Este unul din momentele in care trebuie sa fim mandrii ca suntem Romani!!!!! Sa uitam de micile rautati intamplate intre studiouri si sa ne bucuram impreuna de un NOU INCEPUT . In urma cu 10 min, a urcat pe scena premiilor AVN 2014, de la LasVegas un reprezentat PRO STUDIO(Cerasela). Este pentru prima oara in istoria premilor AVN (care dateaza de 32 ani) cand se nominealizeaza un studio de videochat !
Pentru a intelege dimensiunea acestui eveniment va spun doar ca premiul AVN este cel mai prestigioasa distinctie in domeniul Adult. Este scena pe care au urcat nume legendare in adult precum, Larry Flynt(in 2005) . Este denumit '' oscarul in domeniul adult ''
Din pacate inca nu sunt imagini de la eveniment, intrucat este in desfasureare, insa puteti sa vedeti imaginile de la AVN din 2013 aici http://avnawards.avn.com/galleries
Aici puteti gasi mai multe informatii despre aceasta gala http://en.wikipedia.org/wiki/Avn_awards
Industria adult videochat-ului din punctul meu de vedere se divizeaza in 3 mari parti, cu tot ce cuprind aceste parti:
1. Membrii ( si -webmasteri care incearca sa-i aduca pe site-uri, procesatori de plata..etc)
2. Siteul de adult (gen jasmin, mfc, imlive...etc)
3. Modele independente si studiouri.
Unul fara altul nu ar functiona sub nicio forma.
Pana acum la aceste gale, tot timpul au fost premiate toate categorrile (webmasteri, procesatori de plata, modele independente, site-uri ...etc) mai putin studiourile de videochat.
Ei bine, speram ca de acum inainte odata ce am deschis '' aceasta poarta '', s-o pastram deschisa si studiourile de videochat sa fie nelipsite de la astfel de gale!!!
Chiar daca acest premiu a fost nominalizat pe un brand anume de la noi din firma noi consideram ca am castigat impreuna, TOATA ECHIPA , toate studiourile noastre : AVC Studio, ProStudio, Red-Studio si Happystudio.
Dedicam acest premiul stuff-ului nostru!!!!! Fara ei noi nu am fi ajuns astazi aici si nu am fi ajuns unde suntem ! VA MULTUMIM si la mai mare
Eu personal consider ca am avut un aport semnificativ in aceasta industrie, in toti acesti ani, insa acest eveniment le depaseste pe toate. Ma bucur la fel de mult pentru mine, cat ma bucur si pentru faptul ca am castigat un drept care trebuia demult castigat , pentru intreaga industrie!!!
P.s. de indata ce fac rost de imagini o sa le postam