Mare dreptate ai andromaca...Cum se face ca modele din america au trafic la greu si la noi bate vantul?
Mi se pare ciudat...Oricum sper sa isi revina...Poate e ceva de moment:)

Ce se intampla cu , cams-ul (streamray) ???
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				Michelle123
- User Junior 
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Oups m-am trezit si eu:( Hop Top nah, nu e trafic:O mda... toate modelele din top care faceam bani..acu sufla vantu` CE DUMNEZEU ne facem?Ahh... Ca americancele se vor duce, cum s-au mai dus de altfel. Nu pot sa cred cat de jale poa sa fie site-ul...de o saptamana aproape e jalnic. Succes la $$$...Si dont worry or veni si zile mai bune...si si mai rele de atat

ivyane scrie:Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore!AnAngel4You scrie:ivyane scrie:Inca merge bine, nu asa stralucit dar merge, contacteaza suportul din pagina de stream.
ce inseamna merge bine ??
WTF?? 70-120 $???? merge bine?? Cred ca am sa ma sinucid soon:))))
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore![/quote]
WTF?? 70-120 $???? merge bine?? Cred ca am sa ma sinucid soon:))))[/quote]
da ce ziceti de 49 $ in 5 ore eu deja sunt pe duca de mult ))) numai stiu efectiv ce sa mai fac uite ca am ajuns sa vad si asta inainte fluturau sutele akum am ajuns jalnic ce dumnezeu ne facem ne lasam de el ???
))) numai stiu efectiv ce sa mai fac uite ca am ajuns sa vad si asta inainte fluturau sutele akum am ajuns jalnic ce dumnezeu ne facem ne lasam de el ???

WTF?? 70-120 $???? merge bine?? Cred ca am sa ma sinucid soon:))))[/quote]
da ce ziceti de 49 $ in 5 ore eu deja sunt pe duca de mult
- 
				AnAngel4You
- User Junior+ 
wow dupa multe zile grele amarate , am in sfarsit un start bun de "tura" primul privat dupa 10 min de intrat on , 65 de min doamne ajuta poate isi revin siteurile  in special camsul
 in special camsul 

- KittenS
- User Junior+ 
cine lucreaza pe cams de mult timp stie ca asa a fost mereu  aici cu urcusuri si coborasuri trebuie sa fim optimisti si sa trecem mai departe pt ca zilele bune vor reveni si sincer nu stiu daca  exista vreun site pe care sa fie toate numai roze . bafta