Traficul din luna Ianuarie!!!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
SummerHill
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Daca anu trecut aveam un trafic frumusel si eram destul de multumita, cu noi membrii si castiguri frumusele ei bine anu asta nici pe jumate nu mai fac si nu inteleg de ce.Simt ca toti regularii mei s-au evaporat pe apa sambetei iar noi membrii ciuciu, ca nu sunt.Oare sunt singura care se plange de trafic si sunt ciumata site-urilor...Am nevoie de ceva sugestii de la voi ca lucrul pe care-l faceam anu trecut pe vremea asta il fac si acum si nu inteleg ce nu se pupa...Ceva pareri si vorbe ca sa nu ma faca sa ma deprime de la Inteleptii acestui site...Please!!!
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Buna summer sper ca raspunsul meu sa te nu te descurajeze si mai mult dar din cele 3 randuri scrise pot spune ca am observat o posibila problema:
SummerHill scrie:.Am nevoie de ceva sugestii de la voi ca lucrul pe care-l faceam anu trecut pe vremea asta il fac si acum si nu inteleg ce nu se pupa...
Activitatea este in schimbare, numarul de modele creste de la luna la luna, calitatea la fel modele mai frumoase / siliconate, mai dezinhibate incep sa lucreze pe websiteuri, membrii sunt schimbatori ...
Daca ramai la acelasi stil aceleasi lucruri nu schimbi nimic exista sansa ca declinul sa continue si mai mult.

Nu pot decat sa iti doresc succes si sper ca lucrurile sa se indrepte cat mai repede pentru tine :)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
SmartGirl
User Junior+
User Junior+

Buna SummerHill,

Eu din pacate, ma aflu fix in aceeasi situatie, cu toate ca mi-am schimbat showurile cu mult, poze profesionale am schimbat de la saptamana la saptamana( eu in fiecare luna am grija sa imi fac o sedinta noua cu o tematica diferita), am lenjerii noi, jucarele noi... de la naughty la super kinky/ fetish... si asa cum zici si tu... regularii ori nu sunt/ ori sunt hurry.... iar de membri noi nu mai zic... fac cruce daca vad vreunul.

De curand am intrebat membrii, care imi sunt mai apropiati, daca stiu cumva care este fenomenul si ei mi-au spus asa: ... cei din Europa sunt faliti dupa sarbatori iar cei din USA, si ei sunt faliti si pe langa asta, mai au si probleme cu iarna super grea... care le da batai de cap... am inteles ca infrastructura lor pentru situatii de genul .. e cam la pamant.... se pare ca au caderi masive de curent... and so on... ma rog, ei mi-au spus multe... din cauza vremii aeroporturile sunt inchise... automat businessurile sunt si ele afectate ... and so on

Acum, eu cum imi place sa sa ma conving, daca este numai la mine sau nu, am inceput sa urmaresc cateva modele care erau innainte constant busy, la fel ca mine :)... si ele someaza.... deci care este concluzia?... nu este numai la mine... asta ma linisteste... cred cu tarie ca in februarie ... nu vom avea timp sa respiram ....

Ah parca, citisem intr-un post ca una din colegele noastre, isi ia vacanta fix in perioada aceasta... numai tin minte daca era @poca sau @fetish.

Sfaturile mele sunt urmatoarele:
1.daca tot vrei sa stai online la munca, acum este timp de facut noi filmulete/ poze pe care sa le pui la vanzare.... in timp ce astepti ca "feti frumosii" sa apara :P.
2. mai cauti siteuri noi... daca simti ca ai nevoie de asta
3. mai citesti o carte sa te documentezi in ceea ce crezi ca nu excelezi/ sau vrei sa te perfectionezi... si ma refer in domeniul videochat:)...
4. iei o vacanta si te relaxezi... iar in februarie vii cu forte noi.

Sper ca ti-am fost de folos! Fruntea sus si totul va fi bine!

Spor la $$$! cat mai multi:P

P.S.Eu deja le aplic pe acestea... si urmeaza cat de curand sa aplic si punctul 4, :D.. I can't wait for that day!
SummerHill

Mda...incerc totusi sa ma calmez sa nu ma ia cu atacuri de panica ca sunt foarte necajita....nu sunt un host de juma de an , sunt veche in industria videochatului si cam stiu cu ce se mananca.Pozele noi sunt la ordinea zilei si exact cum ai spus si tu imi aleg mereu o tematica pentru poze...Nu fac 2 3 poze alandala ca de buletin si atat, imi dau silinta maxim la poze si outfituri. Ma frapeaza ideea ca an de an daca ma uit la paymenturile de pe site-ul meu de baza(Camcontacts) erau wow, pot spune ca Ianuarie era cea mai buna luna ptr mine si Februarie era mai slow ca bagau oamenii Contest si fugeau toti membrii cand auzeau iar anul asta cam pauza...am carti, incerc sa-mi umplu timpul cu o carte, cu ceva interactiv, nu e vorba de asta dar e enervant cand stii ca anul trecut nu puteai respira si anu asta dai din buza.
SmartGirl
User Junior+
User Junior+

Asa e... dar am ajuns la concluzia ca nici perioadele de la o luna la alta nu se aseamana... apai luna de anul trecut cu asta.... totul este in continua schimbare... economia mondiala este in continua schimbare .... nu claca... fruntea sus... tu respecta-ti programul... care il ai... munceste zilele care le ai stabilite pt work... si stii si tu cum e vorba aia... niciodata nu se stie cand sare RECHINUL.... mie asa imi place sa le zic... :)
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

harta somerilor aflati in plata , dar dupa ce le expira ajutorul de somaj, ca si la noi, nu-i mai numara nimeni : http://www.youtube.com/watch?v=HhGNlZXTn84

in alta parte am vazut o statistica cum ca doar 117 milioane sunt identificati ca lucrand ceva (inclusiv bugetarii) din total populatie 331 milioane, restul fiind someri, batrani, copii si interlopi....daca mai scazi si bugetarii( adimnistratie locala, politie, fisc, pompieri, armata, spitalele, invatamantul) ...inseamna ca doar circa 20% din populatie produce PIB, o cincime din populatie.

la noi e mult mai jalnic, la noi doar o septime din populatie produce PIB, PIB fiind si vanzarea din alimentara de cartier cu 5% a apei minerale aprovizionate din supermarket, nu neaparat ca se produce ceva .

criza este diferenta dintre banii din acte(bani virtuali) si banii de pe teren, din viata reala.
cum se fac bani virtuali iar din ei bani reali prabusind banii virtuali ...invatati de aici : http://filmehd.net/the-wolf-of-wall-str ... nline.html

niste baieti au facut bani virtuali pentru tot felul de cetateni obisnuiti.
cetatenii obisnuiti care au crezut ca banii virtuali sunt pe bune, in baza lor, s-au apucat sa faca fabrici si uzine, cartiere de case, etc.
intr-o zi de dimineata banii virtuali au disparut ca aburul la soare , mai intai la x cetateni, apoi la 10x cetateni, apoi la 1000x cetateni, apoi la toti.
cetatenii au picat nu de la PLUS catre ZERO (fiindca ei deja cheltuisera alti bani pe baza a ceea ce credeau ca aveau) ci de la PLUS la MINUS, de exemplu daca aveau bani virtuali de plus 10 milioane s-au trezit peste noapte ca au ... datorii de 10 milioane.
de atunci, din 2008, toti cetatenii pagubiti si tepuiti sunt intr-o miscare haotica precum gaina fara cap.
per total, sumele "lipsa" sunt enorme, nici nu cred ca le-a dat de cap cineva sa afle cam cat ar fi cu adevarat si ele nu se pot acoperi decat cu trecerea timpului prin back-up cu valoare reala .
valoare reala care sa vina ca un Input din afara sistemului economic (care intre timp a inghetat de la atatea falimente), practic acest Input nu poate sa vina decat ... din natura....de la soare, de la ploaie, de la vant, de sub pamant, asa s-a "dezvoltat" conceptul de energie solara, eoliana, adica de aia sunt finantate, de aia e finantata agricultura si de aia alearga unii cu limba pe jos dupa aur si gaze naturale in orice conditii.
daca sumele "lipsa" s-ar acoperi prin simpla productie si consum de bunuri, probabil ar dura vreo 5000 de ani pana sa se astupe bula din 2008.

paradoxal, bursele ....inca nu sunt desfiintate si bula nu s-a oprit, functioneaza.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Succint, clar, logic, adevarat! Foarte bine descris in putine cuvinte.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sebastianv

Confirm și eu că de câteva zile merge foarte prost. Câștigurile s-au înjumătățit. Nu e vorba că poate nu te descurci sau nu faci ceva cum trebuie dar nu ai trafic, nu ai oameni cărora să te destăinui oneori. Traficul e foarte instabil.
SmartGirl
User Junior+
User Junior+

Yay! Exact cum ma asteptam( sfarsitul lunii... va aduce soare :P ), se pare ca traficul revine la normal! Au luat salariile baietii si au si sarit hop top la mine in room! A very busy busy day! Nu am avut timp nici sa respir!Yay
Sunt foarte, foarte multumita! Nici nu ma asteptam sa treaca aceasta zi, atat de repede, eu care parca, parca nu as fi vrut sa intru azi la munca si parca, parca as fi stat in pat cu telecomanda in mana... daca tot ningea asa frumos! Dar bine am facut ca am intrat! Sunt mai mult decat incantata! Sa o tina tot asa!

Spor la banuti, tuturor!
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 30 times

Lucreaza cineva cu imlive pe aici??? Cum e traficul in aceasta perioada, ca la mine incasarile sunt pe la jumate ! :(
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”