Cerinte poze Livejasmin galerie Glamour Erotic Explicit

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Imagine

http://wiki.jasmin.com/display/WIKIPERF ... nts-erotic

General Information

We would like to raise the incoming traffic that will be available for our models by dividing our new and old websites into separate genres. We believe that this way we can promote our services on a wider scale. We are currently working on a new development which we plan to release soon. With it you will be able to upload your images into three distinctive categories, these categories will be Glamour, Erotic and Explicit.

The category that will receive the most attention and potential traffic will be the Glamour category. We plan on capitalizing on the mainstream success of this category to further boost the remaining groups.

Glamour

This category will get the biggest attention so it is highly recommended to do your best to choose the most appropriate pictures for this gallery.

Requirements:
No explicit material. Showing bare breasts, bare buttocks or genitals is not allowed in this gallery. Men may pose topless if they wish to do so.
Professional photos made by photographer in studio. The quality of every Glamour profile photo must be crystal-clear, sharp.
Wearing stylish lingerie or dress, having professional make-up.
Luxurious environment. Avoid cheap, unprofessional, motel-atmosphere looking photos.
Sex toys or other sexually provocative accessories are not allowed either.
Face must be in focus.

Typical studio quality pictures made by professional photographer with some brilliant digital re-touch work. Crystal clear images, true colors, perfect lighting conditions, excellent make-ups. Focus is on Models' faces.

Read the detailed guide with more example pictures for Glamour profile picture here: Glamorous Jasmin Requirements

Erotic

Of course we will not ignore the erotic content either so in many interfaces we will support more teasing pictures.
What is the difference between Glamour and Erotic pictures? Explicit material is partially allowed, topless pictures are fine.

Requirements:
Professional photos made by photographer in studio. The quality of every Erotic profile photo must be crystal-clear, sharp.
Tasteful environment
Showing breasts on sophisticated, artistic photos is allowed.
Examples to follow

These are high quality studio photos with tasteful environment and make-up. Breasts are visible which is fine in Erotic gallery.
For more information about Erotic pitures, please check our wiki right here: Erotic Profile Picture Requirements

Explicit

In this gallery there are no restrictions about nudity or erotic content, so Members who are looking for such images, will greatly enjoy browsing your gallery.

Requirements:
Professional photos made by photographer in studio. The quality of every Erotic profile photo must be crystal-clear, sharp.
Hardcore, explicit content is allowed.
Example to follow
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
SoulCams Models Studios wanted
windfucker
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sa inteleg ca vor sa fure ochii CC-ului cu aceasta categorie?hmmmmm....posibil, dar parca vad ca o sa apara fetele pe jasmin cu dildo cu swarovski, squirtu-ul o sa fie glossy, din anus sa iasa perle,iar spit-ul sa fie neaparat golden.....acum dom'ne daca e glamour pai glamour sa fie pana la capat!!ooops....mai bine imi tineam gura ca poate le dau idei noi celor de la jasmin si o trec "cerinte pentru incadrarea in categorie".
Acum vorbind serios categoria e buna.Poate cu ocazia asta ma incadrez si eu in vreo categorie pe jasmin si voi fugi repede repede sa imi fac si eu pozele pe care le visez la niste profesionisti!!!Am potential si stiu ca nu mi-l folosesc la maxim(dupa cum mi s-a mai spus), dar imi trebuie neaparat cineva sa scoata din vulpita batrana ce e mai bun si sa ma traga si de o ureche.Imi trebuie doar putina motivatie(si imi lipseste de ceva timp recunosc).
Multumim mult de informare GlamourFoto.Ca de obicei un post util!
p.s.:imi cer scuze pentru micile ironii,dar cand vad noutati la jasmin ma intreb oare ce mai pot cere?? :twisted:...si nimic nu ma mai mira!sau poate ar trebui?? :roll:
Adrian
Moderator
Moderator

