Vreau sa dispara teaser-ul de pe liveJasmin!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
AngelEyes89
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mi-a aparut pe livejasmin un teaser video care nu imi place si vreau sa scap de el. Nu stiti cum sa dezactivez optiunea asta si sa imi apara doar "visit my channel"? Multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
alyce_18
User Activ
User Activ

se va sterge automat cand iti vei posta tu unul facut de tine , bafta
Nu spune lumii ceea ce stii sa faci, fa-o si gata.
( Riccardo Oda)
AngelEyes89

alyce_18 scrie:se va sterge automat cand iti vei posta tu unul facut de tine , bafta
Mersi frumos :*
acidd

este vechi topicul , dar ma intereseaza sa steg detot teaser-ul video, sa apara doar prima poza. Am vazut la multi ca nu au Teaser video si ma intereseaza si pe mine asemenea. va multumesc
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

acidd scrie:este vechi topicul , dar ma intereseaza sa steg detot teaser-ul video, sa apara doar prima poza. Am vazut la multi ca nu au Teaser video si ma intereseaza si pe mine asemenea. va multumesc
Cauti in setari teaser video si acolo in pagina bifezi casuta de langa
I will create a teaser video (sau asa ceva) scuze ca nu pot spune cu exactitate dar a trecut ceva timp de cand am facut o modificare de genul si batranetea isi spune cuvantul :oops:

Daca tu ai un teaser video facut de cei de la Jasmin el o sa dispara si o sa ramana poza de profil fara play video. daca cumva ai un teaser video facut de tine el trebuie sters de la video.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
BabyMe
User Junior+
User Junior+

si eu am vrut sa dispara la inceput cand am vazut ca mi-au pus ei unul facut de ei...
am vb la suport si mi-au spus ca este obligatoriu sa ai teaser video (nu stiu cat este de adevarat, asta mi-au spus).
nu am putut scapa de el decat punand eu unul mai dragut facut de mine.
dar sa sti ca te ajuta si acel teaser acolo. daca esti in pvt sau in members si unii membrii sunt curiosi, dau play la acel teaser, si daca te plac, se vor intoarce cand esti free...e mai bun decat doar o simpla poza de profil si atat...parerea mea.
acidd

GlamourFoto scrie:Cauti in setari teaser video si acolo in pagina bifezi casuta de langa
I will create a teaser video (sau asa ceva) scuze ca nu pot spune cu exactitate dar a trecut ceva timp de cand am facut o modificare de genul si batranetea isi spune cuvantul :oops:

Daca tu ai un teaser video facut de cei de la Jasmin el o sa dispara si o sa ramana poza de profil fara play video. daca cumva ai un teaser video facut de tine el trebuie sters de la video.

Spor acolo
Mersi , voi mai cauta. Nu am gasit acel "I will create a teaser video" am intrat doar la My profile/Teaser Videos acolo este Record sau Browse cand fac click pe Record, cu setarile camerei ok imi spune "No camera detected. Please check camera settings."... Lj are multa paranoia, pentru a fi un site serios ar trebui sa rezolve acele erori care duc la paranoia.

BabyMe scrie:si eu am vrut sa dispara la inceput cand am vazut ca mi-au pus ei unul facut de ei...
am vb la suport si mi-au spus ca este obligatoriu sa ai teaser video (nu stiu cat este de adevarat, asta mi-au spus).
nu am putut scapa de el decat punand eu unul mai dragut facut de mine.
dar sa sti ca te ajuta si acel teaser acolo. daca esti in pvt sau in members si unii membrii sunt curiosi, dau play la acel teaser, si daca te plac, se vor intoarce cand esti free...e mai bun decat doar o simpla poza de profil si atat...parerea mea.
Un avantaj este ca atunci cand nu ai un Teaser Video ci ai o poza senzuala, atractiva. Majoritatea modelelor boys nu stiu sa faca acele miscari pentru un video, si ei se descurca mult mai bine in prv pentru ca atunci mai ai un avantaj "$"
Cu aceea poza, membrul care ii va place poza de profil cu siguranta iti va veni in prv macar sa vada 1-2 = 100 min ce faci, poate ca alti nu se vor indragosti de video-ul tau "Au mentalitatea cum esti in video,asa esti in prv" majoritatea sunt diferiti, de aceea eu sunt unul din acei homofobii.
joesancez
Elite User
Elite User

acidd scrie:Mersi , voi mai cauta. Nu am gasit acel "I will create a teaser video" am intrat doar la My profile/Teaser Videos acolo este Record sau Browse cand fac click pe Record, cu setarile camerei ok imi spune "No camera detected. Please check camera settings."... Lj are multa paranoia, pentru a fi un site serios ar trebui sa rezolve acele erori care duc la paranoia.
Pentru a ajunge la I will create my own Teaser Video here for my taste!

Trebuie sa te duci la: earn more > promotion si acolo dai scrol la mijlocul pagini

P.S. e un site serios
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”