Sunt noua in ale videochat-ului si as cam avea nevoie de ajutor din partea voastra. Lucrez de cateva zile pe mfc si sunt destul de dezamagita. In primul rand nu am deloc trafic in camera, abia daca imi intra cativa membri pe ora si uneori sunt momente cand nu am nici macar vizitatori. incerc sa fiu draguta cu toata lumea, zambesc, rad, ma simt bine, membri cu care am vorbit au spus ca si ei sunt uimiti de lipsa traficului din room-ul meu deoarece ma considera foarte frumoasa si draguta, am incercat ca atunci cand imi intra un membru in room sa fiu politicoasa, sa-l salut eu prima. Discut mult cu membri, am stat si cate 3 ore de vorba cu un membru, ma imprietenesc cu ei, insa tokensi nu fac. Unii imi spun ca nu au, altii imi spun sa ma dezbrac in free pt putini tokensi sau deloc. Am citit mult aici pe forum, posturi ale unor fete care spun ca primesc tip-uri doar pentru faptul ca se distreaza si sunt dragute in free, chiar si fara sa se dezbrace prea mult. Eu nici nu prea sunt genul care sa ceara tipuri intr-una, dar as face-o daca as stii ca ajuta. Ca sa va faceti o idee, am facut in 3 zile cam 550 tks, timp in care am stat 6 ore online. Majoritatea i-am facut in privat, tip-uri am primit doar 50 tks. voi cereti tks ca sa le vedeti camera sau sa vorbiti cu ei prin pm? eu am fost sfatuita sa o fac, dar cum aud de asta, toti pleaca. Si cam cati tokensi cereti pt un topless si cati pentru un naked? M-are ajuta foarte mult niste "preturi" aproximative, pentru ca eu cer 300 topless si 900 naked si toti imi spun ca este exagerat de mult. Credeti ca mi s-ar potrivi mai bine alt site, unul fara show in free, deoarece am vazut ca ma descurc mai bine cu sistemul asta de privat...Orice sfat este binevenit si apreciez ajutorul oricui
Ajutor-Mfc
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna tuturor
Sunt noua in ale videochat-ului si as cam avea nevoie de ajutor din partea voastra. Lucrez de cateva zile pe mfc si sunt destul de dezamagita. In primul rand nu am deloc trafic in camera, abia daca imi intra cativa membri pe ora si uneori sunt momente cand nu am nici macar vizitatori. incerc sa fiu draguta cu toata lumea, zambesc, rad, ma simt bine, membri cu care am vorbit au spus ca si ei sunt uimiti de lipsa traficului din room-ul meu deoarece ma considera foarte frumoasa si draguta, am incercat ca atunci cand imi intra un membru in room sa fiu politicoasa, sa-l salut eu prima. Discut mult cu membri, am stat si cate 3 ore de vorba cu un membru, ma imprietenesc cu ei, insa tokensi nu fac. Unii imi spun ca nu au, altii imi spun sa ma dezbrac in free pt putini tokensi sau deloc. Am citit mult aici pe forum, posturi ale unor fete care spun ca primesc tip-uri doar pentru faptul ca se distreaza si sunt dragute in free, chiar si fara sa se dezbrace prea mult. Eu nici nu prea sunt genul care sa ceara tipuri intr-una, dar as face-o daca as stii ca ajuta. Ca sa va faceti o idee, am facut in 3 zile cam 550 tks, timp in care am stat 6 ore online. Majoritatea i-am facut in privat, tip-uri am primit doar 50 tks. voi cereti tks ca sa le vedeti camera sau sa vorbiti cu ei prin pm? eu am fost sfatuita sa o fac, dar cum aud de asta, toti pleaca. Si cam cati tokensi cereti pt un topless si cati pentru un naked? M-are ajuta foarte mult niste "preturi" aproximative, pentru ca eu cer 300 topless si 900 naked si toti imi spun ca este exagerat de mult. Credeti ca mi s-ar potrivi mai bine alt site, unul fara show in free, deoarece am vazut ca ma descurc mai bine cu sistemul asta de privat...Orice sfat este binevenit si apreciez ajutorul oricui . si inca ceva, ce gen de fata prinde mai bine pe mfc, cele super-indraznete, care se dezbraca in free, spun mereu ca sunt "horny" si vorbesc doar despre sex cu membrii, sau cele mai cumintele care fac show-uri mai mult senzuale, danseaza mult si pun mai mult accentul pe prietenie si conversatie cu membrii? Eu fac parte mai mult din ultima categorie, dar vad ca nu prea imi prinde bine. In free ma imbrac destul de sexy, mentionez ca sunt slabuta dar am ceva forme si la fata sunt destul de inocenta, nu am aerul ala de famme-fatale...Imi face placere sa lucrez, sa vorbesc cu membri, fac totul cu pasiune, doar ca nu-mi permit sa pierd atata vreme in fata pc-ului fara sa primesc si ceva bani deoarece este foarte obositor si raman fara timp liber. Astept sfaturile voastre si scuze pentru postul lung...
. si inca ceva, ce gen de fata prinde mai bine pe mfc, cele super-indraznete, care se dezbraca in free, spun mereu ca sunt "horny" si vorbesc doar despre sex cu membrii, sau cele mai cumintele care fac show-uri mai mult senzuale, danseaza mult si pun mai mult accentul pe prietenie si conversatie cu membrii? Eu fac parte mai mult din ultima categorie, dar vad ca nu prea imi prinde bine. In free ma imbrac destul de sexy, mentionez ca sunt slabuta dar am ceva forme si la fata sunt destul de inocenta, nu am aerul ala de famme-fatale...Imi face placere sa lucrez, sa vorbesc cu membri, fac totul cu pasiune, doar ca nu-mi permit sa pierd atata vreme in fata pc-ului fara sa primesc si ceva bani deoarece este foarte obositor si raman fara timp liber. Astept sfaturile voastre si scuze pentru postul lung...

