Mai fetelor
Ce va tot coiti atata ?
"
nu toata lumea are sansa unei sedinte cu adi, de ex eu, nam nici o sansa, chiar daca arat urat, asta e nam ce face, dar as apela la el cu incredere, stiind ca va scoate tot ce e mai bun din mine sper undeva in viitorul apropiat "
Ce naiba ? Sansa unei sedinte cu adi :? ......tu nu ai nici o sansa :? ......chiar daca arati urata :? ..bla bla ?
Omul va explicat foarte clar de mii de ori aici cum sta treaba , are recomandari peste recomandari !
De unde si pentru ce , atata atitudine de pus cenusa in cap ?
Vai, parca vrei sa te mariti si nu stii ce sanse ai !! Omul e profesionist si gata ! Nu-l intereseaza absolut deloc daca tu i-ti dai vreo sansa sau nu ! El stie ce are de facut si basta .
De ce afirmi tu aici ca
:"nu toata lumea are sansa unei sedinte cu adi, de ex eu, nam nici o sansa, chiar daca arat urat, asta e nam ce face..." ...pt ca din scrisul tau alambicat se intelege ...cum ca Adi de fapt ,are cele mai bune reusite cu cele mai urate de pe fata pamantului .
Eu sunt absolut convins ca si daca ar fotografia si un scaun rupt ...ar arata foarte realist/artistic/lumini/spatii/umbre !
Si daca ar fotografia o mumie egipteana cred ca ar arata ca si cum ..ieri a fost imbalsamata
Dulcyka...excesul de modestie si mai ales ... scrisul alambicat /contorsionat la maxim ne indeamna cateodata sa facem tandari tastaturile . :twisted: :twisted:
Daca aratai asa cum pretinzi ..sigur luai bataie ! De la membrii

Puneau mana de la mana si prin 2-3 reprezentanti faceau un drum in Ro : hai so batem pe urata aia ca ne scoate din sarite

:!:
Asa ca modestia e buna ..dar cu masura , nu in exces !
In schimb , scrisul alambicat nu e bun

Scuze , nu vreau sa intru in polemica cu tine pe tema asta , ti-am citit marea majoritate a postarilor vechi si noi se vede ca nu esti(chiar) pe dinafara .Mai dai tu poze la cate un dubios

, dar se vede ca vrei sa ajuti si poate din graba si nerabdarea sincera de a ajuta pe oricine mai apar si rateuri.
Nu o lua in nume de rau