Bani primiti de la un membru

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

DREAMSX wrote:, mi-a jurat ca nu il intereseaza nimik altceva decit sa ma vada ca nu ma mai chinui sa trag de membri pe site pentru citiva euro....va poop dulce fetelor si bafta la banuti...:*

sweetgirl wrote :da da samariteni din astia cu nemiluita ,de ce nu te lua el in pvt daca ii era asa mila de tine....anyway sa te bucuri de cadou si sa ne tii si pe noi la curent cum decurge ''relatia'' lol. :D

Michelle123 scrie:Niciodata nu am primit bani de la cineva cu care nu am avut makr 5 pvt( sa il cunosc pe respectivul si sa stiu ce ii poate capu')...
Doar nu ma apuc acum sa vorbesc cu fiecare freeloader si sa le cer bani...
Park am si precizat cumva ca primesc cadouri fara nici un fel de implicare? ...nici un fel de relatie...
Asa ca nu am cum sa te tin la curent din pacate cum decurge relatia... fiecare membru de al meu(repet membru de incredere nu accept cadouri de la orice obsedat) stie ca sunt casatorita si cu toate astea ii face mare placere sa ma stie fericita cheltuindu-le banii:))Norocu meu!
O zi buna fetelor:)

michelle dreamsx acelasi utilizator?

eu ma adresam catre dreamsx sa ne tina la curent cum decurge relatia,dar am observat ca si in posturile de mai sus michelle123 raspunde in numele lui dreamsx wtf ...

m123 ma intreb cum citesti tu membrii daca sunt obsedati sau nu sau cum stii sa ti ridici plicul cu hartii daca nici macar nu reusesti sa deslusesti clar ce se scrie pe aici si raspunzi in numele altora..... :lol:
SoulCams Models Studios wanted
Michelle123
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Din cate stiu eu oricine poate participa la discutii...right?
Asa ca nu vad ce te deranjeaza ca o sustin pe dreamx...
In fine nu inteleg ce atata tambalau..
Fiecare face ce vrea...Numai ca maj au speriat-o pe biata fata cum ca ar face escrocherie si mai stiu eu ce...Pur si simpu mi-am exprimat propria opinie si nu vad cu ce am deranjat pe cineva.
Fiecare face ce vrea... pt simpul fapt ca voi nu primiti bani de la membrii asta nu inseamna ca noi am face escrocherii pentru ca primim.
O zi buna! Si nu cred ca e cazul sa mai completez ceva in acet topic...Mai nou toata lumea e corecta:*V-am pupat!
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Mirajul banului nemuncit este asa dulce,presupun ca cine practica ,isi asuma si eventuale consecinte,de orice natura ar fi ele.In rest ,exista fete care se rezuma la site si fete care pana nu ciupesc ele un ''cadou'' nu se simt bine.Eu totusi tind sa cred ca banii nu vin asa chiar de pomana sau din initiativa membrului,se poate cersi mascat la fel de bine ca pe fata,gen'' vai cat de greu este sa stai online'',''m-am saturat de private cu altii'',etc,poti sa te dai lovit inmii de feluri incat omul sa se ''simta'' sa te ajute.Din punctul meu de vedere tot cersetorie se numeste.Mai adaugam pe cineva la lista cu ''nu am primit cadoaie'' in peste 12 ani de chat,eu.Am facut banii si fara atentii?Cred ca da:)
Bafta acolo sa aveti la munca sau cadouri:)
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Michelle123
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Eu nu inteleg de ce generalizati chestia cu cersitul...Nu am spus ca nu exista fete care chiar cersesc la propriu bani...Eu nu sunt genul.Poate ati auzit de "moneyslave"...Unde naibii s-a pomenit ca o mistress sa cerseasca bani de la un sclav?Eu una n-am auzit...da poate voi ati vazut...
Eu doar pur si simplu m-am limitat la faptul ca nu in toate cazurile e vorba de cerseala sau de escrocherie...Si aici sunt sigura ca imi dati dreptate.Exista cazuri cand un model nu se injoseste pentru un amarat de cadou si pur si simplu ii este oferit din placere si admiratie fara nici un fel de obligatie...Asta in afara banilor cheltuiti pe site.Este strict situatia mea.
sweetgirl
VIP
VIP

dpmdv in afara sitului este escrocherie ,atata timp cat nu pui piciorul in prag si profiti ranjind pe la spate in sinea ta ce l-am facut pe fraieru ala tot escrocherie se numeste..poate omu e bolnav mintal tu ce faci accepti asa de la toti nebunii sau profiti de nebunia lui( fie vorba intre noi intreg la minte nu poti fii sa trimiti la bani moca)...cand i se scoala aluia te reclama de vezi stele verzi.

