O sa incep cu experienta mea in videochat de aproape 3 ani, timp in care am incercat diferite siteuri si din nefericire m-am oprit la siteurile gen mfc, chaturbate. De ce ? Pentru ca ma bucura ideea de castig rapid, total aiurea nu? Problema mea cea mai mare este programul, nu ma pot tine de un program si daca o saptamana intru zilnic si imi vad de treaba urmatoare saptamana nu mai intru deloc, de inceput am inceput ca majoritatea modelelor si anume intr-un studio, asta se intampla intr-o perioada in care eram noua in tot ce se putea, despre calculator stiam decat cum se aprinde , engleza o stiam doar din filme, de machiat nu ma machiam pentru nu imi placea , credeam ca arat mai bine naturala :mrgreen: , evident am cautat in ziar mai multe anunturi am sunat si m-am program la cateva interviuri asta dupa ce o lunga perioada de timp am ocolit toate anunturile care contineau cuvantul videochat, insa in naivitatea mea m-am oprit la primul studio, de ce? Imi placea pentru ca de el se ocupa un cuplu tanar si mi-au inspirat incredere , habar nu aveam eu de decoruri, camera buna sau sa am macar idee cum arata un studio de videochat, privind inapoi acel studio era un fel de n-ar mai fi.
Prima zi la munca a fost ciudata, in drum spre studio imi faceam cruce si ma rugam la Dumnezeu sa ma ierte ca sunt pacatoasa :mrgreen: acum mi se pare ceva hilar dar atunci imi era rusine si ma simteam "murdara" pentru ceea ce fac :oops: , toate astea fiind din cauza educatiei primite, eu eram o fata timida, cuminte, care nu frecventa dicotecile, nu fuma, nu bea, nu pierdea noptile etc. de fapt si acum sunt la fel, exceptie facand partea cu timiditatea :twisted:
Deci prima zi de lucru s-a desfasurat in felul urmator, a venit tipa mi-a deschis sesiunile , mi-a zis ca daca aud nu stiu ce sunet inseamna ca sunt in privat si sa ma dezbrac cat mai repede
Cu banuti luati mi-am luat un calc si o camera vai mama lor dar din pacate nu imi permiteam mai mult , am inceput sa caut informatii pe net si dupa vreo 2 zile de citit :shock: mi-am inchis conturile vechi,mi-am deschis conturi noi si m-am apucat de treaba, banii castigati dupa i-am investit mi-am cumparat calc performant, webcam bun, outfituri etc. si treaba chiar a mers dar ceva pe undeva s-a pierdut , niciodata nu am reusit sa muncesc constant, sa am castiguri constante pentru ca din pacate asa cum am spus nu am reusit sa imi pun la punct un program si sa il respect, am vrut de mai multe ori sa incerc la studio dar mereu am dat inapoi , pentru ca si de acasa castig bani frumosi , cel mai mult am castigat intr-o luna 5000$ cu un program de 5-6 ore pe zi, evident luna urmatoare iar am dat-o in bara si am facut decat 2000$ .
Care este nemultumirea mea? Mi-as dori sa am un castig constant sa nu fac perioada asta 2-3k si perioada urmatoare abia sa ating 1k sau mai grav sa nu lucrez deloc . Nu stiu , chiar nu stiu unde e problema, dar este ceva de genul lasa ca si maine este o zi. De asemenea sunt nemultumita si de stilul de lucru, m-am saturat fake orgasm, de oil show, strip show si alte showuri cum se fac pe un site gen mfc, ca si bani nu ma pot plange dar m-am saturat asa ca daca stiti vreo alternativa fiti buni si impartasiti-mi si mie :? . Ca si o medie castigurilor din ultimele luni vine ca 3k lunar iar ca si timp online, mie rusine sa o spun dar e sub 60 de ore lunar :oops: . Poate va ganditi ca sunt lenesa dar lenea nu este ceva care ma caracterizeaza avand in vedere ca am muncit in viata mea foarte mult in conditii mult mai grele pe un salariu de nimic.
Tot ce am scris sus este asa ca sa va faceti un pic de idee despre mine, cum am inceput, cam cati bani pot face, in ceea ce priveste varsta ma declar ca am 24 de ani :mrgreen: iar ca si fizic sunt bine proportionata, nu am burta sau sunci, nu sunt pitica, am si "airbaguri" dar de alea naturale ca la mama acasa :mrgreen: acum serios vorbind , sunt buna rau :mrgreen: sunt deschisa sa invat lucruri noi, pe camera am o atitudine cam superioara dar ma pot schimba daca e nevoie, in privaturi pot vorbi si cate o ora fara sa ma opresc sau sa ma blochez, ca si show sunt buna si din punctul asta de vedere pot sa fiu senzuala sau "bitchy" :mrgreen:
Nu ma cunosteti dar credeti ca avand in vedere tot ce am scris mai sus as putea sa fac mai multi bani la un studio? Eu sunt constienta ca pot face multi bani si de acasa dar totusi daca in 3 ani nu am facut-o, nu am ajuns in niciun top, mie greu sa cred ca o voi face de acum inainte si sincer m-am saturat sa pierd timpul , mai ales ca nu mai am 21 ca atunci cand m-am apucat ci am deja 24.
Am lucrat o perioada pe categoria non-adult si chiar mergea binisor dar na am fugit dupa cai verzi pe pereti, mai merge categoria respectiva? Stiu ca probabil voua va suna cam aiurea, vreau si bani multi, vreau sa tin si hainele pe mine, ei bine nu este chiar asa, as vrea ca macar sa renunt la toys, am incercat de multe ori sa renunt dar na ca tot acolo am ajuns si sincer organismul meu refuza cu incapatanare sa mai accepte asa ceva, deci ceva intre ar fi perfect pentru mine, ca si banuti m-as multumi daca as face mai mult de 4-5k partea mea lunar, pentru inceput ma multumesc si cu mai putin pentru ca sunt constienta de faptul ca am nevoie de regulari, voturi sau eu stiu cum mai merge treaba pe alte siteuri.
Mai pe scurt ,ca v-am bagat de tot in ceata ceea ce as vrea sa schimb site si stil de lucru dar sunt constienta ca nu o pot face de acasa,am incercat si nu am putut , tot acolo am ajuns pe faimosul mfc, am nevoie de un ochi profesionist sa imi arate unde gresesc pentru ca sunt constienta ca mai am multe de invatat, in acelasi timp mie frica sa fac schimbarea din cauza castigurilor, nu as vrea sa merg la studio si sa constat ca fac aceasi bani care ii fac si acasa dar trebuie sa muncesc triplu pentru ei ca apoi sa ma intorc inapoi acasa cu coada intre picioare si eventual cu cateva injuraturi din partea studioului. :?
Sper ca m-ati inteles si sper din tot sufletul ca sa primesc ceva raspunsuri si indrumari, tot ce am scris sus este absolut sincer, fara nici un fel de exagerari si nu am nici un fel de intentii rele, ma macina acest gand de vreo 2 luni si nu am ajuns la niciun rezultat, poate cu ajutorul vostru o sa ajung in sfarsit sa iau o decizie ,ma voi multumi cu ceea ce fac si castig acum sau voi decide sa intorc foaia si sa incep un nou capitol.