Sunt noua in ale videochat-ului si as cam avea nevoie de ajutor din partea voastra. Lucrez de cateva zile pe mfc si sunt destul de dezamagita. In primul rand nu am deloc trafic in camera, abia daca imi intra cativa membri pe ora si uneori sunt momente cand nu am nici macar vizitatori. incerc sa fiu draguta cu toata lumea, zambesc, rad, ma simt bine, membri cu care am vorbit au spus ca si ei sunt uimiti de lipsa traficului din room-ul meu deoarece ma considera foarte frumoasa si draguta, am incercat ca atunci cand imi intra un membru in room sa fiu politicoasa, sa-l salut eu prima. Discut mult cu membri, am stat si cate 3 ore de vorba cu un membru, ma imprietenesc cu ei, insa tokensi nu fac. Unii imi spun ca nu au, altii imi spun sa ma dezbrac in free pt putini tokensi sau deloc. Am citit mult aici pe forum, posturi ale unor fete care spun ca primesc tip-uri doar pentru faptul ca se distreaza si sunt dragute in free, chiar si fara sa se dezbrace prea mult. Eu nici nu prea sunt genul care sa ceara tipuri intr-una, dar as face-o daca as stii ca ajuta. Ca sa va faceti o idee, am facut in 3 zile cam 550 tks, timp in care am stat 6 ore online. Majoritatea i-am facut in privat, tip-uri am primit doar 50 tks. voi cereti tks ca sa le vedeti camera sau sa vorbiti cu ei prin pm? eu am fost sfatuita sa o fac, dar cum aud de asta, toti pleaca. Si cam cati tokensi cereti pt un topless si cati pentru un naked? M-are ajuta foarte mult niste "preturi" aproximative, pentru ca eu cer 300 topless si 900 naked si toti imi spun ca este exagerat de mult. Credeti ca mi s-ar potrivi mai bine alt site, unul fara show in free, deoarece am vazut ca ma descurc mai bine cu sistemul asta de privat...Orice sfat este binevenit si apreciez ajutorul oricui
- 
				alexandra1234
- User Activ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna
Ai nevoie de rabdare in primul rand, perseverenta, incredere in tine si de multe ore petrecut online.