oricat de slave ar fi el nu trimite ceva degeaba (daca o face intra in categoria de mai sus si tot risky e ) sau :daca nu se ridica azi cu pretentii le va pune maine!
cand accepti asa ceva trebuie sa fii pregatita si pt relatia din afara sitului pt ca inevitabil se leaga o relatie mult mai stransa decat pe site chiar daca unele nu recunosc sau nu realizeaza (nu neaparat fizica)daca nea membru nu e multumit iti asumi consecintele..nu mai e ca pe site inchizi sesiunea si te doare la basca.... :wink:

si faza cu '' lasati fata sa primeasca nu mai speriati fata lasati fata la cadouri'' suna asa cheap si inconstient ... .in al doilea rand nu e fata e femeie in toata firea!
coco_ch
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

cersit? pai sunt fete care cersesc privatul, cersesc un tips, cersesc un dolar - asta in site.. si sunt muuulte. escrocherie? unde este escrocheria, concret ... ca eu nu pricep deloc. ( ESCROCHERÍE, escrocherii, s. f. Infracțiune care constă în înșelarea unei persoane prin mijloace frauduloase în scopul obținerii unor profituri ) deci ...prin ce mijloace frauduloase ajunge femeia in portofelul membrului? e o frauda ca e in afara site-ului? si daca s-ar fi cunoscut pe un site de dating,,, si el ar fi vrut sa-i trimita un cadou ,,, era tot escrocherie? daca era pe match.com era ok... asa nu mai era nici cerseala nici escocherie. Sunt multe modele care atrag in privat prin minciuni - de fapt toate . nu esti mereu horny pe bune, dar spui ca esti. nu esti mereu bucuroasa ca vezi cine stie ce nebun, dar spui ca esti - multe spun ca sunt in usa, canada sau cine stie ce locatie- iar ele sunt in apartamente obscure in ferentari ( no offense )- doar pentru a atrage membrii in privat ., dar astea nu sunt escrocherii , sunt minciunele nevinovate:)
in order to be irriplaceable, one must always be different
sweetgirl
VIP
VIP

coco din partea mea fiecare face ce vrea,dar sa nu uitam relatarile de mai sus care nu prea s au terminat cu happy end ,vad ca evitati si aspectele negative...

nu escrocherie in adevaratu sens al cuvantului dar poate lua o turnura de proportii si sa se ajunga pana acolo la escrocherie in toata regula ,ceea ce pe site nu se va intampla niciodata !

daca primesti in afara sitului iti asumi risc ,asta e clar .

deocamdata nu cunosc caz de hartuire in interiorul sitului.

eu asa vad lucrurile ,fiecare e liber sa actioneze cum crede de cuviinta ! numai bine
coco_ch
User Junior+
User Junior+

mi s-a intamplat mie - hartuire in cadrul site-ului, in adevaratul sens al cuvantului - dupa un privat , memebrul respectiv m-a hartuit luni de zile, timp in care venea in room, vorbind intruna despre privatul respectiv, fara nici o noima, pur si simplu deranjant, epuizant. am rezolvat situatia doar dupa ce m-am dus la suport si am explicat cam cum e treaba cu nebunul( ifr nu prea admite sa dai membrii afara din room ). deci exista si in cadrul site-ului. eu personal am discutat in afara site-ului cu 2 membrii pe care "ii stiu" virtual de 2 ani - timp in care au fost f buni spenderi, si inca sunt - cadourile primite ( mici dealtfel, nu iti imagina mii de dolari) nu au schimbat cu nimic situatia host-membru in cadrul site-ului. mie mi se pare normal ca un owner de studio sa fie impotriva acestor practici - si asa si trebuie. fetele din studiouri isi vad de treaba lor acolo - escrocheria ar fi fata de studio, care iti ofera un suport tehnic, un training si tot ceea ce implica aceast job.
sweetgirl
VIP
VIP

pai stai coco eram sigura ca vii cu comparatii din astea de copii mici ...pai tu compari un membru d epe site care vine si urla cu unu care stie despre tine si te are la mana si te santajeaza cand vrea p-la lui ??'' '' hartuire'' pe site toate avem zilnic la genu insulte etc ,eu ma refeream la harturie din aia pe bune ....

poate sa se supere sa te zica pe site la admini si sa te trezesti cu contu inchis??? hai ca stii si tu prea bine si toti stim ce s epoate intampla dar nu incerca sa ma faci sa cred ca nu e nici un risc si ca vezi domle nu e nici o diferenta ca pe site,te rog...

