Caut sa închiriez urgent!

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
Dom
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna
Ma numesc Ana.Experienta mea in domeniu este de 5 ani si de 2 ani locuiesc intr o garsoniera in centru,dar am probleme grave cu vecinii,nu cu proprietarul.Cel din urma pare mulțumit de seriozitatea mea in ce privește plata si nu spune nimic deși a fost anunțat de vecini.
Dar nu mai suport,vreau sa ma mut cat se poate de repede!Este un stres continuu.am mobilat,am pus covoare,un fel de izolație sub covoare.Degeaba.peretii par Făcuți din carton.Si dacă vorbesc la telefon îmi bat in teava.
Dacă închirieaza cineva apartament cu 2 camere in sector 3 sau 2 la suma maxima de 300 de euro,va rog mult,anuntati-ma.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Este indicat sa pui o metoda de contact Email / Nr de telefon altfel nu ai sa poti sa fi contactata de persoanele interesate.

Sper sa gasesti ce cauti.
ashtarte
User Junior
User Junior

Buna, Ana

Ti-am dat mesaj cu ce iti pot oferi.
Dom scrie:Buna
Ma numesc Ana.Experienta mea in domeniu este de 5 ani si de 2 ani locuiesc intr o garsoniera in centru,dar am probleme grave cu vecinii,nu cu proprietarul.Cel din urma pare mulțumit de seriozitatea mea in ce privește plata si nu spune nimic deși a fost anunțat de vecini.
Dar nu mai suport,vreau sa ma mut cat se poate de repede!Este un stres continuu.am mobilat,am pus covoare,un fel de izolație sub covoare.Degeaba.peretii par Făcuți din carton.Si dacă vorbesc la telefon îmi bat in teava.
Dacă închirieaza cineva apartament cu 2 camere in sector 3 sau 2 la suma maxima de 300 de euro,va rog mult,anuntati-ma.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

Dom scrie:Buna

si eu ti-am dat pm, pt doua camere mobilat si utilat.
Dom

Imi pare rău pentru cei care mi-au dat pm ,nu pot verifica încă,așa sunt regulile .
Las un mail mai bine si va rog sa imi scrieti acolo.
Multumesc mult
Notquite_ana@yahoo.com
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”