Configuratie PC

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
remuszica
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut. Ma intereseaza si pe mine o configuratie desktop pentru Video Chat. Vreau sa tin maxim 10 site-uri in picioare. As dori un PC direct ansambalt daca pot gasi pe undeva sa cumpar de nou. O a doua varianta ar fi cea de a-i cumpara piesele. Precizez ca bugetul meu este de maxima 2.500 LEI.
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

In primul rand 10 sites sunt enorm de multe!!! In al doilea rand, despre ce sites vorbesti? in hd sau fara hd? 2500 lei ptr 10 sites este putin...
remuszica

3-4 maxim 5 in HD, daca e posibil. Am gasit ceva ansamblat, fix la 2.500 lei.
http://www.altex.ro/sistem-it-myria-liv ... additional
ce parere ai?
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

remuszica scrie:3-4 maxim 5 in HD, daca e posibil. Am gasit ceva ansamblat, fix la 2.500 lei.
http://www.altex.ro/sistem-it-myria-liv ... additional
ce parere ai?
Pt 4-5 in HD e f. bun procesorul.Daca ai si netul sa le tina ,e perfect .
Raluca29

Buna!!! Nu ma pricep de nici o culoare la partea tehnica, stiu doar ca pc ul a inceput sa mearga cu incetinitorul si este fooarte depasit de cererile siteurilor si mai ales de tehnologie :)). asa ca am hotarat sa imi iau o alta unitate, insa acum vine marea problema, aceea ca nu am habar ce semnifica toate cifrele si numere dupa etichetele de prezentare :))... (rami, procesor, nebunii).
Deci, cam care ar fi configuratia bunicica ptr 4 siteuri maxim, dintre care 2-3 HD?

Ps, nici bugetul nu este exagerat, undeva la 2000lei.

http://www.altex.ro/sistem-it-myria-xdr ... la-alegere
ar fi asta ok?

multumesc frumoss
Starstuds

Raluca29 scrie:Buna!!! Nu ma pricep de nici o culoare la partea tehnica, stiu doar ca pc ul a inceput sa mearga cu incetinitorul si este fooarte depasit de cererile siteurilor si mai ales de tehnologie :)). asa ca am hotarat sa imi iau o alta unitate, insa acum vine marea problema, aceea ca nu am habar ce semnifica toate cifrele si numere dupa etichetele de prezentare :))... (rami, procesor, nebunii).
Deci, cam care ar fi configuratia bunicica ptr 4 siteuri maxim, dintre care 2-3 HD?

Ps, nici bugetul nu este exagerat, undeva la 2000lei.

http://www.altex.ro/sistem-it-myria-xdr ... la-alegere
ar fi asta ok?

multumesc frumoss
Buna,

Nu trebuie sa te pricepi, la asa ceva. Daca site-ul pe care esti tu are un Support online iti recomand sa stai de vorba cu ei si sa vezi ce iti recomanda.
De exemplu eu am cont pe Jasmin.com si acolo astia au o pagina de Wiki unde gasesti informatii destul de utile. Daca le urmezi pentru ei este cel mai bine si mai usor, si deasemenea si pentru tine ca Model.
Eu folosesc la astia i5.
Vezi ce zic aia unde ai tu cont.

Bafta.
googlefun
VIP
VIP

salutare Starstuds@ :lol:

Pare simplu ce zici tu .Dar ,daca fata a zis ca nu se pricepe ? PLus ca vrea o configuratie pt 4 sites .Nu cred ca se poate duce la fiecare suport sa-i spuna ca vrea o configuratie in care va insira si sites concurente . :lol:
Sa-l intrebe pe ala :'' Jasmine frate ,ia zi tu , e bun i5-ul asta si pt tine si pt Xlove ? Aaaa stai asa ,ca o sa-mi mai fac cont si pe Carribean si pe Imlive .Nu stii cat ar consuma astea ??? " : :lol:

Ce zici tu ,ar fi valabil daca, ar lucra doar pt un singur site .Am mai citit aici, cand oamenii intrau la cate un support sa-l intrebe cate in luna si-n stele despre calitate video /frames/net /etc etc , evident fara sa poata spune ca mai are 2-3-5 sites, deschise in acelasi timp .

