1. Detin un aparatament 2 camere , mentionez ca una este foarte mare ( 4/
2. Detin 3 lapto-uri dual-core cu camera vide 1.3 mb incorporata , nu sunt sigur ca imi ajunge , am facut si eu videochat cu prietena mea (couple) la randul meu dar tind sa cred ca un laptop sia facut bunicel treaba , eventual pot cumpara separat webcam daca dvs ziceti ca e nevoie , dar nu stiu mai exact ce model si pana in ce pret sa ma axez.
3. Nu cunosc modele momentan dar voi da anunt in ziar , iar dupa ce se prezinta 2 serioase demarez treaba.
4. Viteza internet RDS 100mbps + mai am si un stick de la Romtelecom , Cosmote , in caz ca pica rds ca se intampla pe vremuri cand stateam la apartament , oricum rds e principal.
5. Siteuri principale voi folosii Livejasmin si ma gandeam la imlive , da va rog astept sugestii.
6. Sa le sfatuiesc pe fete (daca sunt fara experienta) stiu , sau daca nu ma descurc eu prietena mea sigur
7. Din punct de vedere legal habar nu am ce sa fac , aici consider ca am nevoie de cel mai mare ajutor
a. trebuie facuta firma / microintreprindere ?
b. trebuie platit impozit etc
c. e legal daca platesc impozit si pe ce cod CAEN sa o trec
d. Ce domeniu de activitate sa trec
e. Daca pot face cumva sa nu platesc modelele ca salariate ca li se ia 33% din salar de la ele + 33% de la mine ca angajator
Nu ma intereseaza sa cer fetelor 30% din ceea ce fac ma gandeam undeva la 10-15-20% maxim.
Citesc tot de pe site de vreo 2 zile da mai am si eu nelamuriri.
Va multumesc frumos anticipat pentru cei ce imi vor da sfaturi.