Internet mobil pentru videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
whiteangel
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hmm vad din ce in ce mai multe modele in parc, in masina , pe plaja si mai peste tot...online! Ma bate un gand sa fac si eu o nebunie de genu' acum problema se pune de unde iau fetele astea netu ala asa bun? Ce-mi recomandati?
Lucrez pe Mfc, Chaturbate si Imlive dar as vrea netu mobil mai mult pentru chaturbate. Daca merge doar chaturbate (da stiu ca are nevoie de banda multa) e mai mult decat ok!
Merci anticipat!
I live for myself and I answer at nobody.
SoulCams Models Studios wanted
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

daca din setarile webcamului sau ale splitcamului dai rezolutie 320x240 merg cam toate site-urile, dar cate unul odata, adica pe rand nu 7 sesiuni simultan.

modemul RCS-RDS e ok in orasele mari.
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Iubitika
User Junior
User Junior

eu am stick de la rds insa nu l-am incercat pe situri dar am facut test de viteza pe frankfurt iar upload aveam in jur de 400 kb si nu stiu cat te-ar ajuta
si sunt in buc
de la orange am avut ocazii sa-l incerc acum vreo 3 ani si era jalnic
iti spun din experientele mele ca sa nu faci abonamente aiurea
te pup
whiteangel

Ms Iubitika. Abonamente oricum nu faceam dar rdsul e si asta cu dus si intors. Exista stick alb si stick negru de la ei. Se zice ca ala alb ar avea mai multa viteza. Eu il am pe ala negru si dupa o perioada incepe sa mearga foooooarte greu.
dominique

dau stick-uri gratis acum daca ai abonament la ei (ma refer la rds)
sweetana

buna,eu am stick-ul negru si am incercat sa lucrez dar nu este deloc potrivit.Nu poti citi decat mail-ul,si pagini de ziare mai mult nu.
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

Buna,

Trebuie sa aveti in vedere urmatoarele chestii foarte importante, in ceea ce priveste internetul mobil/wireless:
* download-ul e intr-adevar satisfacator - la semnal maxim
* insa uploadul nu va fi niciodata decat la cel mult a 10-a parte din download.

Realizati va rog ca una e sa ai un aparat care primeste date radio/etc de undeva... le capteaza... si alta e ca acelasi apart (care stiti ca e foarte mic) sa emita date la aceeasi putere.

La semnal maxim cu stick RDS aveti sanse la maxim 0.75Mbit ... care inseamna vreo 50kb ... care inseamna ca ABIA daca veti putea sta pe un site in normal... la HD nici macar sa nu va ganditi.

Insa ce vedeti voi pe la straini ca fac broadcast din masini din supermaker, etc... problema e altfel acolo.... au wireless free sau cu plata in tot orasul ... aia e cu totul alta poveste si chiar si asa... nu e foarte "decenta" :)
whiteangel

Theselby am vazut fete din Romania care faceau din masina, parc etc si erau pe chaturbate deci tinea ceva wirlessul ala. Daia am deschis topicul...pentru Romania, ca asa si aici unde sunt eu pentru 200€ ai super net wirless...dar in tara asta sa faci vd si sa te afle vecinii nu mai poti sa zici ca nu-ti pasa o sa zica ca ti-e lene sa muncesti si mii de alte bla blauri.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”