ADULTWORK reputatie proasta

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
MARKUS
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Slautare,

Ma consider un tip destul de bine ancorat in realitate, insa AdulWork-ul a reusit sa ma faca sa ma indoiesc de aceastacalitate :-))
Pana acum vreo 2-3 luni am lucrat cu Adultul. Lucrez cu ei de vreo 5 -6 ani. Din senin au aparut tot felul de probleme. Si vreau sa vad daca au fost doar la mine sau si altii s-au lovit de astfel de probleme. Nu de alta dar atat de prost erau expuse acele probleme, incat eu am luat-o personal si chiar daca aveam vanzari maricele pe el l-am inchis peste noapte.
S-a mai confruntat cineva cu urmatoarele situatii:
-sa-ti inchida contul, unui model, pe motiv de frauda si sa-ti opreasca TOTI banii de pe acel cont de model?
Asta mie mi se pare furt!!! Exista chargeback pentru astfel de incidente!
- sa-ti trimita un email de genul '' daca iti convine bine , daca nu poti sa alegi orice alt site ''?
Astfel de abordari nici doamna de la aprozarul din colt nu are
-sa-ti spuna '' prima oara am spus TE ROG FRUMOS acum iti explic ca acel TE ROG FRUMOS a fost o explicatie civilizata si daca nu intelegi data viitoare iti suspend contul ''

Spete similare ...s-a mai conffruntat careva?
Multumesc anticipat pentru feed-back
http://www.prostudio.ro
markus@prostudio.ro
MARKUS
SoulCams Models Studios wanted
Michelle123
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Si mie mi s-a intamplat acum 2 ani chestia asta.N-am avut ce face.Decat sa raman cu banii luati si contul deschis.Asta a fost singura varianta.Si nu am primit prea multe explicatii.Pe mine oricum ma interesa sa nu am contul inchis.
NotBarbie
Been thanked: 0

Da si eu m-am confruntat cu problema asta .
Foaie verde cocostarc, nici un numar fara sfarc !
BasGLM
User Avansat
User Avansat

Aceeasi problema cu ei , figuranti si cei din tara ( care te comisioneaza degeaba ) si aia principali . Eu am incetat sa mai lucrez cu ei de ceva vreme dar la mine au fost 3 modele "tepuite " si am retras f multe modele. Pai ori lucram ori numai lucram . Dar problema este ca nu a fost ceva grav , dar na , probabil e ca statul roman , faci bani -> jos cu tine :)

o zi buna
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Confirm . Am intampinat aceeasi problema acum 3 ani cu acelasi snapan penal care se recomanda adminul pentru Romania. La momentul respectiv luasem in considerare chiar si o mica deplasare pana la jegul in cauza mai ales ca aflasem de unde e. Aceeasi atitudine de tigan stapan pe coltul lui de piata a avut-o si in cazul meu. Sfatul meu: renunta sa mai lucrezi cu situl asta. Eu asa am facut, un site care are ca reprezentant o asemenea mizerie de om nu merita timpul pierdut.
''Do what thou wilt shalt be the whole of the law!''
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”