Imlive
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Mi-am facut cont recent pe Imlive la categoria friend&romance. Toate bune si frumoase, pana cand mi-am postat in galerie niste poze mai sexy care mi-au fost sterse pe motiv ca nu se potrivesc galeriei si o descriere care de asemenea mi-a fost respinsa. Buun, am inteles, am modificat descrierea, imi apare acum in asteptare, am sters si pozele si am facut unele noi, insa mult mai decente. Acum unde este problema: cei care au cont probabil stiu la ce ma refer, la descriere imi apare " Waiting for approval", pe cand la poze tot " Info it's inccorect" si nu inteleg de ce, fiindca am sters toate pozele " indecente" si le-am inlocuit cu unele noi, insa nu-mi apare ca si cum as fi facut modificari. Mentionez ca poza principara a ramas acceasi deoarece nu am reusit sa o sterg, insa nu cred ca este o problema deoarece e destul de decenta. Chiar nu stiu ce sa fac, imi deschid alt cont sau astept sa verifice un admin descrierea si eventual trimit un mail pentru poze?

- dulcyka_sexy
- User Avansat 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
buna poza principala-avatar poti sterge...alegi una din noua galerie, ca avatar, stergi cea veche si e gata...ca sa afli mai multe detalii, mergi in pag principala, forum, customer service, si acolo scrii un post nou, ei iti vor zice ce se intampla, sau poti da email la info@imlive.com...bafta acolo