pai vezi ai rezolvat simplu cu adminu ,dar in afara sitului daca e sa se intample cu cine mai rezolvi?????

ai ce naiba ,daca la tine e un caz fericit ,bv tie ,dar nu incerca sa duci de nas cu comparatii puerile

p.s. ia inceraca sa pui capat cu cei doi spenderi vechi de doi ani sa vezi ce fericiti vor fii

nu pledez pt nimic ,primiti ,nu primiti ,eu una nu as face o .bafta si spor la toate!!! :D
Ultima oară modificat 13 Mai 2013, 22:48 de către sweetgirl, modificat 1 dată în total.
coco_ch
User Junior+
User Junior+

? comparatii de copii mici? ce am comparat eu?
in primul rand pe site-ul pe care lucrez eu sunt admise schimburile de adrese de mail. asta in primul rand . cu asta cred ca ma lamurit treaba cu adminul care va veni sa ma traga la raspundere. in al doilea rand in payoneer cand primesti bani se va vedea doar adresa ta de mail - fara nume sau alte informatii personale. asta cred ca lamureste si dilema batutului la usa cu pistolul in mana.
sa intrerup "relatia' cu memebrii mei? de ce? nu am nici un motiv . nici macar nu ma obosesc sa imi umplu mintea cu ce s=ar intampla "daca'...asta e ca si cu drobul de sare. nu se va intampla nimic! relax! daca nu stii sa fi o escroaca sentimentala, nu stiu ce cauti pe chat :)
fetele rele ajung unde vor ele.
bafta acolo ...sweet girl :)
sweetgirl
VIP
VIP

coco_ch scrie:? comparatii de copii mici? ce am comparat eu?
in primul rand pe site-ul pe care lucrez eu sunt admise schimburile de adrese de mail. asta in primul rand . cu asta cred ca ma lamurit treaba cu adminul care va veni sa ma traga la raspundere. in al doilea rand in payoneer cand primesti bani se va vedea doar adresa ta de mail - fara nume sau alte informatii personale. asta cred ca lamureste si dilema batutului la usa cu pistolul in mana.
sa intrerup "relatia' cu memebrii mei? de ce? nu am nici un motiv . nici macar nu ma obosesc sa imi umplu mintea cu ce s=ar intampla "daca'...asta e ca si cu drobul de sare. nu se va intampla nimic! relax! daca nu stii sa fi o escroaca sentimentala, nu stiu ce cauti pe chat :)
fetele rele ajung unde vor ele.
bafta acolo ...sweet girl :)
ahahah bravo coco mi a placut ! tine -o tot asa rea ! :) ms bafta si tie
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Categoric atata timp cat banii nu sunt solicitati cu o promisiune oarecare de tipul avion, intalnit, sau altele de genul asta nu poate sa fie vorba de o escrocherie. Din pacate insa intradevar prostul poate face plangere la site si probabil ai sanse mari sa iti inchida contul. Povestile cu trezit cu membrul la usa mi se par de domeniul SF-ului dar nu neg ca nebuni sunt multi.Dar fiecare model are un iubit, un frate,prieteni care pot veni rapid deci probabilatea ca treaba sa degenereze in cazul asta este totusi extrem de mica insignifianta chiar. Cat despre begging, sa fim seriosi, 99 la suta din modele is pe stilul come in pvt bb care oricum ai da-o tot in cerseala se incadreaza. Unii membri prefera side pay revoltati de faptul ca ei vor sa cheltuie cu o fata si ''pestii '' iau grosul caimacului.
Cinstit vorbind si lasand la o parte implicatiile legale care este preferabil sa fie evitate... daca ai 40-50-60 de ani si chiar crezi ca o tipa care arata super de 20-25 de ani chiar vrea sa te cunoasca pe tine Labus, ti-o cam meriti.
''Do what thou wilt shalt be the whole of the law!''
bernardo722

Mi-a placut cum a pus Sad` problema:-Mare adevar...Imi pare rau ca am citit destul de mult din Forum si nu am invatat nimic!!....Mai spune si Jobs ceva adevar(desi a cam luat-o razna in ultimult timp!! :) :)...)Am si eu doar 1an jumate!Va citesc cu drag,dar am un mare off ca nu am respectat ce se spunea pe aici!!!Asta e ,mergem inainte!!!Asi vrea sa imi dezvolt,impartasesc problema aici...Poate invata alte fete care sunt la inceput...Voi revenii cu experienta mea,Astept aprobare ptr un Topic nou,spun eu destul de interesant!...Bafta celor care isi mai bat capul si la ora asta cu''Nesimtiti''astia,care totusi ne fac fericite....La momentul potrivit! :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”