V-as multumii enorm daca as avea un raspuns.
un site la fel de bun ca imlive?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
as dorii sa stiu daca exista un site video chat la fel de bun ca imlive...cand spun bun ma refer la trafic.. pt ca, daca exista trafic se fac si bani.
Am incercat si altele cum ar fii JASMIN...CTV... SI ALTE "mici" care, dupa parerea mea, sunt niste site-uri pline cu "looseri"
(ma refer la membrii)
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Incearca:www.ifriens.com. si www.camcontacts.net.
Primul are o procedura destul de greoaie de inscriere dar are cel mai bun trafic,iar cel de-al doilea nu mai face inscrieri dar aici te pot ajuta eu.
Primul are o procedura destul de greoaie de inscriere dar are cel mai bun trafic,iar cel de-al doilea nu mai face inscrieri dar aici te pot ajuta eu.
sunt interesat de informatii despre aceasta activitate.
-
Pentru cam nu am nevoie decit de buletin.Eu am screen-uri facut deja dar trebuie sa le trim it actele tale.Pentru procedura trimite-mi un mesaj pe shiva6977@yahoo.comvizitator scrie:Cum Cum Cum ?????????Ajuta-ma si pe mine te rog![]()
Si + ca nu am pasaport sau permis auto(deocamdata).Va rog spuneti-mi si mie niste siteuri unde pot sa ma inscriu doar cu buletinu',va rog eu frumos.
sunt interesat de informatii despre aceasta activitate.
- BestStudio
- User Junior
Hehehe bun pentru pentru cine?Pentru buzunarele lor ?35% fara free chat ?Stai si sforai sa astepti sa iti intre cineva mai stai sa iti pierzi vremea cu el sa incerci sa il bagi in private pe 35% din 1.46 sa speri ca iti da rating bun?!Ifriends?Iubiti birocratia?Iubiti badjocura in acte?Mai nou te pun sa faci si flim INCREDIBIL sa pozezi din profile ca la politzie cand te amprenteaza?!ADEVARAT dar INCREDIBIL !
- blondyynu
- User Junior
Ei bine nu e chiar asa greu cu ifriends!!! Daca citesti cu atentie toate cerintele lor nu e chiar asa greu sa te inscrii! Si dupa ce ai terminat cu tot chiar merita sa petreci cat mai mult timp pe site pt ca se pot face f multi bani!:)
Singurul lucru nasol la ei este ca platesc prin cec
si la cum proceseaza cecurile bancile din Romania :roll: ......
Singurul lucru nasol la ei este ca platesc prin cec
- costin
- User Junior
www.dxlive.com
www.exshot.com
www.247live.com
www.itchlive.com
poate va sunt cunoscute, mai ales dx-ul, dar poate ca nu...pana la urma sper sa-mi fi adus contributia la acest forum
sunt tare curios daca o sa mai apara si alte nume de site-uri
:?: in afara celor care deja exista
www.exshot.com
www.247live.com
www.itchlive.com
poate va sunt cunoscute, mai ales dx-ul, dar poate ca nu...pana la urma sper sa-mi fi adus contributia la acest forum
sunt tare curios daca o sa mai apara si alte nume de site-uri
:?: in afara celor care deja exista
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
Dear Costin ... ca sa zic asa,
Siteurile pomenite de tine ... au fost pomenite, deseori .. itchlive cel putin e pomenit mereu de admin , recemandat fiind pt incepatori
Dxlive nu ami accepta hosturi din romania momentan.
Iar in ceea ce priveste concurenta ....hai sa fim seriosi, nu cred ca se poate vorbi de concurenta
Siteurile pomenite de tine ... au fost pomenite, deseori .. itchlive cel putin e pomenit mereu de admin , recemandat fiind pt incepatori
Dxlive nu ami accepta hosturi din romania momentan.
Iar in ceea ce priveste concurenta ....hai sa fim seriosi, nu cred ca se poate vorbi de concurenta
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Leeah
worldclassvideochat faceau plata prin ikobo acum ceva timp, presupun ca nu au schimbat sistemul.gil uratu scrie:Poate cineva sa dea 4-5 siteuri pentru incepatori care nu fac plata prin cec si au alte modalitati?
livejasmin epassporte(daca nu ma insel)
netlife247 au optiune e wire transfer, etc etc.
cybermate.tv western union (daca esti norocos si nu iei tzeapa cu banii)
Dar tu ce intelegi prin site-uri pt incepatori? Alea mici cu trafic redus unde ai 2 membri in 2 ore? :lol:
Leeah
- costin
- User Junior
incearca sa intri prin proxy sa iti faci o ideeLeeah scrie:worldclassvideochat faceau plata prin ikobo acum ceva timp, presupun ca nu au schimbat sistemul.gil uratu scrie:Poate cineva sa dea 4-5 siteuri pentru incepatori care nu fac plata prin cec si au alte modalitati?
livejasmin epassporte(daca nu ma insel)
netlife247 au optiune e wire transfer, etc etc.
cybermate.tv western union (daca esti norocos si nu iei tzeapa cu banii)
Dar tu ce intelegi prin site-uri pt incepatori? Alea mici cu trafic redus unde ai 2 membri in 2 ore? :lol: