Va multumesc mult
Camcontacts!!!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- Outguesss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna. Am incercat sa-mi deschid un cont pe Camcontacts si, asa cum probabil stiti, am incercat degeaba. Intre timp, am mai citit p-aici cum ca unul sau altul s-ar fi oferit sa ajute in obtinerea unui cont. Sunt oarecum paralela cu aceste proceduri, dar va rog mult, daca este cineva care sa ma poata ajuta cu un cont...i-as fi recunoscatoare
Va multumesc mult
Va multumesc mult
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
Cei care se ofera , au conturi de inchiriat, procentul cu care se inchiriaza un cont este intre 15 si 20 %.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
NU-i chiar asa d edus la vale pe cit crezi tu ....daca modelele sunt de ceva timp pe cc, le merge foarte bine , fiecare site are secretele lui.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Outguesss
In cateva ore sa n-apara nici pisica, da-o dreacu' .. nici macar saraci d-aia pe free .. cel putin mie, model incepator, mi-a batut vantul prin boxe de mi s-a acrit.
Si eu cred ca e dus .. cel putin, pe alt site, cu o interfata mai tembela si cu 10 vizitatori pe zi am putut face 30 in 2 zile ..
Si eu cred ca e dus .. cel putin, pe alt site, cu o interfata mai tembela si cu 10 vizitatori pe zi am putut face 30 in 2 zile ..
- Leeah
Ewwww...de ce vrei sa te chinui cu cc nu stiu...La ora actuala, daca nu esti model vechi pe site, cu un numar destul de maricel de regulari e pierdere de timp...si din cate am observat pe acolo, majoritatea stau pe 0.50$/min, oare de ce.. :lol:
Cat despre streamray, aia accepta modele din ro, asa ca iti poti face cont singur(a).
Cat despre streamray, aia accepta modele din ro, asa ca iti poti face cont singur(a).
Leeah
Parerea mea e ca CamContacts nu se merita , sunt fete cu 0.50$ pe minut, ceea ce mi se pare prostie curata, din punctul de vedere al calcularii profitului , k chathost. In fine, daca nu aveti alt site mai bun pe cae sa va puneti camera/clona si vreti neaparat sa le folositi pe toate (cam/clone) dati drumul la cc software pana gasiti alt site extra care se merita mai mult sau , cine stie, membrii fideli care sa va faca timpul petrecut in fatza camerei profitabil 
Mult noroc si, astept un reply de la performeri carora le merge bine pe CC (la o rata rezonabila pe minut)
Mult noroc si, astept un reply de la performeri carora le merge bine pe CC (la o rata rezonabila pe minut)
- videochat_father
- VIP
CC-ul e bun fratilor numai cine nu incearca nu reuseste ia priviti voi pe situl meu ce bani se fac pe cc...
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein