Nu, chiar nu a fost o ironie la adresa ta. Mai mult m-am autoironizat cu refuzurile plecand de la raspunsul tau. Am editat postul meu anterior ca mai aveam de spus. Acum citind si partea aia vei sti ca inteleg mai mult decat pare. Si fara a o cere tu in mod special eu sugerez in postul meu totusi un "sfat". Finalul poate fi oricare, e imprevizibil ca tocmai asta e frumusetea vietii singura. Ai o certitudine, moartea, si o infinitate de incertitudini. Infinitatea de incertitudini bat si te fac sa speri si sa traiesti cu moartea implacabila. Uite ca-ti dau si sfat direct: risca!Cineva scrie:da ms win... nu putea scapa nici eu de "ironia " ta.... e ok... nu caut sfaturi.. intelegere etc.. nici o decizie nu e cea mai corecta decizie... depinde din ce unghi privesti....Am scris doar pt. fata care a postat....sa vada " cum e si la altii".... numai bine tuturor... (in cazul in care ma muta in Goa... India etc
)....
Si da, andromaca zice corect ce zice. Membrii ne vad exact cum zice ea. Dar sunt totusi oameni. Si poti intalni cazul in care de o parte si alta a monitoarelor sa fie oameni, adica nu model-membru. Da, membrii pot fi si criminali si homo si pedo si orice, dar ei sunt in acelasi timp oameni ce au o viata reala. Deci ii poti intalni si in viata reala. Cum se intampla de fapt. Cati nu am intalnit nenorociti? Daca am intalnit 3 cretini asta nu inseamna ca ne vom lasa de cautat unii minunati, probabil vom avea grija mai mare. Dar vom face ce ne e harazit si sunt sanse sa-l gasim si pe al 4 lea. Dar nu poti sti pana nu faci pasul.
Eu zic ca e bine sa ne inmormantam cu sotii si sotiile cu care ne-am pricopsit chiar daca nu mai scoala nimic in noi ca nah, toti sunt la fel. Decat sa ajungem la un final la fel mai bine stam in finalul actual. A fost frumos cu sotul/sotia pana s-a ajuns in punctul terminus? Daca da asta e partea ce trebuie retinuta trebuie mers mai departe si retraita partea asta atat cat susuram din pute.