Nu stiu daca ai inceput bine cu mfc ul ,eu una ti-as recomanda orice alt site astfel incat sa trebuiasca sa aduci membrii in privat pana prinzi ceva experienta,
Ai sa vez pe urma daca mai vrei pe mfc sau nu
Uita de povestile cu acele castiguri foarte mari...banuiesc ca este motivul pentru care ai ales MFC ai auzit tot felul de povesti, adevarate de altfel dar nu sunt pentru oricine!!
Mult succes

Ai nevoie de rabdare in primul rand, perseverenta, incredere in tine si de multe ore petrecut online.
Nu stiu daca ai inceput bine cu mfc ul ,eu una ti-as recomanda orice alt site astfel incat sa trebuiasca sa aduci membrii in privat pana prinzi ceva experienta,
Ai sa vez pe urma daca mai vrei pe mfc sau nu
Uita de povestile cu acele castiguri foarte mari...banuiesc ca este motivul pentru care ai ales MFC ai auzit tot felul de povesti, adevarate de altfel dar nu sunt pentru oricine!!
Mult succes
- 
				exunknown23
- User Junior+ 
cred ca 80% dintre modele pe mfc ,fac showuri destul de hardcore. Acum 3 sau 4 ani, cand s-a ridicat si mfc-ul era la moda teasing in free(fara toys) cel mult degete! Dar modelele(cateva dintre ele) s-au gandit in nemarginita lor inteligenta, ca daca fac un pic mai mult decat fac celelalte modele  in free, vor avea succes mai mare. Ceea ce a creat un fel de competitie intre modele, si anume fiecare in parte incerca sa vina cu ceva mai nou ,mai ciudat, mai hardcore decat celelate. Automat a venit un val de modele  care isi bagau diverse lucruri unde te asteptai mai putin!sau care se grupau si inca se mai grupeaza in gasti de cate 2,3,5,6 ,8 fete etc.
Parerea mea e ca maj membrilor de pe mfc sunt obisnuiti cu lucruri destul de hardcore,multa lume zice ¨cum e posibil daca isi baga degetele in free si dildo-ul, sa te mai ia la privat, pentru ca deja i-ai aratat tot ce aveai de aratat¨.
Gresit,daca si-a varat un simplu dildo in free, cel mai probabil in privat are alte jucarii mai spectaculoase/ciudate, pentru ca sincer,nici clientii nu sunt niste usi de biserica sau niste ¨prieteni¨de-ai tai,sunt nniste ciudati care vor sa experimenteze pe tine ce nu au tupeu sa experimenteze pe nevestele lor. Bine e si un procent(destul de mic) de clienti care sunt mai normali,si care inclusiv ajung sa se indragosteasca de tine, si sa iti dea tipuri de pomana, sa te ia la privat doar ca sa te relaxezi etc. Dar astia sunt destul de rari, si sunt predispusi la a se face disparuti ca magarul in ceata. Deci ca sa ii agati ai nevoie de mult noroc si multe ore de munca,iar ca sa ii tii aproape mai ai nevoie de niste experienta in a-l vraji. Eu personal nu as recomanda unui model ATAT de incepator mfc, mai ales ca mfc nu face nici un efort in a promova modele noi, cum am vazut ca se intampla pe Lj de ex.
Buh bye

Parerea mea e ca maj membrilor de pe mfc sunt obisnuiti cu lucruri destul de hardcore,multa lume zice ¨cum e posibil daca isi baga degetele in free si dildo-ul, sa te mai ia la privat, pentru ca deja i-ai aratat tot ce aveai de aratat¨.
Gresit,daca si-a varat un simplu dildo in free, cel mai probabil in privat are alte jucarii mai spectaculoase/ciudate, pentru ca sincer,nici clientii nu sunt niste usi de biserica sau niste ¨prieteni¨de-ai tai,sunt nniste ciudati care vor sa experimenteze pe tine ce nu au tupeu sa experimenteze pe nevestele lor. Bine e si un procent(destul de mic) de clienti care sunt mai normali,si care inclusiv ajung sa se indragosteasca de tine, si sa iti dea tipuri de pomana, sa te ia la privat doar ca sa te relaxezi etc. Dar astia sunt destul de rari, si sunt predispusi la a se face disparuti ca magarul in ceata. Deci ca sa ii agati ai nevoie de mult noroc si multe ore de munca,iar ca sa ii tii aproape mai ai nevoie de niste experienta in a-l vraji. Eu personal nu as recomanda unui model ATAT de incepator mfc, mai ales ca mfc nu face nici un efort in a promova modele noi, cum am vazut ca se intampla pe Lj de ex.
Buh bye
anayd mfc nu e un site pt modele incepatoare si foarte putine in realitate ajung la sume astronomice pe acolo dar voi va bagti toate ca ce ziceti va uite ca zambesc un pic si sa vezi cum cad tokensii da de unde  :mrgreen: e multa munca in spate si psihologic vorbind si noroc si experienta....daca tot te plangi ca vor sa te dezbraci de ce nu iti faci conturi cu siteuri free chat privat  fara tokensi asa macar nu ai voie s ate dezbraci in free si te dezbraci in privat si nu o sa te mai streseze ca iti dau un dolar te dezbraci....serios acum nu stiu ce aveti toate cu mfc-ul asta.....

- 
				alexandra1234
- User Activ 
buna dim
tin sa va contrazic un pic in privinta show urilor de pe mfc ,
unde ati vazut voi in top list fete ce fac show uri hardcore
in afara de G Pttr care mai are show uri cu un fuck machine restul de fete care sunt in top au show uri care nu sunt deloc hardcore .
Doar nu va referiti ca un orgasm cu hitachi este show hard core ca NU ESTE, NU cred ca am vazut de exemplu pe Nk Sk ca face show hardcore sau Pe PUR D ( wow ce bine arata) ca sar pe niste dido uri uriase , haideti sa fim serioase.
In ceea ce priveste romancele care sunt in top fetele nu fac absolut deloc show hard core
Cele care sunt in top arata foarte bine si aici ma refer de la decor, haine, camere, engleza o stapanesc si nu au accent de estern europe si tot asa....
Ca sa ajungi la asemenea calitati dureaza.....
Pe mfc se cauta entertaimentul nu show ul hard core, evident ca sunt si astfel de membri dar fk them nu sunt asa de importanti .
In orice caz ca incepatoare nu cred ca mfc ul este prima solutie ...sunt alte 10000 de site uri pe care cred ca te-ai simti mult mai bine.

tin sa va contrazic un pic in privinta show urilor de pe mfc ,
unde ati vazut voi in top list fete ce fac show uri hardcore
in afara de G Pttr care mai are show uri cu un fuck machine restul de fete care sunt in top au show uri care nu sunt deloc hardcore .
Doar nu va referiti ca un orgasm cu hitachi este show hard core ca NU ESTE, NU cred ca am vazut de exemplu pe Nk Sk ca face show hardcore sau Pe PUR D ( wow ce bine arata) ca sar pe niste dido uri uriase , haideti sa fim serioase.
In ceea ce priveste romancele care sunt in top fetele nu fac absolut deloc show hard core
Cele care sunt in top arata foarte bine si aici ma refer de la decor, haine, camere, engleza o stapanesc si nu au accent de estern europe si tot asa....
Ca sa ajungi la asemenea calitati dureaza.....
Pe mfc se cauta entertaimentul nu show ul hard core, evident ca sunt si astfel de membri dar fk them nu sunt asa de importanti .
In orice caz ca incepatoare nu cred ca mfc ul este prima solutie ...sunt alte 10000 de site uri pe care cred ca te-ai simti mult mai bine.
- 
				exunknown23
- User Junior+ 
te referi la topurile din ultimile 6 luni? sau in general?
eu faceam o medie incepand de cand s-a ridicat mfc-ul si pana acum, Nu am tinere de minte foarte buna, dar pe vremea cand GoldenLady castiga topul mfc luni la rand (cand era la studio) habar nu avea engleza, iti sangerau timpanele cand o auzeai, era fardata de ziceai ca e de plastic, si rupea dildo.urile!Intre timp s-a transformat intr.o ¨doamna¨ )
)
DaniMeri, jalyn, milamilan,blonda aia americanca de are 19 ani si arata a 27, romanca aia de si-o tragea cu un bedpost, nu prea imi amintesc nicknamurile, dar per total mie mi se pare ca procentul de modele care fac showri destul de hardcore in free e mai mare decat al celor care fac softcore. Si am zis clar ¨80% dintre modele de pe mfc¨nu 80 la suta din top mfc,deci nu ne referim la acelas lucru.
Si sa judeci mfc uitandu.te doar la to 20 ala, nu e o idee buna, in special daca esti model nou, si vrei sa iti faci o parere,te uiti per total la toate cele 1000-1500 modele online.

