Azi voi vorbi putin despre Rusinea in video chat, perceptia mea doar atat..
1. Rusinea de a zambi
Tipic Romanesc, modelul in capul ei.. Pai cum sa rad ca proasta, daca nu am motive sa rad?.. Nu mama nu razi ca proasta.. razi ca o actrita pentru ca asta e rolul tau acolo.. esti pe site sa faci oamenii horny sa se simta bine, sau sa ii ajuti sa se descarce de frustrarile zilnice.. asta e meseria.. unii scapa de frustrari prin LABA, altii combina LABA cu o fantezie erotica, altii vor sa isi spuna problemele familiale, altii cauta posibila iubita, altii cauta sfaturi, altii alinare sufleteasca, altii au fetishuri etc etc etc. Daca tu faci pe mortu' in papusoi, stai cu o fata din aia ca dupa razboi, nu e logic ca fuge lumea de tine? Daca nu ai buna dispozitie te pot intelege, dar te-ai gandit vreodata ca iti poti aduce buna dispozitie daca vrei.. poti citi un banc, iti poti pune filme cu Stan si Bran pe youtube sau Bennyhill.. sau orice alt comendiant care sa te bine dispuna.. si ai sa vezi cum induci rasul.. sau zambetul.
Iti tot repet de 10 ani, corpul fara FATZA nu trasmite emotie, e natura moarta, incearca sa faci tot posibilul sa ai FATZA vizibila in camera in 90% din cazuri, dar o fatza din asta care transmite emotie pozitiva, care te invita la socializare, nu la apasat butonul CLOSE CHAT.
In categoriile de Fetish intervin alte chestii, eu le stiu, dar nu vreau sa fac un post de 50 de pagini care oricum va fi greu de citit de utilizatori.. clar e ca sunt situatii in care modelul trebuie sa transmita nervozitate prin expresia fetei, sau suparare, sau mister, spaima etc..
Pentru ca majoritatea modelelor de video chat nu simt chestiile astea cand lucreaza, e mai greu sa vina natural si atunci trebuie sa te antrenezi ca o actrita. Ca sa intelegi mai bine.. un actor bun.. ca sa poata sa faca rolul ala care il vezi tu la televizor, poate se antreneaza luni intregi in fata oglinzii, unii din ei chiar se duc si traiesc similar ca personajul respectiv pentru a putea reproduce rolul.. asta inseamna sacrificu enorm.. asa voi din afara va uitati la film si ziceti.. mama ce frumos.. dar draq ala a muncit de i-au sarit mucii ca sa te tina pe tine in priza 2 ore. Sunt foarte putine modele care pun LA PASSION in munca lor, restul clar lucreaza pentru bani, dar daca vrei bani adevarati trebuie sa inveti sa transmiti si Emotie, adica sa devi o actrita adevarata, o prestatoare de servicii de calitate. Cum nu exista facultate pentru video chat, trebuie sa te auto-educi...
Daca tu ai vedea un actor, un cantaret cum se antreneaza inainte de rol.. cu siguranta ai zice ca e nebun, pentru ca vorbeste singur prin casa, vorbeste singur in fata oglinzii, repeta rolul de sute de ori, uneori chiar de mii de ori, pana iese flowless aproape.
Modelele din America sau alte tari puternice, au mult mai mare success nu pentru ca le plac clientilor mai mult ci pentru ca aleg meseria asta si din putina pasiune, nu doar pentru bani, le place ce fac.. si la ele multe chestii vin natural pentru ca sunt crescute in LIBERTATE ADEVARATA. In educatia Romaneasca ani de zile s-a aplicat lectia cu traume, nu face x, nu face y, taci din gura ca te bat, etc.. se aplica multe restrictii tampesti si din aceasta cauza foarte multe modele din Romania au avut mari probleme sa inteleaga activitatea asta. Pentru ca ce este natural pentru o fata din USA de exemplu, pentru Romanca este scos parca din filmele sf sau este prea extrem. AspenRae dupa Myfreecams e exemplul ideal, multe o vedeti probabil ca pe o descreierata, dar eu va spun ca e o fata de nota 100+ doar ca multi dintre voi se iau dupa aparente.. Ea se distreaza face bani cu sutele de mii in timp ce multe dintre voi va uitati si va minunati si nu intelegeti nimic. LittleRedBunny sau NickyDiamond dupa Livejasmin iar sunt exemple de nota 100+ voi le vedeti defectele eu le vad calitatile, ele lucreaza cu placere, voi lucrati ca si cum ar sta cineva cu sataru' la capul vostru.
