Ionut, iaca mai gasii un 33. Poate tocmai ca e 33 pare sa am intuitie si "miros fin", dar doar citesc bine printre randuri. Sa fie clar. eu nu zic aici ca cuplurile nu fac bani. Sigur ca fac. Eu vorbeam de eficienta din punct de vedere al unui studio care are optiunea de a alege modele fete singure sau cupluri. Chiar daca ar face la fel bani nu ar fi rentabil ca oricum ai gandi-o sunt 2. Consuma resurse la dublu. Numai cine a avut sau are studio poate vedea noanta.
Pe studio nu intereseaza cum sau daca impart banii cuplul. Oricum ai gandi-o sigur ca se impart. Ca nu ii impart "ia tu 2500 si eu 500" ci iau ambii din banii din cutiuta se impart. Daca ea ca fata ar fi la un studio care stie (sau acasa dar face ce trebuie), ar face mai mult decat face la cuplu iar el ar putea face ce ar trebui sa faca un barbat. Asta nu o pot intelege cele care-l intretin pe iubi. Ca la single chiar lucrand au banii la comun. Ma rog sunt chestii atat de simple, tocmai de asta stiu ca e doar agitatie de spirite.
Agitatia o percep cel mai bine. Asta face si userul asta care se trezeste dupa 3 saptamani "ca a citit mai bine". Prostia la care ma refeream nu e la faptul ca nu crede sau crede ceva, asta e doar limitare mentala, e mai grava decat lipsa de experienta. Prostia e ca se amageste ca ne poate prosti. Provocand si chiar arucand "jigniri". Atunci cand te acuza relativ direct de minciuna e jignitor. Asta a facut! Asta intelege oricine gandeste cat de cat. Interesul e clar, binenteles pentru cine vrea sa-l vada. 
Asta l-a dat de gol : "in studioul nu stiu cui"... Plus agitatia cu exetcitiul ala de logica absolut aberant.
Limitele in general sunt date de minte/mentalitate. Cei mai deschisi mental sunt capabili de lucruri de neimaginat pentru cei blocati mental. Un exemplu care-mi place. Acum zeci de ani nici pentru cei mai vizionari nu era de conceput depasirea barierei de 10s la suta de metri. 9'58 e o realitate acum. De ce sa credem noi asa ceva cand majoritatea abia scad sub 14 secunde? A, vedem la TV si nah ce e la TV e real 

. Deci se poate de catre altii ce majoritatea nu reuseste. Cu calitati, stiinta, munca, tinta, vis. Cand vedem la TV si desigur acceptam o realitate gasim motivele pentru care noi nu suntem acolo. Ei bine altii fac pasii necesari spre a ajunge acolo. Ne-planificarea succesului inseamna planificarea esecului. Asta face diferenta. Suntem diferiti, tintim diferit si e normal sa avem rezultate diferite. E normal ca si incasarile sa difere.
David Schwartz scrie:Succesul nu este in principal, o chestiune de noroc sau de talent – si nici macar de inteligenta; este o optiune personala. Succesul este rezultatul unor exercitii de gandire pozitiva. Asa ca, fii vizionar, crede in reusita personala, nu-ti cauta scuze, nu te vinde ieftin, priveste lumea cu optimism, adopta o atitudine de invingator, fii corect cu ceilalti, infrunta-ti temerile, fii mereu entuziast si … tinteste obiective inalte. Magia apare atunci cand gandirea pozitiva, dublata de credinta, determina un stil de viata activ si cutezator. Iar marimea succesului este direct proportionala cu puterea increderii in sine.
Eu nu aveam cum sti daca are mai multe nickuri sau nu, dar nu intamplator am scris asta de mai jos in topicul asta. Iaca si maxima aroganta, citat din mine 

.
WinXPfather scrie:Eu postam printscreen, da sunt unul din aceia, smart-studio poate sa nu fie de acord dar are o fractura de logica.
Nici nu ma intereseaza cine e cat timp nu sare calul si nu o arde ilogic. Stiu ca orice ar face va fi turnat, la un moment dat voi avea certitudinea, orice va face va gafa.
PS: Pronostic! Curand se va cobora si sub bariera de 2 ore la 42195m.
Later Edit:
smart-studio scrie:Dear diary,
ieri am avut, pt prima data, fata care a facut 1000 USD in 7 ore pe 5 site-uri.
daca o tin tot asa, cred ca o sa ma mut in Dubai 
o sa revin...
Asa ca Florinele, cand revii poate vii si cu parerea schimbata. Poate ca fetele pot face mai mult decat cuplurile daca insisti 

. Si e bine sa stii ca retin tot ce s-a scris pe forumul asta din 2005.