Ma uit la mine la cat de ametita si cat de luata pe sus m am simtit cand am inceput aceasta activitate :lol: Au trecut 3 luni aproape...nici nu imi vine sa cred parca ieri incepusem sa citesc, sa google-esc, in speranta de a deveni un model de TOP ( asta pentru satisfactia mea personala, sa imi demonstrez ca pot suporta trecerea de la Doamna de la Birou la Fata de la miezul noptii
Diary cred cu putere in faptul ca energia pozitiva atrage dupa sine succesul. Cand m-am apucat de videochat m am apucat la Adult! Inceput anevoios, cam incomod avand in vedere ca sunt casatorita! Ma tot bantuia ca fantoma din dulap ideea ca nu cumva intr-o zi sotul meu sa aiba dubii, sau macar sa ii treaca prin cap vreo secunda ca as simti ceva in timpul vrunui privat. Ii multumesc lui dumnezeu ca e un om minunat, cu coloana vertebrala si ma intelege, si nu pune la indoiala sentimentele pe care le am pt el prin prisma activitatii pe care o desfasor.Insa nu ma pot acomoda eu cu ideea, si ma refer deep inside me. Asa este ft simplu sa zici da, mi se rupe de toti si toate cate se intampla in pvt, e un teatru o lume paralela, un rol pe care mi-l asum. Insa conider ca daca vrei preformante, vrei sa excelezi, trebuie sa crezi cu adevarat in ce faci, sa accepti 100% personajul creat si sa ti-l insusesti pana in maduva oaselor in momentul in care ai dat start session
Am muncit destul de mult cu mine in sensul asta, si pe siteurile pe care am lucrat am incercat sa accesez toate metodele de promovare, sperand ca in timp sa obtin acele performante. Niciodata incasarile mele pe ramura de adult nu au depasit 150 dolari/ zi, si asta cu muulta munca. Nu imi este frica de munca, si sunt o fire cere intotdeauna mai mult de la sine! Urasc stagnarea! Insa niciodata nu obtineam de la mine constanta la program! Ma tot intrebam: de ce ? Motivul era faptul ca nu ma simteam bine acolo, cu ei. Chiar daca sunt un model nou, intotdeanuna am cerut calitate de la mine si m am logat numai atunci cand m am simtit in stare sa imi joc rolul 100%. Din pacate nu se intampla nici macar 5 zile pe saptamana! Cand eram in the mood ma exploatam maxim! Stateam online si cate 12-14 ore pt ca nu se stia cand ma mai prind! :lol:
Astfel, tot stand si rumegand, ce sa fac cum sa fac, de unde e buba, cum sa ma impac 100% cu mine in fiecare zi, am avut revelatia! :idea: Hai sa incerc sa intru pe non adult sau undeva unde nu e ft multa nuditate hard core, ceva mai soft ca sa ma tina bateriile cat mai mult si chiar daca pe zi voi face mai putin, voi avea o constanta mai mare! Zis si facut!
Acestea fiind spuse Diary, am trecut pe la tine sa ma descarc sa iti spun ca am invatat o lectie importanta. Alegerea Corecta! Mai trec pe la tine ca mi- a placut! :lol: :lol: :lol: