Sony Handycam HDR-PJ10E sau canon legria hf m56?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
trompi
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Intrebarea e cea din titlu, pe care ma sfatuiti sa o achizitionez? care e mai buna? amandoua au telecomanda, un plus ar fi faptul ca sony are si iesire s video din ce am vazut, amandoua au hdmi.Nu ma pricep insa la detaliile tehnice, din punct de vedere al imaginii nu imi dau seama care mai buna, asa ca astept sfaturile voastre!
va multumesc!
costin_yo
Been thanked: 0

salut, ai achizitionat vreuna din ele? poti spune o parere te rog?
ErZr

sony CX220E cu avermedia live gamer ! daca nu ai bani de astea mai bine mergi pe BCC950 ca are o calitate buna ! din ce ce am folosit eu canonul e praf iar sony ala nu are rost sa-l iei cu proiector inclus si alte minuni nefolositoare.

PS: acum am vazut data post-ului tau insa ramane valabil raspunsul in caz ca nu ai achizitionat :))
aktm

Salut,

Am deja un sony hdr cx 240 si caut o placa de captura externa. La ce specificatii ar trebui sa fiu atent?

Am gasit asta care mi se pare ok http://gamerzone.avermedia.com/ro/game_capture/lgp_lite

Exista si variante mai ieftine?
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Sa aibe HDMI si sa "poata" 1920x1080p....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
Versace
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

Vei folosi placa de captura pe laptop sau pe pc? Ptr laptop e ok dar ptr pc poti folosi ceva un pic mai ieftin intern. Un avermedia live gamer HD.

Trompi acum am vazut postul tau. Din cate stiu camera Sony PJ are telecomanda pe cablu ptr zoom, in timp ce Canon are wireless (IR). Canon nu este f. fiabil, Sony este in schimb. Amandoua sunt ok pe partea de calitate video. Canon are culorile mai vii un pic. Tarziu raspunsul dar sigur va folosi cuiva. Eu am facut experimente N pe bani multi pana am invatat despre Canon vs. Sony vs. Panasonic :-)
aktm

Pentru moment voi folosi pe un PC, dar iau in calcul si un laptop. de aia am ales varianta externa si ma interesa daca exista si mai ieftin.

Multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”