Cum am mentionat in postul anterior intentionam sa fac cel putin o surpriza, dar inainte de toate cateva cuvinte:
Am repetat de cateva ori faptul ca o imagine buna ( un profil ingrijit cu imagini de calitate / o calitate video buna) poate sa aduca beneficii si satisfactii financiare foarte mari. Bineinteles insotite de interesul si de volumul de munca potrivit.
Am sa prezint doua-trei cazuri de persoane cu care au am colaborat si care au avut bunavointa de mi-au transmis rezultatele obtinute:
- Model independent SmartGirl ( membru pe forum ) dupa prima sedinta avuta cu mine a avut o crestere substantiala la venituri.
Din dorinta de mai mult a apelat din nou iar rezultatul celei de a doua sedinte pot spune ca este de necrezut. Nu am sa dau sume pentru ca lumea nu o sa creada dar pot spune atat in momenutul de fata modelul in cauza
castiga pe seara cat castiga inainte in 6-7 zile de lucru, iar in una din zile a reusit de a atins un record ... f mare.
- Un Studio ( din motive de discretie am decis sa nu dau nume ) dupa ce am terminat sa fotografiez toate modelele din studio, studioul respectiv a atins
cel mai mare record din istoria lor la incasari ca studio.
- Cei de la Vip Studio
- recordul per studio la tura de lucru era de aproape 500$ neintrecut de ani buni, dupa ce au pus la profilele modelelor pozele facute de mine, recordul a fost depasit lejer de mai multe persoane diferite fiind intrecut bine bine Exemplu
peste 700$ in 6 ore de lucru.
- Un model INCEPATOR, la cateva zile dupa ce au fost puse pozele la profilul modelului
sa intamplat minunea. Ca e noroc ca nu e noroc un lucru e cert:
"Privat de 11 ore ( DA unsprezece ore) incontinu cu un membru care a fost fascinat de pozelele cu ea in rochie/lenjerie alba. Ca e si vorba de noroc nu contest dar a facut privat de 11 ore? restul e Cancan, ramane doar emailul de felicitare primit de catre studio din partea siteului unde erau felicitati pentru unul din cele mai lungi privaturi.
Persoanele amintite pot sa confirme sau sa infirme cele spuse de mine.
Acum surpriza de care ziceam este urmatoarea:
- se ia o persoana normala
- fara experienta in fata camerelor de luat vederi ( pana la intalnirea cu mine)
- se fotografiaza in stilul propriu
- se posteaza imaginile pe siteul propriu ( cu acordul scris al modelului /stafului )
Va rog sa trageti concluziile, cu un profil bine pus la punct text + cu imaginile de la sedinta, cu ambitie si un prografi fix, cu o imagine video buna, un pret mai mare decat media ... va face sau nu va face persoana respectiva $$
Spor acolo