Cont nou streamate studio
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Am inceput colaborarea  cu un studio cu pc-uri performante i7 ,camere web bune tot tacamul,eu niciodata nu mi-am facut cont pe streamate de una singura,astept de 5 zile sa mi se faca cont pe streamate si niic acum nu sa reusit deoarece adresa http://www.streamodels.com  pe care trebuie sa ma inscrie ca model,sper ca aceasta sa fie(dupa spusele lor aceasta e),nu poate fi accesata,am accesat-o si eu apare inexistenta,sa ma intalnitt cineva cu aceasta problema?sau e buna adresa?va rog scoateti-ma din ceata,multumesc ,nus genul sa ma mut din floare in floare dar nu stau intr-o zona f dezvolatata in a alege the best studio si sper sa nu o fi dat in bara si de data aceasta.

- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
- fetish
- VIP 
- Been thanked: 0
nu stiu cum se poate ca tu sa poti acesa adresa si ei nu , poate e o motivatie sa nu deschida conturi , ce sa zic ,streamte ul oricum se misca f incet la deschis conturi , eu cand mi-am redeschis contul a durat vreo 9 zile pana sa mi-l aprobe 
poate fii o intarziere si al tine sau doar o motivatie aruncata in fat de studiou desi nu stiu ce ar castiga din asta

poate fii o intarziere si al tine sau doar o motivatie aruncata in fat de studiou desi nu stiu ce ar castiga din asta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton
- GlamChatStudio
- GoldMember 
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Pe i7 nu merge,mai ales daca tastezi o adresa aiurea:)) Adresa este streamatemodels.com ,nicidecum ce ai scris tu.

https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
						Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- VideoModeling
- User Junior+ 
Cel mai simplu: pune-i sa intre pe www.google.com si sa caute: streamatemodels.com
Site-ul apare primul in cautari, dai click pe el si trebuie sa iti intre pe site.
Asa verifici si daca le merge net-ul pe acel calculator si te asiguri ca intra pe link-ul corect.
Daca nu le merge nici asa, inseamna ca au blocat din rooter accesul pe acel site, fie involuntar (m-as mira) fie voluntar (probabil nu au cont activ de studio acolo si nu vor iti zica).

Site-ul apare primul in cautari, dai click pe el si trebuie sa iti intre pe site.
Asa verifici si daca le merge net-ul pe acel calculator si te asiguri ca intra pe link-ul corect.
Daca nu le merge nici asa, inseamna ca au blocat din rooter accesul pe acel site, fie involuntar (m-as mira) fie voluntar (probabil nu au cont activ de studio acolo si nu vor iti zica).
VideoModeling - Studio legal de videochat din Cluj | Angajari videochat Cluj
Facebook: VideoModeling
						Facebook: VideoModeling
- 
				JustModel
- User Activ 
- Been thanked: 2 times
..continui....fieca ca au auzit de la cineva despre videochat si nefiind initiati, au haotrit sa frapeze prin tehnica buna. Mda, tehnica conteaza mult de tot, dar daca nu ai cap....
si asa, vezi, documenteaza-te bine inainte sa intri la un studiou care nu are idee nici de cum sa intri pe situl de inregistrare a studiourilor/modelelor.

si asa, vezi, documenteaza-te bine inainte sa intri la un studiou care nu are idee nici de cum sa intri pe situl de inregistrare a studiourilor/modelelor.
- RTModels
- User Junior+ 
Te contazic i, merge pe i7pocahontas scrie:Pe i7 nu merge,mai ales daca tastezi o adresa aiurea:)) Adresa este streamatemodels.com ,nicidecum ce ai scris tu.
R.Rosu
RT Models Studio
						RT Models Studio
- GlamChatStudio
- GoldMember 
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio