Achizitionare apartament

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
jass
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua...nu stiu daca postez exact unde trebuie dar sper sa fie ok...zilele acestea am vorbit cu o prietena si mi a spus ca a auzit la TV ca sunt studio uri in Bucuresti care ajuta modelele sa isi achizitioneze ceea ce isi doresc (apartamente, masini) prin diferite imprumuturi si stabilirea unei rate lunare de x lei. Cunoasteti ceva, ati auzit ceva despre acest subiect? As f interesata de achizitionarea unui apartament si nu stiu exact unde sa ma adresez...macar daca este real ceea ce am auzit sa fie si in regula. Va multumesc frumos!
SoulCams Models Studios wanted
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

jass scrie:Buna ziua...nu stiu daca postez exact unde trebuie dar sper sa fie ok...zilele acestea am vorbit cu o prietena si mi a spus ca a auzit la TV ca sunt studio uri in Bucuresti care ajuta modelele sa isi achizitioneze ceea ce isi doresc (apartamente, masini) prin diferite imprumuturi si stabilirea unei rate lunare de x lei. Cunoasteti ceva, ati auzit ceva despre acest subiect? As f interesata de achizitionarea unui apartament si nu stiu exact unde sa ma adresez...macar daca este real ceea ce am auzit sa fie si in regula. Va multumesc frumos!
Orice studio te poate ajuta daca este un studio care plateste dari catre stat,salariul mare ,platesti impozit si tu si angajatorul iar banca nu va refuza nici un imprumut daca firma este in regula,voila.Nu cred ca-ti da studioul banii in mana asa ,posibil sa-ti dea cineva acesti bani imprumut cand lucrezi in acel studio cativa ani ,etc sau in baza unui contract.

Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”