Intarziere plata IMLIVE

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ralu_k
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare !

Stie cineva de ce intarzie plata pe ImLive ? Ar fi trebuit sa intr banutii de ieri . Specific ca folosesc Payoneer .
Aveti si voi aceeasi problema sau ati primit banutii deja ?
SoulCams Models Studios wanted
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

ralu_k scrie:Salutare !

Stie cineva de ce intarzie plata pe ImLive ? Ar fi trebuit sa intr banutii de ieri . Specific ca folosesc Payoneer .
Au intrat de 20 min :D
AlexAvcStudio

Buna,

daca citeai primul articol pe site cu titlul " Problema bani Payoneer" gaseai raspunsul acolo . Ti-am postat si tie,ce i-am postat persoanei de acolo .
Bafta
AlexAvcStudio scrie:
Buna,

vezi prima data ,dupa ce te loghezi pe contul de la payoneer ,la Load history daca nu ai banii intrati si sunt la load "status pending" sau sa alegi tu metoda de transfer(urgenta sau in 2 zile).
Daca nu ai acolo banii, eu zic sa te linistesti si daca nu , maine dimineata sa trimiti un e-mail la cei de la site ca sa vezi ce se intampla.

Ca sa te linistesti,te asigur ca e foarte greu ca cineva sa-ti schimbe contul de payoneer din contul de imlive,pentru ca sunt anumiti pasi mai greu de parcus de un hacker fata de alte siteuri(unde poti schimba contul intr-o zi) . Asa ca stai linistita .....
Asta daca nu deja sunt intrati :)
Alex Avc Studio,
We love to see you smile
ralu_k

AlexAvcStudio scrie:

Buna,

daca citeai primul articol pe site cu titlul " Problema bani Payoneer" gaseai raspunsul acolo . Ti-am postat si tie,ce i-am postat persoanei de acolo .
Bafta
AlexAvcStudio scrie:
Buna,

vezi prima data ,dupa ce te loghezi pe contul de la payoneer ,la Load history daca nu ai banii intrati si sunt la load "status pending" sau sa alegi tu metoda de transfer(urgenta sau in 2 zile).
Daca nu ai acolo banii, eu zic sa te linistesti si daca nu , maine dimineata sa trimiti un e-mail la cei de la site ca sa vezi ce se intampla.

Ca sa te linistesti,te asigur ca e foarte greu ca cineva sa-ti schimbe contul de payoneer din contul de imlive,pentru ca sunt anumiti pasi mai greu de parcus de un hacker fata de alte siteuri(unde poti schimba contul intr-o zi) . Asa ca stai linistita .....
Asta daca nu deja sunt intrati :)
Nu am zis ca nu stiu sa folosesc Payoneer LOL . Doar ca nu erau banii intrati . Mai este un topic deschis de cineva cu aceeasi problema .
BlueEyes19

ralu_k,platile s-au facut ieri.Daca te uitai la sectiunea "news" din contul tau de model ,ai fi vazut ca ei au anuntat ca vor face platile pe 2 .
Erika20

Buna! Sunt noua pe site ! Ma gandesc sa imi fac cont pe ImLive. Imi spune si mie cineva care sunt modalitatile de plata? :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”