windfucker scrie: dar parca vad ca o sa apara fetele pe jasmin cu dildo cu swarovski, squirtu-ul o sa fie glossy, din anus sa iasa perle,iar spit-ul sa fie neaparat golden.....acum dom'ne daca e glamour pai glamour sa fie pana la capat!!ooops....mai bine imi tineam gura ca poate le dau idei noi celor de la jasmin si o trec "cerinte pentru incadrarea in categorie".
Hahha asta a fost tare, ai sa ramai surprinsa pana unde se poate ajunge vom vedea in timp daca squirtul o sa fie glossy ... (exista asa ceva?)
windfucker scrie:!Am potential si stiu ca nu mi-l folosesc la maxim(dupa cum mi s-a mai spus), dar imi trebuie neaparat cineva sa scoata din vulpita batrana ce e mai bun si sa ma traga si de o ureche.
Chiar intentionam sa dezvolt aria serviciilor oferite, includem neaparat trasul de o ureche la cerere tragem de ambele urechi nu este nici o problema, ma gandeam sa aduc la sedinta 2 stripteuzi ca sa binedispuna modelele... Alte sugestii ?

Am ras dar sa devenim seriosi, Jasminul este locomotiva care a tras domeniul tot mai sus, referitor la calitate, pretentii, au inceput sa si ofere procent mai mare vizibilitate! Ei cer dar si dau sansa posibilitatea. Nu sunt perfecti dar sunt orientati catre castig catre profit cine se pliaza pe cerintele lor are de castigat cine nu se pliaza .. problema lor.

Spor acolo WindFucKer m-ai facut sa zambesc.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

GlamourFoto scrie:Imagine

http://wiki.jasmin.com/display/WIKIPERF ... nts-erotic
ed.
Example to follow

daca nu ma insel decorul din pozele de mai sus e de la glamourfoto studio,nu?? am mai vazut la cateva fete acel decor !!!ff frumoase poze ,reusite daca au fost date si ca exemplu wiki pe lj !!!

in fine nu stiu daca se poate detalia aici dar as dori sa stiu ce alte decoruri se mai pot folosi,te rog?
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Citisem pe sitele lui Adi ca pozele se fac la locatia clientului. Are un site foarte bine organizat si cu toata informatia necesara. Si eu asa am facut, acasa la mine.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

WinXPfather scrie:Citisem pe sitele lui Adi ca pozele se fac la locatia clientului. Are un site foarte bine organizat si cu toata informatia necesara. Si eu asa am facut, acasa la mine.

nu e rau nici asa,e o idee buna :wink:
Adrian
Moderator
Moderator

WinXPfather scrie: Si eu asa am facut, acasa la mine.
Din cate am inteles dupa sedinta cu tine nu faci tot timpul la tine acasa, mai mergi si in deplasare ceea ce este un lucru de apreciat.

Te implici vrei sa avansezi sa faci mai mult mai bine,

Bravo .
Adrian
Moderator
Moderator

sweetgirl scrie:,reusite daca au fost date si ca exemplu wiki pe lj !!!
Poze facute de mine sunt date drept exemplu pe wiki livejasmin din august 2013...

http://wiki.jasmin.com/display/EW/Profi ... quirements

Spor acolo
nudaunume
User Junior+
User Junior+

As vrea sa stiu ce se intampla daca nu uploadez imagini pentru cele 3 categorii si raman cu vechea poza de profil. Ce se intampla? Mai ales eu ca baiat nu cred ca m-ar ajuta sectiunea glamour sau erotic wtf???
travitssen

Iti dai seama ca cine nu face ce vor ei...o sa se pozitioneze mai in josul paginii... :)
videochat_father
VIP
VIP

GlamourFoto scrie:
WinXPfather scrie: Si eu asa am facut, acasa la mine.
Din cate am inteles dupa sedinta cu tine nu faci tot timpul la tine acasa, mai mergi si in deplasare ceea ce este un lucru de apreciat.

