Modele dezbracate la xlove
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
M-a pus naiba sa ma uit pe Xlove la modelele care nu sunt din Romania. Nu mi-a venit sa cred ca 70% dintre ele erau dezbracate complet la free chat si stateau asa fara rusine, pur si simplu in sanii goi si unele chiar aratau tot pachetul daca intelegeti ce vreau sa spun. Am trimis mail cu printuri si le-am spus sa faca ceva in privinta lor ca deja incasarile ai scazut cu mult. Multe prietene au plecat de pe Xlove, unele modele de top chiar, tot din aceasta cauza. Daca puteti si aveti timp v-as ruga sa va uitati si voi si sa trimiteti print cu respectivele modele ca poate daca trimitem mai multe se va face ceva, Unele din ele stau zi de zi la fel total dezbracate aratand tot la free chat. Pai Doamne fereste!  de asta numai am membrii la free chat si cand am ei vor nude si iar nude.  Multumesc frumos de tot!

- fetish
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
eu stau de cand haul pe xlove ,  6 ani nici nu mai stiu , in ultima vreme de un an si traficul a  crescut simtitor , si nu , nu numai ca nu stau dezbracata ba chiar stau f imbracata cu manusi stockings cizme plus ansamblul folcloric de sutien si bikini 
poate ai nimerit in topless hour , nu stiu ce sa zic pe mine nu am intereseaza ce fac alte modele iar faza cu para mi se pare de gradinita
oricum nu se rezolva nimic si mai pierd si timpul

poate ai nimerit in topless hour , nu stiu ce sa zic pe mine nu am intereseaza ce fac alte modele iar faza cu para mi se pare de gradinita
oricum nu se rezolva nimic si mai pierd si timpul
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton
- SAD^^EYES
- Administrator 
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Buna Ruxy,
Cum a zis si Fetish de obicei e bine sa nu te impacientezi la fiecare schimbare care o face un site, pentru ca in cele mai multe situatii stresul tot in curtea ta va fi E bine sa te uiti, sa incerci sa intelegi, sa tragi concluziile potrivite si apoi sa te bagi la treaba cu forte noi.. daca pierzi foarte mult timp blamand o chestie sau alta.. inevitabil tot tie iti faci rau singura...
 E bine sa te uiti, sa incerci sa intelegi, sa tragi concluziile potrivite si apoi sa te bagi la treaba cu forte noi.. daca pierzi foarte mult timp blamand o chestie sau alta.. inevitabil tot tie iti faci rau singura...
Faptul ca poti vedea anumite modele inseamna ca Romania la nivel de clienti a fost debanata pentru tarile latine si alte tari altele decat Romania, probabil fac teste sa vada cum converteste Romania la nivel de clienti.
Faptul ca unele modele exagereaza in free chat, e normalitate de multi ani, nu numai pe xlovecam dar si alte siteuri, asta nu a afectat pana acum nici un site.. din contra.. toate siturile care sunt magnati in ziua de azi au modele care arata mai mult in free chat.. vezi mfc, livejasmin etc
Xlovecam are sistem de bonus care permite topless timp de 3 minute, acum unele modele mai exagereaza.. pe urma se stie ca anumite modele lucreaza pe mai multe siteuri.. daca au un privat pe un site si uita xlovecam pe free chat se intampla acelasi lucru.
Sunt chestii discutate pe forum de ani de zile...
Acum sa nu ma intelegi gresit, e bine sa constati anumite abateri de la regulament, asta va determina siteul in timp sa faca mai clare unele chestiuni, dar in acelasi timp e recomandat sa nu pierzi foarte mult timp cu genul asta de actiuni, pentru ca asta se traduce in stres pe partea ta, timp mai putin de lucru, si automat o scadere a rezultatelor. Repet, au support care monitorizeaza non stop, e de datoria lor sa isi faca treaba... uneori o fac mai bine, alteori mai putin bine etc.. e normal ... sunt oameni si ei.. nu roboti.
Din punct de vedere al siteurilor, cand ai modele care mai si exagereaza in free chat, este de preferat sa le EDUCI nu sa le banezi sau sa le inchizi contul, pentru ca in cazul asta si tu ca site de video chat pierzi foarte mult, si la bani si la interactivitate, pierzi si clienti etc.. baneaza un model Xlovecam, modelul se duce pe MFC unde nu este interzisa nuditatea in free chat.. si face acelasi lucru.. deci masurile nu sunt asa usoare pe cat par din latura modelelor si studiourilor
Cu stima Ionut

Cum a zis si Fetish de obicei e bine sa nu te impacientezi la fiecare schimbare care o face un site, pentru ca in cele mai multe situatii stresul tot in curtea ta va fi
Faptul ca poti vedea anumite modele inseamna ca Romania la nivel de clienti a fost debanata pentru tarile latine si alte tari altele decat Romania, probabil fac teste sa vada cum converteste Romania la nivel de clienti.
Faptul ca unele modele exagereaza in free chat, e normalitate de multi ani, nu numai pe xlovecam dar si alte siteuri, asta nu a afectat pana acum nici un site.. din contra.. toate siturile care sunt magnati in ziua de azi au modele care arata mai mult in free chat.. vezi mfc, livejasmin etc
Xlovecam are sistem de bonus care permite topless timp de 3 minute, acum unele modele mai exagereaza.. pe urma se stie ca anumite modele lucreaza pe mai multe siteuri.. daca au un privat pe un site si uita xlovecam pe free chat se intampla acelasi lucru.
Sunt chestii discutate pe forum de ani de zile...
Acum sa nu ma intelegi gresit, e bine sa constati anumite abateri de la regulament, asta va determina siteul in timp sa faca mai clare unele chestiuni, dar in acelasi timp e recomandat sa nu pierzi foarte mult timp cu genul asta de actiuni, pentru ca asta se traduce in stres pe partea ta, timp mai putin de lucru, si automat o scadere a rezultatelor. Repet, au support care monitorizeaza non stop, e de datoria lor sa isi faca treaba... uneori o fac mai bine, alteori mai putin bine etc.. e normal ... sunt oameni si ei.. nu roboti.
Din punct de vedere al siteurilor, cand ai modele care mai si exagereaza in free chat, este de preferat sa le EDUCI nu sa le banezi sau sa le inchizi contul, pentru ca in cazul asta si tu ca site de video chat pierzi foarte mult, si la bani si la interactivitate, pierzi si clienti etc.. baneaza un model Xlovecam, modelul se duce pe MFC unde nu este interzisa nuditatea in free chat.. si face acelasi lucru.. deci masurile nu sunt asa usoare pe cat par din latura modelelor si studiourilor
Cu stima Ionut
roxy eu nu inteleg de ce te stresezi....in opinia mea modelele astea nu fac decat sa te ajute sa scapi de labariii de doua minute care se vor duce la ele pt ca sunt mai permisive :mrgreen: iar tu ramai cu clientii care sunt mai seriosi  daca lor le place sa frece pasarica pe dua minute tu de ce vrei sa iti obosesti nervii uitandu-te la ele?
 daca lor le place sa frece pasarica pe dua minute tu de ce vrei sa iti obosesti nervii uitandu-te la ele?

- 
				sirflorinus
- User Junior 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sau a auzit si ea de proxyFaptul ca poti vedea anumite modele inseamna ca Romania la nivel de clienti a fost debanata pentru tarile latine si alte tari altele decat Romania, probabil fac teste sa vada cum converteste Romania la nivel de clienti.