2. Rusinea de a vorbi despre voi
Bai nene, esti sub protectia anonimatului, atat timp cat nu dai date personale, poti sa iti povestesti acolo toate trairile, atat in free chat cat si in private chat, ca sa te cunoasca lumea mai bine.. sa stie cine esti.. sa iti gasesti clienti pe aceeasi unda ca tine.. daca tu vorbesti doar de “come in pvt bb” si le arati doar buci si tate, cand vreodata o sa ai clienti de calitate, sau cand vreodata o sa te respecte un client mai mult, sau cand vreodata o sa se deschida si clientul la tine, daca tu nu te deschizi la el. Au ajuns Asiaticele sa fie mai deschise decat Romancele draq.. zici ca suntem in Zona Crepusculara. Chiar asa v-au spalat astia creierul de tot? Ati uitat sa mai visati chiar total?
3. Rusinea de a intreba clientul
Nu iti mai fie teama sa comunici cu clientul, pune intrebari.. de orice tip.. incepand de la intrebari cu caracter erotic pana la intrebari existentiale.. nu mi-o impinge pe aia ca nu ai cu cine ca toti vor repede.. ca eu si altii iti spunem ca te inseli amarnic. Acelasi client care pe tine te fute la icre sa bagi sa faci sa dregi, in 2 minute, la alt model sta 2-3 ore in privat din care 20 de min show si restul vorbe.. DE CE? Iti spun eu de ce.. pentru ca nu are ce vorbi cu tine, fie ca ai rusine prosteasca in tine.. fie ca nu ai cultura generala, fie ca nu vrei sa auzi ce are si clientul de spus.. nu esti o buna ascultatoare.. In conditiile astea cand o sa ai vaginul facut pilaf de la atatea penetrari si o sa curga candida din el.. si o sa ai ovarele umflate.. plus chisturi, plus rani pe colul uterin... sa nu te aud ca vi pe forum si plangi.. ca nu clientul a fost de vina.. ci doar tu.. ca nu ai stiut sa iti impui personalitatea ai fost foamea in gat dupa bani si nu te-ai gandit si la tine.. dar si la client.
Duc un pic discutia si spre prostitutie, cele mai tari prostituate alea care fac in sange orice barbat.. sunt cele care se implica.. fac barbatul sa se simta ca un REGE, mai are ala putin si crede ca e chiar IUBIRE intre ei.. pleaca de la ea de zici ca a tras iarba vreo 2 zile incontinuu.. vede numai inimioare roz..
Ar trebui sa invatati chestiile astea de la ele.. si sa le aplicati in meseria voastra.. mai ales ca la voi nu exista contact fizic ar trebui sa va fie de n ori mai usor.
4. Rusinea de a purta lucruri care voua nu va plac
Bai nene, barbatul va vede altfel, voi poate va vedeti urate intr-un anumit outfit, dar noi poate tocmai ce considerati voi naspa, ne face pula tare. O culoare anume de outfit, o zdreanta de bluza, un colier anume etc.. Incercati sa purtati orice indiferent daca va place sau nu, experimentati ca nu muriti draq, daca te imbraci zi de zi aproape la fel.. ce sloboz sa mai atragi ca se plictisesc toti.. mai ales daca nu ai pregatire suficienta sa ii intreti prin comunicare.
5. Rusinea de partenerul de viata
Pentru ca fetele in general sunt mai sufletiste in relatie, le este rusine sa puna prea multa implicare in site pentru ca simt ca isi inseala partenerul, sau ca pe el l-ar deranja.. Pai in sloboz e lumea virtuala.. iti garantez ca partenerul tau in 99.9% din cazuri nu are nici o problema sa te futa pe tine si sa se gandeasca la Angelina Jolie in timp ce iti penetreaza gura, vaginul sau gaoaza.. Asa suntem noi barbatii.. dar tot va iubim in sloboz.. Multi dintre noi probabil regratam ca nu ne-am nascut in tarile alea unde barbatul are dreptul la 7 neveste.. In acelasi timp foarte multi barbati nu au probleme sa te insele, dar ei tot la tine se intorc pentru ca pe tine te iubeste.. restul sunt doar aventuri.. SEX.. amante etc.. In conditiile astea.. ce sloboz iti e rusine sa te simti si tu bine pe site.. macar un orgasm la 2-3 zile sa ai ca sa te mai liberezi si tu de frustrari. Nici macar nu trebuie sa ii spui ca l-ai avut, daca sti ca s-ar supara. Acum nu te duce la el sa il iei la rost si sa dai vina pe mine ca te-am luminat.. ca nu am chef sa ma bat cu lumea din cauza ta
Cam asta e motivul pentru care rata de divort a crescut la cote uriase in toate tarile cu DEMOCRATIE ADEVARATA, lipsa de comunicare si transparenta in cuplu.. daca mai sunt si copii la mijloc .. e mai naspa. Iubire e una.. Sex e alta.. invatati sa faceti diferenta intre ele.. si poate poate in vreo 10 ani va treziti din somn. Daca sunteti din astea super geloase, cu ochii rosii si spume la gura.. exista si alternativa de pastila in pahar care probabil il va tine cu pula blegita cu zilele, dar apoi cand aveti nevoie de ea.. o infigeti asa flescaita.. aia e.. sau il puneti sa va dea limbi.. sa va frece lindicu'.. nu stiu..