E ca la medic ,te duci si acuzi dureri de cap groaznice -din senin ,zi de zi - dar ii ascunzi faptul ca bei de rupi ,imediat ce te-ai trezit dimineata .... :lol:

P.S : Raluca29@ , e bunicica configuratia aia , dar uite ceva mai ieftin si cu un procesor ceva mai puternic ,ca cel aratat de tine .HP-ul de mai jos , costa 1779 lei .

http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/ ... 0gb-4gb-l/
solveit_girl
User Junior
User Junior

10 site-uri in HD, pffffffff, ha ha ha, incep sa rad !!! e FOARTE mult pentru 10 in HD, poate 4 cu hd, si 4 fara, dar chiar 10 nu stiu ce sa zic ! Nici eu nu duc 10......... :mrgreen: :mrgreen:
googlefun
VIP
VIP

solveit_girl scrie:10 site-uri in HD, pffffffff, ha ha ha, incep sa rad !!! e FOARTE mult pentru 10 in HD, poate 4 cu hd, si 4 fara, dar chiar 10 nu stiu ce sa zic ! Nici eu nu duc 10......... :mrgreen: :mrgreen:
WoW :shock:
Nici eu nu duc 10.........
Tu , sau Pc-ul si internetul ?
Hollywood

SUnt de parere ca poti sa-ti cumperi si un alienware dar daca merge pe un net Telekom / RDS fie el si business ( care te va rupe la bani ) degeaba te chinui , in al 2-lea rand eu sunt PRO SSD pentru unitatiile de lucuru mi se pare mai oke ca si viteza / performanta
Hollywood Studio - It's Money Time !
http://www.hollywood-studio.ro
madymadison

buna vreu sa cumpar o unitate pentru videochat iar acum stiu ca au crescut cerintele. imi puteti recomanda un sistem ieftin si bun. multumesc mult
contesa28
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times

Buna !Imi poate spune si mie cineva daca acest pc de la altex este bun si cam cate site-uri pot tine pe el simultan?Daca mi-ar tine macar doua site-uri maxim trei , din care macar unu in hd as fi multumita.Are cineva idee?Va multumesc
http://www.altex.ro/sistem-it-myria-liv ... 0-free-dos
mnn
User Activ
User Activ
Has thanked: 3 times

procesorul e ok..nu cred sa ai probleme cu 2-3 siteuri..nu e top dar oricum e mai buna configuratia ca a multor laptopuri care te-ar costa dublu :)
Danielasweet94

de ce nu incercati si sfantul olx?eu am gasit calculatoare destul de bune ca si calitate/pret :
1.Vand o unitate completa i7 + monitor Samsung F2380 FULL HD formata din urmatoarele componente pc:

Carcasa Nzxt Lexa Silver 4 Coolere Nzxt aerisire foarte buna.
Placa de baza Asus P6X58D-E Xtreme Phase
Procesor i7 950 8 Core 3,06Ghz/3,2Turbo Boost
Cooler Procesor intel original.
Rami 4 GB DDR3 1600Mhz XMP Corsair Dominator
HDD Samsung 500 GB ST500DM005
Sursa Antec TruePower Trio 650W TP3-650
Placa video Nvidia GeForce Leadtek 9600GT 512MB 256Bit
Monitor LCD Samsung F2380 23" inch Full HD 1920x1080p Gaming
PRET:2550

2.
Sisteme intel i7 3770 3.4ghz up to 3,9ghz 8Gb ddr3 320gb 7200rpm nou

Configuratie:

Procesor Intel Core i7-3770 IvyBridge 3.4 GHz up to 3,9GHZ Socket 1155 box
Placa de baza Asrock Z75 pro3, LGA1155 , DDR III 4 sloturi , HDMI, DVI, VGA, Sata 3 ,Usb 3.0
Placa video hd 4000 pana la 2 gb
Rami : 8gb ddr3 1600mhz noi
Hard disk : 500gb 7200rpm nou
Sursa : Segotep 500w , silentioasa noua sigiliu intact
Carcasa segotep 111D noua la cutie
PRET:2000LEI

3.
Calculatorul se asambleaza din:

Intel Core I7 4790k 4.0ghz up to 4.4ghz LGA 1150 nou
Placa de baza h81 cu usb 3.0 sata 3 noua dvi ,adaptor HDMI noua
Memorii ram: Crucial 8gb ddr3 1600mhz noi sigilati
Sursa Segotep 500w , noua sigilata
HDD - 1tb sata 3, 64mb nou
Carcasa segotep noua sigilata

Se da gata instalat pentru a se face videochat pe el sau orice altceva doriti.
Se poate desigila si asambla in fata voastra.
PRET:2200LEI
EU ZIC CA SE MERITA :)
EU AM UN I7 4770K
4GB RAM CORSAIR
+WINDOWS 7 HOME BASIC,SI PE BUNE ZBOARA
L-AM LUAT DE LA UN TIP TOT DE PE OLX,PRET:1450 RON,IL AM DE 6 LUNI,NU MI-A FACUT NICIO FIGURA ,MERGE IMPECABIL,CARCASA LASA DE DORIT ...E ASAMBLAT INTR-O CARCASA MAI VECHE PE CARE SCRIE INTEL CORE 2 DUO,DAR AIA SA FIE PROBLEMA
SPOR
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”