Vand bcc950

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
oana911
Has thanked: 0
Been thanked: 0

La multi bani pt toata lumea! Vand un bcc950 cu pan tilt si telecomanda, foarte putin folosit si inca in garantie.predare personala in constanta. Pret 850 ron, negociabil.
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

buna...sper ca poti primi pm... am o rugaminte..daca poti tine acest bcc inca o luna, mai exact pana pe 22 ianuarie sau chiar mai repede, depinde cum primesc banutii pe jasmin....imi doresc enorm aceasta camera... :) :) :) eu ma chinui cu un c920, dar telecomanda va face munca in locu meu...o sa platesc eu transportu pana in orasul meu, la suceava...daca e ok, lasami te rog un mesaj./..sarabtori fericite cu sanatate si fericire...
oana911

buna...pot sa ti o pastrez daca o vrei sigur:) ne auzim
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

nu mai este valabil, multumesc frumos oricum, ma orientez spre altceva... :D
alxrdl

Hey , imi spuneti si mie cum merge acest webcam in comparatie cu 920c ?
Din cate am observat toata lumea vrea sa vanda acest webcam si mai nimeni interesat sa cumpere .

Multumesc mult
stefania
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times

lumea care vrea sa il vanda l a primit cadou de la xlovecam... deci nu a dat bani pe el...asta o fi explicatia...

am si eu un bcc dar inca nu i-am dat de capat cu setarile si eu m-am obisnuit cu webcam fara telecomanda, si nu simt telecomanda ca o mare necesitate pentru mine.. la mine inca sta in dulap bcc, ca ma vad mai bine cu logitechul pe care il am.
probabil imi trebuie mai multa lumina pt bcc , nu stiu... mi am pierdut ore bune incercand sa il setez, si am abandonat pentru o perioada....

si o sa il vand ori o sa mai incerc sa ii mai dau de cap..

dar lumea am inteles ca e multumita de el.. odata ce i ai facut setarile care trebuie, lumina buna, se vede foarte foarte bine...
alxrdl

Pai ti-l cumpar eu ! la ce pret il dai ?
koeurdange

la-m vandut si eu , nu ma puteam obisnuii cu el tot la c920 am ajuns si cred ca la el raman :P
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

bcc_ul este o camera foarte buna care e singura capabila de 30fps, inckusiv rai**** de pe lj lucreaza cu aceasta camera! si modele de top de pe xl gen lov****... la aceasta camera trebuie foarte multa lumina alba!
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”