6. Rusinea de societate
Pai ti-am mai zis, invata sa te mandresti cu meseria ta, sa te lauzi cu ea, sa te mandresti cu tine.. si ai sa vezi cum si ei raman cu gura cascata.. s-ar putea sa ai si supriza sa te roage sa ii bagi si pe ei la treaba. .asa cum am patit si eu de mai multe ori. Am avut si caz de m-a oprit necunoscut pe strada sa ma roage sa ii bag prietena pe chat.. aflase dupa la altii.. Cu cat te pitesti mai tare, iti e rusine mai tare cu ce faci, cu atat iti agravezi situatia .. e simplu.. cu cat esti mai nonconformista cu atat iti faci mai mult bine tie.
Va spun si o faza, o intamplare ce mi-a povestit un prieten bun, faza de acum 10 ani sau mai bine.. accident pe strada... soferita intr-o masina super scumpa si unul cu o dacie.. vina a fost a soferului.. Se da femeia jos din masina super nervoasa si ii zice omului cat poate de tare.. de fata cu vreo cativa zeci de spectatori... “Baaaaa tu sti cata pula am supt eu sa pot sa imi permit masina asta” la care toti erau masca
7. Rusinea de Dumnezeu
Fata mea, Dumnezeu te-a lasat pe pamant sa descoperi viata.. nu sa o ingradesti, faptul ca iti bagi un degetzel in curuletz ca sa te simti bine, ala nu e pacat.. popa poate o sa iti zica ca e pacat, dar popa ala se ghideaza dupa niste texte care nu au mai fost actualizate la realitatea prezentului de sute de ani draq.
Romanii se futeau si in cur, si intre barbati, si intre rude, si orgii si pula mea.. si nu i-a mai pedepsit nimeni. Baga cu incredere degetul la gaoaza, poate faci si o clisma in prealabil ca nu te va lovi traznetul, cel mult vei avea orgasmul vietii. Tu daca lucrezi cum trebuie, faci o gramada de barbati si femei fericiti, cum draq sa te pedepseasca Dumnezeu cand tu aduci placere si eliberare de stres atator oameni.
E pacat atunci cand desconsideri acei oameni, cand te simti mai importanta decat ei, esuezi in a intelege, razi de ei ca proasta, ii barfesti, ii critici pentru libertatea lor sexuala etc.. ala e pacatul.. aici e marea buba datorita careia foarte multe modele nu fac bani multi. AAA ca mai barfesti asa un pic la o cafea cu fetele, aia e ok, dar conteaza ce iti ramane in cap dupa experientele astea. Nu, ei nu sunt ciudati, au mai multa libertate de exprimare sexuala sau mentala decat tine.. tu daca nu ai experimentat nu ai cum sa intelegi, deci esti incuiata...Deasemenea nu te mai minuna ca proasta si nu mai rade de modelele care sunt capabile sa faca chestii care tu nu le poti face.. asta e iar pacat.. pentru ca fiecare om e diferit si fiecare om face ce vrea pula lui.. atat timp cat pe tine nu te deranjeaza cu nimic.. nici tu nu ar trebui sa il deranjezi pe el. E viata ei, face ce vrea cu viata ei. Sunt fete care nu pot simti orgasmul adevarat daca daca isi baga mana pana la cot in cur.. asa le place lor.. sau o fac pentru ca pot.. au antrenament.. pe multe dintre voi va scarbesc chestii de genul.. pentru ele e natural.. Nu zice nimeni sa faceti si voi la fel.. dar ideea e sa acceptati ca exista si oameni diferiti care nu gandesc la fel ca voi.. si faptul ca isi poate infige ditai bata de baseball in cur, nu il face inferior voua.. din contra intr-un fel e superior pentru ca a depasit anumite limite.
Voi ce alte rusini mai stiti?
Cu stima, Ionut