Chiar Domne, ce le place unora sa faca pe detectivii destepti, nici eu nu cred ca gagiul era "hacker", daca chiar exista poate mai degraba cracker, vorba lui winxp mai cititzi fratilor si voi mai cititzi

Eu nu m am legat de continutul propriu zis al conversatiei si nu as fi comentat ceva daca era vorba doar de conversatia in sine. Felul cum i ai dat copy paste , da ma rog zici ca ai copiat ba din message archive ba din consola. Imi zici si mie cum e posibil, ca in propriul tau archive in consola in care comunici cu ceilalti, pe ecranul tau , pe yahoo sa treci orice nume si sa nu apara id ul tau? Credeam ca yahoo nu mai are nici un fel de secret fata de mine. Stiu ca in lista altora poti aparea sub orice nume fie id ul tau, fie numele pe care l ai trecut cand ai facul adresa mail fie un nume ales de cel care te are in lista. Darrrr nu am gasit nici o optiune care sa mi permita sa vad in locul id ului meu pusicutza de ex ci apare id ul meu, nici in consola cu care vb cu altii nici in archive messages. Imi spui si mie te rog frumos cum ai facut tu sa ti apara viper si nu tot id ul? Daca tu zici ca ti ai setat asa inseamna ca stii si s tare curiosaaaaaa! Nu zic ca nu i posibil dar eu nu am gasit optiunea asta . Si daca nu ti mai aduci aminte lol poate ma lamureste si pe mine altcineva.