Probleme XLoveCam

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

Inca de ieri, site-ul xlovecam experimenteaza niscaiva probleme serioase. Connect timeout, probleme de routing, etc.

Ultima de azi e:

Cod: Selectaţi tot

503 Service Temporarily Unavailable
nginx
I-a contactat careva sa afle ceva oficial de la ei ?
SoulCams Models Studios wanted
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Sal theselby, se stie de problema, in mare este remediata... atacuri... au blocat ei anumite module, ipuri etc sa mai reduca din paguba...
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
trompi
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

eu nici nu am reusit s aintru online de doua zile....faza e ca acum cand reusesc sa ma loghez nu pot intra online pt ca imi apare o eroare l flux manager, error 14 si and vreau sa setez la webcam selector deviceul apas pe set si nu imi zice ok, nu imi zice nimic....daca trec pe sipmlu fara flux manager merge dar daca aleg flux manager nu pto intr aonline...;bienteles ca am incercta sa le explic si degeaba am isntalat, dezinstalat si nimic....acum ma gandeam daca aveti o verisune mai veche sa-mi dati sa incerc ....
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

trompi scrie:eu nici nu am reusit s aintru online de doua zile....faza e ca acum cand reusesc sa ma loghez nu pot intra online pt ca imi apare o eroare l flux manager, error 14 si and vreau sa setez la webcam selector deviceul apas pe set si nu imi zice ok, nu imi zice nimic....daca trec pe sipmlu fara flux manager merge dar daca aleg flux manager nu pto intr aonline...;bienteles ca am incercta sa le explic si degeaba am isntalat, dezinstalat si nimic....acum ma gandeam daca aveti o verisune mai veche sa-mi dati sa incerc ....
Dezinstalezi complet, si apoi instalezi cu click dreapta si RUN as Administrator daca esti pe win 7 sau 8
vezi daca se rezolva
SAD^^EYES
Imagine
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

nu merge sad.....;faza dura e ca fara flux manager daca intru cu HQ merge :P daca ma duc la show new sa setez pe flux manager imi spune ca nu e downloadat si ca sa il downloadez si daca e downloadat sa dua restart dar am dat de nspe ori restart.....si am incercat si ce mi-ai spus tu....nush ce sa zic, camdeodata am s alucrez pe HQ asta este bine ca pot sa lucrez
merci pt raspuns :wink:
RuxyDoll
Been thanked: 0

Ieri mi-a mers foarte bine , in schimb azi imi da toti membrii afara in 3 secunde si ma deconecteaza din free. Ma conectez foarte greu si toate private-urile sunt de 1 min. Ce se intampla? :shock:
RuxyDoll
Been thanked: 0

Are cineva probleme astazi cu site-ul? Nu pot intra pe cont si nici pagina de modele nu se incarca. Nu de alta dar sa ma salvez de un infarct :shock:
Multumesc anticipat.
SAD^^EYES
Administrator
Administrator

Au fost probleme de dim, dar pare ok acum.
SAD^^EYES
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”