Alternativa la studio videochat!

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
novomaticsrl
Has thanked: 0
Been thanked: 0

yuuhuu scrie:Mega LOL Novomatic :))
Da a fost un pamflet ce am spus dar chiar sint plictisit de jocuri si incerc sa intru si pe videochat din 2013. Intradevar pot spala si niste bani ca nu prea am cheltueli dar asta e alta treaba.
Am un hotel cu 110 camere pe care ma gindeam sa il transform in studiouri de videochat dar pentru inceput o sa incerc pe un duplex sau un motel de maxim 20 camere sa vad si eu daca renteaza.
Nu stiu ce comisioane vor fi dar daca scot cheltuielile fara profit pentru inceput nu ma deranjeaza.
Ce ma intereseaza pe mine e daca se poate face din asa ceva o afacere la scara industriala perfect legala care sa scoata profit in urmatorii 10 ani cel putin.
exunknown23
User Junior+
User Junior+

KateGirl scrie:"subscriu
si cred ca modelele(alea cu neuroni) ar trebui sa aiba urmatoarea conditie pt tine.
eu iti dau 20%, daca imi arati sa vada ochiu´meu ca esti model de succes, deci as avea ce invata de la tine.
Sa vad eu ca ajungi la 5000+ pe luna , ca daca ajungi tu... o sa ajung si eu.
Sau ca macar ai fost prin topuri sau prin HOF...ceva acolo...
ce zici?

exunknown23, cui doresti sa ii dai 20% si pentru ce anume?

nu doresc sa dau nimanui 20%, era vorba teoretic...daca as fi un model care ar avea nevoie de ajutor, cam ce conditii as pune.
dar cred ca te-ai prins tu
SmartTeamStd

novomaticsrl scrie:
KateGirl scrie:
fetish scrie:eu sunt curioasa cum garantezi tu castiguri de 1000 de dolari lunar cand tu nici cu ce se mananca bine un site nu stii ,nu prea vad ce consultanta poti oferi cand tu inca bajbai

Stiu foarte bine cu ce se mananca...as vrea sa stiu cate studiouri sunt create de modele care lucreaza in domeniu....sunt f.curioasa! Niste afaceristi nu sunt tot aia cu modelele care se confrunta cu ceea ce se cheama "munca la videochat".
Hai sa iti spun eu ceva mai tare ca ce oferi tu.
Eu sint administrator de firma de jocuri de noroc de fapt si din 2013 adica peste citeva zile ma gindeam sa fac eu oferta pe piata cam asa.
Toate modelele care se angajeaza sau lucreaza cu mine le ofer 99% -. 1% voi pastra pentru ca sa fac si eu un profit sa nu apar pierdere in balanta de verificare.

In 2003 am vrut sa incep o afacere si avem de ales intre videochat si jocuri de noroc si am mers pe varianta jocuri, acum sint plictisit de jocuri ca am 400 si vreau sa ma apuc de videochat si sa fac 400 de angajate oare voi reusi? :mrgreen: Apropo de firme create de modele asta e pentru genul tau de gindire. Afacerea e prea simpla daca dispui de bani. Pot plati cel mai bun model dublu decit cistiga lucrind ii dau un apartament masina si bani si o armata de tehniceni, contabili si ce mai e nevoie si am ca afacerist cel mai tare model angajat care dupa spusele tale stie cu ce se maninca "munca la videochat". Mi se pare o prostie.

Ma pronunt ca sa stiti ca am aparut si eu pe forum si voi face concurenta incepind din 2013 nu stiu in ce zona o sa operez si nici nu stiu daca voi lucra doar cu modele din Romania ma gindeam sa aduc si de prin alte Tari. Le ofer 99% lor sper sa nu va suparati.

Cine vrea sa investeasca in asa ceva si nu are bani dar vrea un asociat sa ma caute ca discutam.
Pentru inceput doar cei din zona Moldovei pina ma prind si eu de afacere si poate ma mut si in alte zone .In continuare pina la anul studiez forumul ca am de recuperat fata de veterani dar mi se pare la ora asta cea mai frumoasa afacere.
Motivul-Vinzi marfa la export pe valuta si incasezi rapid in 15 zile. Unde sa mai pomenit asa ceva pe criza asta? E perfect.- :mrgreen:
Am citi postul tau acum si as vrea sa discutam cateva detalii, daca mai esti interesat de dezvoltarea acestei afaceri.
JulyAnna

Eu m-am gandit asa....tu arata-mi sumele pe care zici ca le-ai facut(de preferat constante..nu un bum de o perioada), apoi imi arati ca poti ""ajuta"" o fata sa ajunga la aceeasi suma facuta de tine(2 perioade consecutive macar)..si eu iti dau un job cu un salariu la fel de mare ca cea mai mare incasare facuta de tine/lunar, timp de 2ani/24luni. De ce imi convine genul asta de ""deal""? As oferi orice salariu mi se cere daca respectivul face ""treaba buna"".
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

JulyAnna scrie:Eu m-am gandit asa....tu arata-mi sumele pe care zici ca le-ai facut(de preferat constante..nu un bum de o perioada), apoi imi arati ca poti ""ajuta"" o fata sa ajunga la aceeasi suma facuta de tine(2 perioade consecutive macar)..si eu iti dau un job cu un salariu la fel de mare ca cea mai mare incasare facuta de tine/lunar, timp de 2ani/24luni. De ce imi convine genul asta de ""deal""? As oferi orice salariu mi se cere daca respectivul face ""treaba buna"".
Bine ai venit pe forum @JulyAnna :)

1.Ti-ai facut intrarea pe forum la o postare care mai are putin si va implini fix 3 anisori ...

2. Intrigarea ta pare perfect justificata - numai ca , pentru a pastra echilibrul - trebuia sa vina la pachet si cu mai detalii din partea ta , referitor la oferta pe care ai facut-o : "si eu iti dau un job cu un salariu la fel de mare "

3. Cred ca ar ajuta niste poze din ziare , de unde sa reiasa clar data si suma castigata la loto / selfie-ul langa o gramada de monede dacice gasita de tine / copie dupa un act de mostenire , dupa caz .

P.S Daca nu poti face rost de una din dovezile de mai sus , nu ai de ales .Trebuie sa o iei de la capat si sa spui mai multe despre tine , macar si pentru faptul ca , userul de mai sus poate lua de bun ce ai spus .
Looool :)))))
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”