Cont dezactivat pe adultwork

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
adriyana
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am un cont pe adultwork de aprox 3 ani...care nu era verificat,mi-au trimis mesaj sa le trimit buletinul si poza cu data de azi sa il verifice...cand am intrat astazi am avut surpriza sa vad ca l-au dezactivat fara sa imi trimita nici un fel de mail cu un motiv sau ceva.A mai patit cineva asa? ce ar trebui sa fac?
multumesc anticipat pentru raspunsuri
;lklsdksf;lakl;sf
SoulCams Models Studios wanted
mimy
User Activ
User Activ

da , am patit si eu , era dezactivat si le-am trimis pozele si buletin si tot si dupa ce le-am trimis astea l-au inchis de tot :lol: . bineinteles ca de atunci nu rapunde nimeni la niciun mail. si aveam bani in cont... seriozitatea lasa de dorit de cand colaboreaza cu romani in staff.
ochicaprui

Acelasi lucru mi s-a intalplat si mie pe AdultWork.Sunt un model vechi,lucrez de 4 ani.Mi-au cerut sa le trimit poza cu buletinul si poza aceea cu mine tinand o coala alba,pe care sa fie scris adultwork.com, id-ul meu si data . Le-am trimis ,iar azi,incercand sa ma loghez,observ cu stupoare ca nu merge.
Am dat click pe Forgot Password am introdus email-ul meu si imi da urmatorul mesaj:
"The Member with that Email Address has been de-activated".
Mentionez ca inca mai aveam banii in cont! Asa ceva nu se face,este lipsa de seriozitate si profesionalism.Cum isi permit ei inchida conturile asa,fara nici o notificare,fara sa-ti dea o explicatie pt ce motiv a fost inchis contul??? Cred ca le merge prea bine lor daca isi permit sa dea afara modelele asa fara motiv! Eu am o suspiciune....Oare motivul nu este cumva altul???....Oare persoana care se ocupa de modelele din Romania nu cumva doreste sa mai taie din concurenta pentru a face loc propriilor lui modele pe care le manageriaza in mod direct??? Chiar am multe semne de intrebare in aceasta privinta!!!
ochicaprui

Nu ne da nimeni nici un raspuns,nici o informatie???? Ce ar trebui sa facem??
ochicaprui

????? ...Chiar nimeni?? :?
ochicaprui

Va rog,imi poate raspunde cineva care are cunostinte sau macar o idee ????
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Ochi caprui, nu ai altceva sa faci doar sa le trimiti actele si sa astepti...daca a fost dezactivat vezi ca ai acolo reactivate me...de multe ori da erooare cand incerci sa incarci actele...mai pune-le din nou pana iti da mesajul ca au fost trimise actele.Asta in caz ca nu ai facut vreo prostie pe site...daca e ceva necurat acolo nu mai ai nici o sansa...poti sa il contactezi pe sweetkick,el e cel care se ocupa de Romania id de mess " sweetkickmanager"

Bafta
Cocinella
User Junior
User Junior

Eu am (aveam) cont pe aw,cred ca din 2006..nu am lucrat niciodata pe el...saptamana trecuta intru,mai adaug poze ..am tot cautat optiunea book ( go online) nu am gasit...in sfarsit ,trimit poza de id si alta cu fata si un nr de id ...astept 2 zile,dupa care ma loghez sa verific daca au aprobat..suprise: cont inchis...vai ce bulangii,ma scuzati...ma bucur totusi ca nu am patit aceeasi faza ca voi ,sa lucrez ca apoi sa pierd banii...imi tot spuneau prietenii ''nu intra,aw sunt hoti'' .... :)
One day baby !
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”