Tanara,singura,dezamagita in cariera,caut site generos...

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
gil uratu
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut.Am aflat de curand ca o verisoara d-a mea a lucrat pana acum cateva luni la un studio.Cica le plateau pe fete din ce in ce mai rar,motivatia:banii se duc la garda.Am intrebat-o pe var-mea de ce nu incepe singura de-acasa.Stiti ce mi-a spus?ca i s-a zis acolo unde a lucrat ca doar studiourile pot face conturi si fetele care lucreaza de acasa platesc tot la studiouri comisioane :wink:
Acuma,ea are calculator,dar banutii care i-a strans s-au cam cheltuit.Ishi permite o conexiune ieftina prin cablu(cea mai ieftina, 30E),si mai are bani sa ishi cumpere si webcam,dar tot ieftin,cat mai ieftin.Asa ca va intreb ce webcam sa ishi cumpere, ceva care sa mearga ,orice, pentru site-uri fara pretentii.Iar a doua intrebare este la ce site-uri sa ishi faca conturi,care merg catdecat si nu au cerinte de studiouri...si inca ceva,pentru ca stiu ca sunt probleme cu cecurile si am inteles de pe forum ca apar probleme si cu conturile bancare, cu fiscul, am citit ceva de carduri cu care poti sa scoti banii de la bancomate si nu am inteles daca,totushi iti trebe cont in banca.Vreau sa stiu daca mai intra in discutie fiscul aici.
Daca nu am aberat pana acum aj vrea sa aflu 3-4 site-uri care sa trimita banii prin astfel de carduri.
Nici nu se pune problema acum la inceput de firma sau persoana autorizata...mai intai sa inceapa ,sa ishi ia primii bani shi dupa aceea.
Astept raspuns SAD^^EYES,miruna,costin,videochat_father,grumette40 si maiales tu Ericsssoane ca tu raspunzi tottimpu', va rog ajutati-ma.
SoulCams Models Studios wanted
videochat_father
VIP
VIP

webcam ? unul bunutz nu pot sa zic aici o marca sau tip ca imi sare lumea in cap si zice altceva (fiecare cum e obisnuit)....net de 30 $ din pacate e insuficient. situri? orice site cunoscut ca fiinde serios si cu ceva trafic..... crede-ma ca poate sa incerce orice dupa parerea mea..... eu lucrez pe situri fara free......situri serioase trimit banii cecuri sau wiretransfer..parerea mea...DAR IMI SUSTIN PAREREA CA UN MODEL TREBUIE SA AIBA SUPORT TEHNIC TOT TIMPUL..... DE ACASA LUCRAND SE VA LOVI DE MULTE PROBLEME CARE II VOR SCADE RANDAMENTUL.... CHIAR SI LENEA
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Netul de 30 de Euro este suficient ... stai linisitit.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

webcam bun: Philips PCVC840K sau Logitech PRO4000
net 30E: este suficient
siteuri de inceput: livejasmin, joyourself, spread4u, icuchat, chathostess
(toate siteurile de mai sus au optiune de plata prin epassporte), poti incepe cu livejasmin pentru ca ei iti vor creea contul epass, astfel te scuteste sa iti bati tu capul direct cu epass, apoi contul creat il poti folosi si pentru celelalte sisteme.
Nu iti recomand sa stai pe mai mult de 2-3 siteuri succesiv odata din cauza netului, si cel mai important din motive de distribuire a atentiei. Toate siteurile de mai sus au sistemul bazat pe free chat, si cei care au inteles acest sistem, stiu prea bine ca in free chat trebuie sa acorzi atentie vizitatorilor daca vrei rezultate.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
bivi

hmmm 30E internet prin cablu ... eu cred ca verisoara ta tot continua sa fie pacalita ...la RDS&RCS cel mai scump abonament este 19$ shi cel mai ieftin 9$ oricum cele mai ieftine se invart pe la 9-10$ si pentru un inceput saracacios sunt suficiente abonamentele ieftine.
In rest Sad eyes ti a dat niste informatii foarte bune.
la camera este important shi senzorul , iar cele cu senzor CCD sunt mai bune ;)
fara pi... fara pu.. , lumea ar fi nula
Nicky
Veteran
Veteran

Se poate inscrie si pe www.camhostlist.com Showurile se fac cu yahoo camera, nu e foarte complicat, plata prin epassporte, WU sau cec, detalii se pot citii pe site, la Model Sign up si FAQ.
Bafta!
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

De ce nu colaboreaza de acasa cu un studio legal si serios, care ofera si internet si echipamente?
blue cum
User Junior+
User Junior+

interesanta oferta, Svideo, esti in masura ?
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

El, da...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
blue cum
User Junior+
User Junior+

tu nu ? :twisted:
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

Va multumesc domnul XP pentru incredere :)

Domnisoarei blue i-am raspuns ... sper ca am fost in stare :roll:
Ionut

Incearca www.cutegirs4u.com si www.asiaskittens.com ambele sunt noi si cauta modele. Nu au prea multe conditii...

Spor la bani!
soho71
User Junior+
User Junior+

inceraca si www.imlive.com este site serios ..nu cere multa banda are destul trafic si se poate lucra si individual pe el , bafta
Nu fiti rautaciosi e loc ptr toata lumea !
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”