Payoneer-ce site-uri il folosesc?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- 
				kitty_kiss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
E mult mai usor decat prin transfer bancar cred eu....dar nu am idee ce site-uri lucreaza cu el pe langa Imlive si Myfreecams. Cine poate sa imi zica...multumesc anticipat!

- fetish
- VIP 
pune si u manuta ia lliste de site uri depe forum si vezi la faq ca sa te convingi , mai invatai fratilor sa si pescuiti nu doar sa luati de-a gata

"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
						-Milton
- 
				whiteangel
Si acum probabil va veni cu un replay de genul :"Unde pot gasi o astfel de lista? Se poate un link cu toate siteurile?"  :lol:

I live for myself and I answer at nobody.
						Majoritatea care merita efortul de a lucra pe ele. Nu-i mai simplu sa iei site-urile serioase la rand si sa le explorezi conditiile? Sau Payoneer e singurul criteriu dupa care iti alegi site-urile?kitty_kiss scrie:E mult mai usor decat prin transfer bancar cred eu....dar nu am idee ce site-uri lucreaza cu el pe langa Imlive si Myfreecams. Cine poate sa imi zica...multumesc anticipat!
- 
				mireya_sb
- User Junior+ 
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
sau probabil va veni cineva sa-i expuna o lista lunga de siteuri ..adaugand sa nu ia in seama acriturile de mai sus ...s-a mai intamplatwhiteangel scrie:Si acum probabil va veni cu un replay de genul :"Unde pot gasi o astfel de lista? Se poate un link cu toate siteurile?" :lol: