Cu riscul de a parea complet idioata, va rog sa-mi spuneti cum sa intru online pe XloveCams  :oops: Am instalat Flux Manager-ul lor insa cand vreau sa-l deschid din locul in care este salvat pe pc, imi da urmatorul mesaj: 
 "Cannot start service from the command line or a debugeer. a windows service must be first installed using installutil.exe and then started with the server explorer , windows service administrative tool or the net start command. "
Banuiesc faptul ca asa intri online: prin shortcut-ul acestui flux manager. 
Am instalat pe calculator si  installutil.exe, am restartat programul downloadat de pe XloveCam, dar degeaba...nu vrea si pace.
Daca alta este metoda, va rog spuneti-mi-o si mie ca am stat o zi intreaga si nu reusesc sa ii dau de cap  :roll: 
Multumesc.

Logare XloveCam
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				theselby
- VIP 
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 15 times
@Tear_drop:
FluxManager este soful lor pentru a lucra in HD.
Insa pentru a intra online, indiferent daca in HD sau normal, trebuie sa intri de pe site 9cu firefox, IE, Chrome... sau ce vrei tu). Folosesti intr-adevar link-ul de logare pe care ti l-au dat.
Pe site, sus, ai un meniu:
Log Out --- Messaging (0) --- Profits --- Information --- Show --- Help --- Home
Tine mouse deasupra butonului Show si o sa apara altul, Show new. Pe ala ar trebui sa apesi ca sa intri online in ultima lor versiune de chat.
link imagine cu explicatiile

FluxManager este soful lor pentru a lucra in HD.
Insa pentru a intra online, indiferent daca in HD sau normal, trebuie sa intri de pe site 9cu firefox, IE, Chrome... sau ce vrei tu). Folosesti intr-adevar link-ul de logare pe care ti l-au dat.
Pe site, sus, ai un meniu:
Log Out --- Messaging (0) --- Profits --- Information --- Show --- Help --- Home
Tine mouse deasupra butonului Show si o sa apara altul, Show new. Pe ala ar trebui sa apesi ca sa intri online in ultima lor versiune de chat.
link imagine cu explicatiile