Lucrez pe my free cams de peste 1 an si nu am avut probleme de nici un fel cu ei pina in acum 2 zile,
cind stateam on line pe situri inclusiv my free cam si ma trezesc ca mi se inchide contul.
Am incercat sa ma loghez din nou pe site, nimic.
Spunea: pasword incorect
You have been disconnected from MyFreeCams servers.
Your account may have logged in from a different location, or MFC Servers may be restarting.
Contact MFC Support if you continue to get disconnected.
Am trimis mailluri si pina acum nu am primit nici un semn de la ei.
Asta este a 3-a zi fara nici cel mai mic semn din partea acestui site.
A avut cineva experienta de acest gen ?
Imi poate da cineva un sfat sau un numar de telefon unde sa sun?
Multumesc.
Myfreecams probleme!!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
alexia_petite
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
alexia_petite
- User Junior

Multumesc pentru raspuns.
Dar daca mi-au inchis contul sau orice altceva, nu este normal sa ma anunte sau sa-mi raspunda la multele mailluri, sa stiu si eu ce sa intimplat cu contul meu? Nu reusesc nici sa-mi fac un alt cont nou si eu ma gindeam un hacker sa-mi fi facut asta.
Dar daca mi-au inchis contul sau orice altceva, nu este normal sa ma anunte sau sa-mi raspunda la multele mailluri, sa stiu si eu ce sa intimplat cu contul meu? Nu reusesc nici sa-mi fac un alt cont nou si eu ma gindeam un hacker sa-mi fi facut asta.
-
exunknown23
- User Junior+

am primit si eu eroarea aia de vreo 70 de ori..cred...sau 100:)) de enorm de multe ori.
dar puneam la loc user si parola... si ma conectam la loc. eu l-am considerat un bug
dar puneam la loc user si parola... si ma conectam la loc. eu l-am considerat un bug
-
alexia_petite
- User Junior

Multumesc pentru raspuns. Nu este vorba insa de nici un bug, caci mi-a fost sters profilul, contul meu nu mai exista si ei nu mi-au dat absolut nici un raspuns la mailurile mele si nici la mailurile membrilor care intrebau despre ce se intampla cu mine.
Imi este teama ca nu-mi vor mai trimite nici paymentul pe perioada asta, daca ei nu dau nici un semn.
Imi este teama ca nu-mi vor mai trimite nici paymentul pe perioada asta, daca ei nu dau nici un semn.
-
exunknown23
- User Junior+

imi pare f rau pt tine, dar dupa cum se discuta intr-un alt topic, mfc are prostul obicei de a inchide conturi de membru sau model fara a da nici cea mai mica explicatie mai apoi.
sper sa iti prbimesti paymentul, insa din experienta si din ce am vbit eu cu lumea asta pe aici...nu prea mai vezi banii de la mfc daca ti.au inchis contul.
inca o data! sper la sa iti trimita banii, sper din tot sufletul, insa e bine sa fii pusa in garda, si sa stii ca e posibil sa nu ii primesti.
mie mi-au ciordit multi bani inchizandu-mi contul de membru fara sa imi mai dea vreodata banii(tokensii ne consumati) inapoi, sau vreo alta explicatie
sper sa iti prbimesti paymentul, insa din experienta si din ce am vbit eu cu lumea asta pe aici...nu prea mai vezi banii de la mfc daca ti.au inchis contul.
inca o data! sper la sa iti trimita banii, sper din tot sufletul, insa e bine sa fii pusa in garda, si sa stii ca e posibil sa nu ii primesti.
mie mi-au ciordit multi bani inchizandu-mi contul de membru fara sa imi mai dea vreodata banii(tokensii ne consumati) inapoi, sau vreo alta explicatie
-
whiteangel
Inainte sa inchida un cont nu tre sa trimita un avertisment?
Eu am avut un charge back si mi-au dat avertisment pentru 5 zile. Ma puteam loga in continuare si putea face bani doar ca la logare imi aparea un msj.
La my account e o chestie Rule Violations unde scrie asa:
Listed below are rule violations noted by MyFreeCams administrators. One of three measures may be taken:
Warning: The model may loggin at any time but will receive the warning notice until the end-date is reached.
Suspended: The model cannot loggin until the end-date is reached.
Shut-Off: The model cannot loggin indefinately.
De asta intreb nu ar fi trebuit sa o ia treptat treptat? Intai warning, suspended si apoi shut-off???
Eu am avut un charge back si mi-au dat avertisment pentru 5 zile. Ma puteam loga in continuare si putea face bani doar ca la logare imi aparea un msj.
La my account e o chestie Rule Violations unde scrie asa:
Listed below are rule violations noted by MyFreeCams administrators. One of three measures may be taken:
Warning: The model may loggin at any time but will receive the warning notice until the end-date is reached.
Suspended: The model cannot loggin until the end-date is reached.
Shut-Off: The model cannot loggin indefinately.
De asta intreb nu ar fi trebuit sa o ia treptat treptat? Intai warning, suspended si apoi shut-off???
I live for myself and I answer at nobody.
-
exunknown23
- User Junior+

multe ar trebui sa faca mfc... si nu le face
-
whiteangel
Bine de stiut! oricum americancele am vzt ca au voie sa incalce orice regula si nu patesc nimic altele vai mama lor imediat tr avertisment!
I live for myself and I answer at nobody.
-
exunknown23
- User Junior+

s-a mai discutat chestia asta... americancele au parte de alt tratament din partea adminilor...precum si de alt camscore:)))
Intradevar mfc a cam inceput sa faca probleme de la un timp / Lucrez pe el de 3 ani si nu am vazut asa ceva pana acum la ei,, au inceput prin a te deconecta fara nici un motiv si a trimite email pentru orice tampenie . dar acum mai nou mie mi-au dat amenda de 5000 tok pentru ca am folosit cuvantul FIST la taguri .Ma rog, m-am gandit ca mai bine nu mai lucrez pe el .
- dulcyka_sexy
- User Avansat

am lucrat si eu cateva zile pe mfc dupa care mam trezit ca nu mai merge parola, nu mai mrge adresa de mail sa pot schimba parola, toate astea dupa ce vorbisem cu o fata roxana de la videoexperience sa imi faca contu, eram in colaborare sa zic asa cu ea, si facusem 2000 tokens...ok..incerc sa trimit mailuri la ei, nici un raspuns...mai trimit unul, imi da raspuns sa iau legatura cu cel care ma angajat acolo...fata respectiva nu mai intra pe mess dupa ce am intrebato ce sa intamplat cu parola mea ea a disparut...ok...din cate stiam toate studiourile cu plata zilnica sunt ale ei dar ale colege care le pune sa munceasca..iau legatura cu ele...studio... si studio.... parca era ultimul,la care tot eu, pagubita, primesc bombardamente cu injuraturi, etc...eu chiar nu vorbisem urat pe mfc, nici o problema nu nimic...ca sfat nu va bagati cu panaramele astea care cica plata zilnica garantata, sunt niste curve si ordinare...aveti grija cu ele...stiu sa atraga fetele, au scoala in ele... :|