Acuma,ea are calculator,dar banutii care i-a strans s-au cam cheltuit.Ishi permite o conexiune ieftina prin cablu(cea mai ieftina, 30E),si mai are bani sa ishi cumpere si webcam,dar tot ieftin,cat mai ieftin.Asa ca va intreb ce webcam sa ishi cumpere, ceva care sa mearga ,orice, pentru site-uri fara pretentii.Iar a doua intrebare este la ce site-uri sa ishi faca conturi,care merg catdecat si nu au cerinte de studiouri...si inca ceva,pentru ca stiu ca sunt probleme cu cecurile si am inteles de pe forum ca apar probleme si cu conturile bancare, cu fiscul, am citit ceva de carduri cu care poti sa scoti banii de la bancomate si nu am inteles daca,totushi iti trebe cont in banca.Vreau sa stiu daca mai intra in discutie fiscul aici.
Daca nu am aberat pana acum aj vrea sa aflu 3-4 site-uri care sa trimita banii prin astfel de carduri.
Nici nu se pune problema acum la inceput de firma sau persoana autorizata...mai intai sa inceapa ,sa ishi ia primii bani shi dupa aceea.
Astept raspuns SAD^^EYES,miruna,costin,videochat_father,grumette40 si maiales tu Ericsssoane ca tu raspunzi tottimpu', va rog ajutati-ma.