VAND CAMERA SONY EVY D 70
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Hey am achizitionat o camera sony evy d70 acum o luna  am folosito o singura data
 am folosito o singura data  pentru ca am realizat ca web-ul meu cu un softbox se vede muuuuult mai bine..si m am decis sa renunt la ea
 pentru ca am realizat ca web-ul meu cu un softbox se vede muuuuult mai bine..si m am decis sa renunt la ea  este in stare perfecta..nu este lovita sau zgariata..am telecomanda, cablu s video si bineinteles placa de captura  pe usb
 este in stare perfecta..nu este lovita sau zgariata..am telecomanda, cablu s video si bineinteles placa de captura  pe usb  eu am dat pe ea 500 e...ca am avut o o luna locatara in sifonier
 eu am dat pe ea 500 e...ca am avut o o luna locatara in sifonier  ) o dau cu 430 de euro
) o dau cu 430 de euro  va multumesc
 va multumesc

ahh ahh am uitat inka nu sunt autorizata sa citesc sau sa primesc mesaje pe acest forum  am sa imi las un email pentru mai multe detalii aa da predare personala in bucuresti
 am sa imi las un email pentru mai multe detalii aa da predare personala in bucuresti  kookychick07@gmail.com...
 kookychick07@gmail.com... merci inka o data ..o zi placuta
 merci inka o data ..o zi placuta