http://www.filehost.ro/1678859/SuperWebcam_rar/

Cod: Selectaţi tot
Link neverificat poate prezenta un risc pentru modele
Salut! Ne poti ajuta cu un link din nou? Vad ca cel postat nu apareZet666 scrie:Pentru ca linkul colegului Skins de ceva timp este broken..ish, revin cu un mesaj in care pot sa va spun ca dupa multa munca de lamurire cu laptopul meu si multe site-uri rulate, am reusit sa dau de un link pentru download catre SuperWebCamMananca FOARTE putine resurse(tine procesorul undeva intre 5-10 %) asa ca va las un link de download aici..
Link neverificat poate prezenta un risc pentru modele
Adauga o adresa de email ca si cere sa primesti respectivul soft pe email (in particular), linkurile de download nu vor fi acceptate pe forum pentru ca pot prezenta un risc pentru oameni din domeniu. - moderator
Ana999 scrie:Buna , ma poate ajuta cineva , eu nu ma pricep deloc la pc si mai ales la ceea ce tie de chestii tehnice , am o problema cu softul camerei , am o camera logitech c 920 insa nu merge softul superwebcam pliy=tter se vede alb negru si scrie unregistred , ce as putea face ?
Sau mai poti instala alt soft gratuit,cel de la visit-x de exemplu .Ana999 scrie:Buna , ma poate ajuta cineva , eu nu ma pricep deloc la pc si mai ales la ceea ce tie de chestii tehnice , am o problema cu softul camerei , am o camera logitech c 920 insa nu merge softul superwebcam pliy=tter se vede alb negru si scrie unregistred , ce as putea face ?