Acasa nu am un flux de membri foarte mare adica unu 2 rataciti pe acolo si acasa am tot ce are si un studio adica : webcam bun net bun calculator bun ..camera unde fac arata frumos ..
De circa 2 saptamani merg la un studio

Salut,Nikalai scrie:Poate te-a adaugat pe un cont care avea deja un 'rating' mare si astfel apari in prima pagina. In plus,netul bun de acasa cumva e fiberlink de la rds?

Chiar tu ai spus-o, sunt studiouri si ... studiouri, cred ca modelul de mai sus a nimerit unde trebuieSmartGirl scrie:Buna, eu una personal nu am muncit niciodata la un studio... si nu am sa o fac prea curand... sau poate niciodata... dar ce e drept .... am un program fix.... intru in fiecare zi la munca... la aceeasi ora... ies la aceeasi ora... asta in caz ca nu am shows peste program... se mai intampla cazuri sa ies 3 ore mai tarziu... lool... ma rog , revenind... am un program fix... am investit foarte mult in outfits... pe decor nu dau 2 parale... omu' pana la urma vine sa aiba fun cu mine... nu cu mobila... si la outfits .... ma imbrac cum am eu chef in aceea zi... cateodata port poate numai acel banal outfit... sexy panties... sexy stockings and bra... and that's all... si omul nu da doua parale... e drept sunt unii membrii care vor sa le fac parada modei... iar aceia... platesc dublu decat un show normal... ca pana la urma trebuie sa scot investitia pe costumase... nu? si pretentiile deobicei costa... asa ca ii pun sa plateasca
..... pe ce mai investesc e drept sunt fotografiile profesionale, locatii wow.... si am grija cum arat... merg la sala... imi fac parul... etc...Asa ca eu nu cred "meskeria" ca fata de studio face mai multi bani ca mine:P... eu vad zilnic multe fete de studio care someaza... si nu vreau sa jignesc pe nimeni... dar ce e mai deranjat... e ca se vand FOARTE CHEAP!!!... asta e cel mai deranjat... concluzie: eu nu cred deloc in aceasta afirmatie
.
.... ah si nush cat traffic poate aduce un studio unui model... asta numa in caz ca are o echipa specializata pe asa ceva... si merg pe affiliates, white labels... dar de aici deobicei se promoveaza site-ul in sine si nu modelul... ma rog ar mai fi metode de promovare individuala a modelelor... dar deja vorbesc cam mult
Seara buna tuturor!
Good luck! $$$

Toata lumea are nevoie de cineva,cat de smart ai fi tot ai platit pentru cursurile de machiaj,pt poze profesionale,etc,fara sa ne dam seama cumva platim multe lucruri in viata ,pe langa ambitie trebuie sa fi destept,suficient de pervers incat sa extragi info care te intereseaza si multe alte lucruri,nu ar rost sa detaliem prea mult,daca te gandesti putin nu ai reusit chiar de una singura,nu?Nimeni nu a reusit de unul singur,toti invatam ,ne inspiram,luam modele,chiar furam de alti oameni care si ei o fac la randul lor ,etc.SmartGirl scrie:Perfect adevarat @Trompi... de aceea am si zis... sunt unele fete care au nevoie de asa ceva... si pentru asta trebuie sa si lase % din castigurile lor... eu in timp, e drept mi-am prins urechile in cateva sites... am invatat din greseli... si acum consider ca ma pot descurca singurica( oricum am fost independeneta de cand ma stiu... dar e drept... am cam pierdut ceva timp... cand am avut ceva mici problemute.. am apelat la support si toate au fost okay... din greseli invatam... si chiar nu cred ca ar fi vreun site pe care sa ma inscriu... si sa nu stiu sa ma descurc.... e drept sunt si foarte selectiva la siteurile pe care muncesc... si pe acestea le-am testat in timp... am vazut ce merita si ce nu merita... cum recunosc un site bun de unul cu trafic slab... etc etc)...si nu am nevoie de studio.... de aceea eu sunt pentru "Independent Camp Girls"... sustin ca se pot face banuti foarte frumosi ....si singurica... fara ajutorul unei echipe
.... trebuie sa ai numai ambitie... si incredere in tine...

Ai luat celule stem pentru clonare?LiveQueens scrie:interesant ca tu nu faci bani
mie mi s-a intamplat ca acum 2 luni sa creez un cont pentru un model independent ce niciodata nu a mai lucrat intr-un studio .
varsta 19 ani, talent de actrita + engleza de pe bancile liceului nivel mediu
- modelul lucreaza pe program de noapte 22:00 - 10:00 cu ft. mici pauze
- modelul a reusit sa ma uimeasca total dupa cum urmeaza:
- prima perioada - 1.99 - 6458.32 USD - 72.39% in private
- a doua perioada - 1.99 - 6945.44 USD - 75.52% in private
- a treia peruiada - 1.99 - 7211.42 USD - 76.38% in private
- a patra perioada care tocmai s-a incheiat - 7323.38 USD - 78% in private
Lucreaza 12 ore / zi - a avut cate 1 liber / saptamana, nu asculta manele pe free, nu se uita stramb sau nici macar nu se panicheaza cand ii intra romanii si ii zic vrute si nevrute - oricum nu are cand 75% in privat din timpul petrecut online
- poze profil ne-profesionale
- profil completat de site automat si neatins
Iar ca ea sunt destule...