As vrea sa îmi iau o camere si nu știu ce sa aleg dintre logitech c910 sau C 920
Momentan folosesc un logitech pro 9000 si sunt foarte multumita de calitatea imaginii dar vreau si un al doilea web-cam.Am citit despre c920 ca nu ar fi la fel de clara si nu ar avea  culorile vii si frumoase spre deosebire de c910
Ma puteți ajuta cu in sfat va rog ce sa fac care camera sa o compar? 
Va multumesc mult

Logitech c910 sau c920?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				mireya_sb
- User Junior+ 
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
Eu le am pe amandoua,  parerea mea  ca 910 are culori prea stridente, pe cand la 920 sunt mai normale. 920 este la fel de clara ca si 910, daca ii dai lumina de care are nevoie. In prezent folosesc 920 si e super ok, nu s-a plans nimeni ca nu ar fi imaginea clara ba din contra. Recunosc ca la inceput nu am fost multumita de ea, in comparatie cu 910 vedeam tot sters, chiar am scris intr-un post ......dar am reusit s-o setez bine si acum chiar imi e drag de ea, nu as mai folosi 910. 
Poti intra si tu la fete, intrebi ce camera ....... ( am vazut ca se poarta, mi-au intrat cateva pers intrebandu-ma ce fel de camera folosesc) ......asta asa doar ca sa faci o comparatie intre ele.
bafta $$$$

Poti intra si tu la fete, intrebi ce camera ....... ( am vazut ca se poarta, mi-au intrat cateva pers intrebandu-ma ce fel de camera folosesc) ......asta asa doar ca sa faci o comparatie intre ele.
bafta $$$$
fara suparare, dar compari c270 cu c920?anyaa scrie:Multumesc Mult pentru raspuns Mireya.Am postat intrebarea pentru ca am mai cumparat un logitech c270 si cu toate luminile si setarile ma vedeam parca eram intr-un cavou pe cand cu Logitech pro 9000 era super ok
- 
				sweetgirl
- VIP 
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
920 e mult peste  9000 nici nu exista comparatie ,cu toate ca in alt post laudam 9000 ca nu l as inlocui bla bla  iti spun din proprie experienta nici nu sta pe ganduri daca vrei sa achizitionezi e excelenta,claritate cristal ,singura conditie sa i dai lumina cata cere
varianta 910 nu prea se mai gaseste ..

varianta 910 nu prea se mai gaseste ..
Pai la pretul c270-ului era de asteptat..... E normal, n-ai cum sa compari un webcam de 100 ron cu unul de 400-500. :mrgreen:anyaa scrie:Zinia nu am comparat c270 cu c920 am spus ca am cumparat un c270 Si
Se vedea groaznic
Te inteleg,anyaa scrie:Zinia eu nu m-am uitat la preț inițial am vrut sa iau una C 920 dar nu mai era si atunci dacă am văzut k e recomandata de cei de la jasmin am zis sa o încerc .si acum sta in dulap alături de 2 philips si un sony evi
si pana la urma te-ai hotarat? :mrgreen:
- 
				alexandra1234
- User Activ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
vezi ca este mai ieftina la evomag