Intrebari de inceput referitoare la cuplu.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
alexmtr
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello ! As vrea sa ma apuc impreuna cu iubita mea de videochat si as vrea sa am cateva cunostinte inainte sa pasesc in domeniu.Site-urile lor sunt facute sa iti ia ochii si este si normal sa isi faca o reclama,probabil cu mult fata de ce ofera ei.Asa ca intrebarea mea e.Cam la ce castiguri sa ne asteptam in primele luni,cam cat de legal este videochat-ul in cuplu si nu stiu...basic-ul in domeniu,chestii pe care ar trebui sa le stim.Mersi mult si scuze daca au mai fost topic-uri de genul :D
SoulCams Models Studios wanted
mike2414
User Junior
User Junior

alexmtr scrie:Hello ! As vrea sa ma apuc impreuna cu iubita mea de videochat si as vrea sa am cateva cunostinte inainte sa pasesc in domeniu.Site-urile lor sunt facute sa iti ia ochii si este si normal sa isi faca o reclama,probabil cu mult fata de ce ofera ei.Asa ca intrebarea mea e.Cam la ce castiguri sa ne asteptam in primele luni,cam cat de legal este videochat-ul in cuplu si nu stiu...basic-ul in domeniu,chestii pe care ar trebui sa le stim.Mersi mult si scuze daca au mai fost topic-uri de genul :D
Salut alex, castigurile voastre depind de voi si numai de voi.Nu iti poate spune nimeni , alex o sa faci 500 sau 1000 sau 5000- depinde de debitul vostru de munca , de cunostintele in domeniu pt ca sunt mici trucuri , de echipamentele pe care le aveti sau o sa le aveti pt ca in momentul de fata site-urile se indreapta spre performanta si nu mai accepta sa lucrezi de pe un calculator din alt secol sau cu internet cu viteza de 20 de kb/secunda si asa mai departe.
In privinta legalitatii inca sunt dezbateri , unii spun ca ar fi ilegal , altii ca e legal... cert e ca daca lucrezi de acasa doar tu si sotia in proportie de 99% nu o sa te deranjeze nimeni niciodata.Basicul il poti invata stand o zi doua aici pe forum si citind , pentru ca o sa gasesti raspunsuri la aproape toate intrebarile tale
alexmtr

Mersi mult pentru raspuns !
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”