Ce se intampla cu , cams-ul (streamray) ???

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Michelle123
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Mare dreptate ai andromaca...Cum se face ca modele din america au trafic la greu si la noi bate vantul?
Mi se pare ciudat...Oricum sper sa isi revina...Poate e ceva de moment:)
SoulCams Models Studios wanted
Just0NE
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Oups m-am trezit si eu:( Hop Top nah, nu e trafic:O mda... toate modelele din top care faceam bani..acu sufla vantu` CE DUMNEZEU ne facem?Ahh... Ca americancele se vor duce, cum s-au mai dus de altfel. Nu pot sa cred cat de jale poa sa fie site-ul...de o saptamana aproape e jalnic. Succes la $$$...Si dont worry or veni si zile mai bune...si si mai rele de atat
Just0NE

ivyane scrie:
AnAngel4You scrie:
ivyane scrie:Inca merge bine, nu asa stralucit dar merge, contacteaza suportul din pagina de stream.

ce inseamna merge bine ??
Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore!

WTF?? 70-120 $???? merge bine?? Cred ca am sa ma sinucid soon:))))
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

Adica 70-120$ la zi,minim 8 ore![/quote]

WTF?? 70-120 $???? merge bine?? Cred ca am sa ma sinucid soon:))))[/quote]

da ce ziceti de 49 $ in 5 ore eu deja sunt pe duca de mult :)))) numai stiu efectiv ce sa mai fac uite ca am ajuns sa vad si asta inainte fluturau sutele akum am ajuns jalnic ce dumnezeu ne facem ne lasam de el ???
Just0NE

Bai fratilor...hai ca vom trece si peste asta...au fost altele mai grele...SPERAM la mai bine...$ucce$
AnAngel4You
User Junior+
User Junior+

wow dupa multe zile grele amarate , am in sfarsit un start bun de "tura" primul privat dupa 10 min de intrat on , 65 de min doamne ajuta poate isi revin siteurile :D in special camsul :)
KittenS
User Junior+
User Junior+

cine lucreaza pe cams de mult timp stie ca asa a fost mereu aici cu urcusuri si coborasuri trebuie sa fim optimisti si sa trecem mai departe pt ca zilele bune vor reveni si sincer nu stiu daca exista vreun site pe care sa fie toate numai roze . bafta
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”