eu faceam o medie incepand de cand s-a ridicat mfc-ul si pana acum, Nu am tinere de minte foarte buna, dar pe vremea cand GoldenLady castiga topul mfc luni la rand (cand era la studio) habar nu avea engleza, iti sangerau timpanele cand o auzeai, era fardata de ziceai ca e de plastic, si rupea dildo.urile!Intre timp s-a transformat intr.o ¨doamna¨
DaniMeri, jalyn, milamilan,blonda aia americanca de are 19 ani si arata a 27, romanca aia de si-o tragea cu un bedpost, nu prea imi amintesc nicknamurile, dar per total mie mi se pare ca procentul de modele care fac showri destul de hardcore in free e mai mare decat al celor care fac softcore. Si am zis clar ¨80% dintre modele de pe mfc¨nu 80 la suta din top mfc,deci nu ne referim la acelas lucru.
Si sa judeci mfc uitandu.te doar la to 20 ala, nu e o idee buna, in special daca esti model nou, si vrei sa iti faci o parere,te uiti per total la toate cele 1000-1500 modele online.
- 
				alexandra1234
- User Activ 
BUNA
Judec prezentul
Iar mie mi se pare ca atunci cand esti incepatoare si te apuci sa faci vdc pe MFC te apuci pentru ca te uiti la primele din top, restul sunt inexistente.Poate insa ma insel

Judec prezentul
Iar mie mi se pare ca atunci cand esti incepatoare si te apuci sa faci vdc pe MFC te apuci pentru ca te uiti la primele din top, restul sunt inexistente.Poate insa ma insel
- 
				exunknown23
- User Junior+ 
fiecare judeca exact cum vrea el, eu personal as judeca si in functie de cele din trecut, care au setat un trend de-a lungul timpului, si poate inca il mai seteaza. 
tocmai d.aia cred eu ca vin multe modele ca la pomul laudat, pentru ca se uita doar la cele din top, si vad cum se umple de tokensi, si isi face repede repede si ea cont, crezand ca o sa se umple si ea de tokensi. Dupa care se trezeste ca nu e chiar atat de simplu,unde intervine si o dezamagire! Ca doar a vazut ea 3 bilioane de tokensi pe minut la cutare model din top,si nu poate intelege de ce la ea in camera nu intra nimeni.
fiecare e liber sa studieze problema exact cum vrea, eu doar imi dadeam cu parerea

tocmai d.aia cred eu ca vin multe modele ca la pomul laudat, pentru ca se uita doar la cele din top, si vad cum se umple de tokensi, si isi face repede repede si ea cont, crezand ca o sa se umple si ea de tokensi. Dupa care se trezeste ca nu e chiar atat de simplu,unde intervine si o dezamagire! Ca doar a vazut ea 3 bilioane de tokensi pe minut la cutare model din top,si nu poate intelege de ce la ea in camera nu intra nimeni.
fiecare e liber sa studieze problema exact cum vrea, eu doar imi dadeam cu parerea
- RTModels
- User Junior+ 
Sa nu uitam de turismul sexual practicat pentru acei tokensi, aia multi de tanjesc multi/e la ei.exunknown23 scrie:fiecare judeca exact cum vrea el, eu personal as judeca si in functie de cele din trecut, care au setat un trend de-a lungul timpului, si poate inca il mai seteaza.
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- 
				exunknown23
- User Junior+ 
eu am adus vorba despre ¨compromisurile¨pe care le fac unele modele pe mfc pentru tokensii aia multi,si in alte posturi. Dar oarecum am ramas cu impresia ca s-a cam uitat lumea la mine ca si cum as fi eu paranoia . Dar nu-i nimic, cine stie sa observe ce fel merg lucrurile in jurul lui ,bine, cine e inocent si ii trage cu ¨vai, dar eu nu fac de-aia, eu nu fac de-ailalta, important e sa stii 5 limbi straine, sa conversezi si sa introduci clientul intr.o stare de dialog in care te sorbeste din priviri si iti varsa tone de tokensi doar pentru a-ti audi glasul dulce si imbietor(blabla)¨ sa-i traga tot asa in continuare, pe cand o mare parte din tokensii pe care ii vedem noi drept tips au fost castigati cu webcamul inchis

bafta

bafta