salut am avut un cont pe chaturbate facut inainte sa numai accepte modele din romania si lucram pe el , 15.07.2013 mi a expirat buletinu si mi au zis sa add buletinu nou l am adaugat si acum numai imi deschid contu sa pot lucra deoarece au zis ca ei numai lucreaza cu romania, 
Numai exista nici o solutie sa pot mai face un cont pe chaturbate sa pot lucra???

Chaturbate cont inchis
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				sweetgirl
- VIP 
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
nu ma intereseaza acest chaturbate eu il vad ca o scursura cosu de gunoi al vdc ului( cu scuzele de rigoare pt cele/cei ce muncesc acolo) ,dar am o nelamurire de ce nu mai lucreaza cu ro???? de unde rasismu acesta? 
cele care v-au inchis conturile pe motiv ca sunteti din romania nu sunteti curioase sa-i intrebati si de ce ????ia intrebati sunt cumva rasisti ?
sa-si puna dracu crucea si nicovala ca pct de reper atunci,oricum nu are de ce sa ti para rau e cel mai josnic site posibil ,parerea mea

cele care v-au inchis conturile pe motiv ca sunteti din romania nu sunteti curioase sa-i intrebati si de ce ????ia intrebati sunt cumva rasisti ?
sa-si puna dracu crucea si nicovala ca pct de reper atunci,oricum nu are de ce sa ti para rau e cel mai josnic site posibil ,parerea mea
- 
				alexandra1234
- User Activ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu,nu este cel ma josnic
clasament ar fi
cam4
chaturbate
bongacams( asta il pun pe locul 3 ca am vazut doar fete)

clasament ar fi
cam4
chaturbate
bongacams( asta il pun pe locul 3 ca am vazut doar fete)