Probleme cu logarea pe STREAMATE!!
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna.Ati intampinat si voi problema aceasta ?Am incercat acum cateva ore sa ma loghez pe streamate si nu imi da voie deloc.Am inteles ca a fost sparte conturile de pe site de niste hackeri...Si a zis ca logarea va fi posibila in 24-48 ore,SPER! Informatiile le`am primit de la un consultant al site`ului ... Sper sa se rezolve cu banii de pe cont,sa ii primesc. Succes!

curios....nu inteleg ce se intampla  de 2 zile nu ma pot loga deloc. am vorbit cu studio-ul de unde provin si mi-a zis ca au si ei probleme. (gen s-au spart niste conturi si au luat legatura cu site-ul Streamate) chiar nush ce sa zic...sper sa nu fie vreo teapa din partea studioului sau chiar sa fie adevarat faza cu spartu conturilor
 de 2 zile nu ma pot loga deloc. am vorbit cu studio-ul de unde provin si mi-a zis ca au si ei probleme. (gen s-au spart niste conturi si au luat legatura cu site-ul Streamate) chiar nush ce sa zic...sper sa nu fie vreo teapa din partea studioului sau chiar sa fie adevarat faza cu spartu conturilor  multumesc pt raspunsuri.
 multumesc pt raspunsuri.

- fetish
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
eu zic ca ori ti -a blocat contul streamate ul , ori studioul in cauza , ia si scrie=le celor de la streamate si vezi ce iti raspund 
explicatia cu conturile sparte e trasa rau de coada

explicatia cu conturile sparte e trasa rau de coada
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton