scrie:De internet prin satelit e vorba,de la tooway.Din cate am inteles pingu ar fi destul de mare gen peste 500.cei de la icams au zis ca nu ii intereseaza pingu ci doar viteza de uploud,da am zis sa intreb sa fiu sigur.Din pacatwpacate nu exista infrastructura pentru VDSL
Nu stiu la ce s-au gandit cei de la icams cand ti-au spus ca nu-I intereseaza pingul ci doar viteza de upload ! Nu e vorba de ce zic ei, ci doar de chestii simple tehnice ,citeste unde vrei despre asta .
Daca nu stai intr-un varf de munte complet izolat , poti intreba tot la Romtelecom despre instalare fibra optica cu abon garantat ,care am inteles ca e valabil doar pentru persoane juridice . Daca e proprietate si nu te poti muta si au posibilitatea tehnica cei de la Romtelecom sa-ti faca abonament business ,dar posibil doar pe firma cum am mai spus , asta e singura solutie .
Altfel nu vad cum .
Citeste si pe aici ce zic oamenii :
internet-bun-oriunde-t11517.html