Te implici vrei sa avansezi sa faci mai mult mai bine,

Bravo .
Si de la noi din studio sunt date exemple de fotografii. :wink:
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Adrian
Moderator
Moderator

nudaunume scrie:As vrea sa stiu ce se intampla daca nu uploadez imagini pentru cele 3 categorii si raman cu vechea poza de profil. Ce se intampla? Mai ales eu ca baiat nu cred ca m-ar ajuta sectiunea glamour sau erotic wtf???

Este indicat sa respecti cerintele, poti sa iti pastrezi in continuare poza de profil nu cred ca este problema dar este bine pentru tine sa te incadrezi in respectivele categorii, altfel e posibil sa ai de pierdut si sa nu beneficiezi de toata expunerea ca si model si ar fi pacat nu crezi?

Referitor la baiat Vs glamour / erotic, Am fotografiat un dansator de la flamingo boys in stilul meu propriu si pot spune ca au iesit niste fotografii de exceptie.

Spor acolo
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Eu nu mai inteleg nimic din cerintele lor :evil: ,se mira ce naiba sa mai inventeze oamenii astia de la jasmin,ce o insemna pt ei fotografii glamour ei stiu in conditiile in care au respins poze pe motiv ca nu sunt glamour si le-au trecut la erotic modelul fiind mai mult decat imbracat,ok luam costum de ski si facem iar poze...next time or sa ne ceara poze pe luna,lingand stele,stand cu curul in sus si picioarele in aer,etc.
Cerintele lor din ce in ce mai ciudate probabil ca vor afecta cel mai mult modelul independent,pe langa toate chichitele tehnice acum trebuie sa faci nspemii de feluri de poze ,parca suntem la playboy nu pe un site vchat,am inteles ca evoluam ,am inteles adaptarea si inteleg multe alte chestii dar pe cuvantul meu daca inteleg faza asta cu noile cerinte de poze de 7 feluri.
I wonder whats next? :roll:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
nudaunume
User Junior+
User Junior+

Sunt de acord sa ai poze de calitate ,atragi membrii multi ,dar totusi se exagereaza putin cu atatea categorii si cerinte . La fete nu cunosc dar ma mai uit la baieti si vad ca au poze super tari dar stau cam 3-4 ore pe LUNA in privat. E si normal daca poza te ridica de 10 ori peste a ceea ce esti tu iar cand ajungi in privat nu stii sa tii membrul e total egal cu 0.Pana la urma voi merge la un studio sa fac niste poze doar sa le inchid gura ca zilele astea mi-a intrat adminul in privat si mi-a zis ca e pacat sa nu fac poze pro.
Adrian
Moderator
Moderator

pocahontas scrie: Cerintele lor din ce in ce mai ciudate probabil ca vor afecta cel mai mult modelul independent,pe langa toate chichitele tehnice acum trebuie sa faci nspemii de feluri de poze ,parca suntem la playboy nu pe un site vchat,am inteles ca evoluam ,am inteles adaptarea si inteleg multe alte chestii dar pe cuvantul meu daca inteleg faza asta cu noile cerinte de poze de 7 feluri.
I wonder whats next? :roll:
Dap sunt pretentii din ce in ce mai mari din partea siteului si cand vorbim de anumite modelele este foarte greu sa scoti "glamour" pentru ca in chat nu lucreaza doar top modele.

Este posibil ca noile cerinte sa fie impuse datorita faptului ca se cauta unicitate, content unic, cat mai mult cat mai fresh pentru a fi indexat de search engine cat mai bine, plus ca aceste materiale pot fi folosite cu brio de catre webmasterii din Awempire.
Impartind totul in acele categorii forteaza oarecum modelul sa dea mai multa importanta acestui tip de content, daca faci X ai mai mult trafic ... etc etc

Incet incet se va uita faptul ca este vorba de amateur webcam girls, este un lucru bun sa promovezi imagine impecabila dar daca modelul in live nu se ridica la acele asteptari = dezamagire pentru membru.

Ce o sa fie in continuare vom vedea.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”