Vind camera video Sony DCR HC-47E

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
kidrock
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vind camera video Sony DCR HC-47E, folosita cam 300 de ore in videochat, are telecomanda pentru zoom, trepied reglabil, placa externa de captura prin USB, cabluri.
kidrock

kidrock scrie:Vind camera video Sony DCR HC-47E, folosita cam 300 de ore in videochat, are telecomanda pentru zoom, trepied reglabil, placa externa de captura prin USB, cabluri.
Imi cer scuze, am uitat sa pun pretul...600 RON, predare personala in Bucuresti, tel 0761602892.
Multumesc frumos pentru intelegere!
kidrock

kidrock scrie:
kidrock scrie:Vind camera video Sony DCR HC-47E, folosita cam 300 de ore in videochat, are telecomanda pentru zoom, trepied reglabil, placa externa de captura prin USB, cabluri.
Imi cer scuze, am uitat sa pun pretul...600 RON, predare personala in Bucuresti, tel 0744539496
Multumesc frumos pentru intelegere!
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Daca ai probleme cu vanzarea iti sugerez sa bagi anuntul si pe alte siteuri cum ar fi:

okazii, mercador, computergames etc etc

Daca tot nu se intampla nimic mai umbla la pret un pic poate starnesti curiozitatea.

Spor la vanzare.
kidrock

multumesc pentru sugestie. nu ma grabesc sa le vind. camera e folosita 90 minute pe record si cam 300 ore pe chat. pe vremuri aici pe forum o groaza de oameni intrebau despre diferite incompatibilitati intre camera si tv tunner sau placa de externa de captura...se cheltuiau sume semnificative de bani pentru rezultate bune...dat fiind faptul ca trebuie doar instalat softul de placa de captura si un superwebcam si in 20 de minute persoana e deja pe chat, 600 ron e un pret bun. pentru un incepator nu e investitie asa de mare pentru o imagine OK. 130 euro e o investitie care se amortizeaza in o perioada de plata. o zi buna.
kidrock

GlamourFoto scrie:Daca ai probleme cu vanzarea iti sugerez sa bagi anuntul si pe alte siteuri cum ar fi:

okazii, mercador, computergames etc etc

Daca tot nu se intampla nimic mai umbla la pret un pic poate starnesti curiozitatea.

Spor la vanzare.
imi pare rau ca ai o repilca la raspunsul meu. iti mumtumesc pentru sfat
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”